De waarheid over het tragische leven van 'Seinfeld'-ster Daniel Von Bargen

Inhoudsopgave:

De waarheid over het tragische leven van 'Seinfeld'-ster Daniel Von Bargen
De waarheid over het tragische leven van 'Seinfeld'-ster Daniel Von Bargen
Anonim

Tijdens de reeks van negen seizoenen was Seinfeld een van de meest populaire en gerespecteerde shows in de televisiegeschiedenis. Een van die zeldzame shows die erin slaagde een enorm aantal kijkers aan te trekken en tegelijkertijd lofbetuigingen te vergaren, veel mensen kijken met niets dan respect terug op de erfenis van Seinfeld. Natuurlijk was Seinfeld een show die zeer controversieel kon zijn en die zeker het verdient herinnerd te worden, maar dat doet niets af aan de plaats van de show in de televisiegeschiedenis.

Gezien het feit dat veel mensen die in Seinfeld speelden rijk en beroemd werden, hebben de mensen die de show leidden, een ongelooflijke levensstijl genoten. Helaas, hoewel Seinfeld-fans zich veel van de ondersteunende personages van de show met grote genegenheid herinneren, verzilverden de acteurs die ze speelden niet zoals de sterren van de serie. Erger nog, als het gaat om de acteur die de heer Kruger tot leven bracht, Daniel Von Bargen, werd hij niet alleen niet rijk, maar kreeg hij ook te maken met ernstige tragedies.

De waarheid over de carrière van Daniel Von Bargen

Als we terugkijken op het leven van Daniel Von Bargen, is het belangrijk op te merken dat hij in veel opzichten een echt geweldig leven had. Von Bargen kon iets neerzetten waar de meeste acteurs alleen maar van kunnen dromen en was succesvol genoeg als acteur dat hij een lange lijst met rollen kreeg in gedenkwaardige shows en films. Wat nog belangrijker is, is dat Von Bargen niet alleen in veel films en series opdook, hij speelde opmerkelijke personages waar miljoenen mensen zich door vermaakten.

Nadat Daniel Von Bargen in 1974 zijn televisiedebuut maakte, bleef hij tot 2009 consequent werken. Von Bargen, een toneelveteraan en ervaren film- en televisieacteur, heeft zoveel indrukwekkende eer op zijn naam staan onmogelijk zijn om ze hier allemaal op te sommen. Dat gezegd hebbende, de beroemdste rollen van Von Bargen zijn onder meer Seinfeld's Mr. Kruger, Malcolm in the Middle's Commandant Edwin Spangler en Super Troopers' Chief Grady.

Het tragische leven van Daniel Von Bargen

In de afgelopen decennia zijn de paparazzi en de roddelbladen beide belangrijke krachten in het medialandschap geworden. Hoewel het overduidelijk is dat de roddelbladen vaak veel te ver gaan en de paparazzi vaak nog erger zijn, is er één positief neveneffect van hun bestaan. Hoewel het vaak walgelijk is dat de roddelbladen en paparazzi bereid zijn om het privéleven van de sterren binnen te dringen, laat dat fans toe om te onthouden dat sterren mensen zijn zoals de rest van ons. De paparazzi maken bijvoorbeeld vaak foto's van sterren die geweldige tijden beleven met hun vrienden en familie.

Helaas was Daniel Von Bargen nooit beroemd genoeg om gevolgd te worden door de paparazzi, dus er is niets bekend over de gelukkige tijden in zijn privéleven. Dat gezegd hebbende, is er alle reden om aan te nemen dat Von Bargen geweldige tijden heeft gehad met veel mensen die van hem hielden. Aan de andere kant zijn enkele zeer donkere momenten in het leven van Von Bargen zeer goed gedocumenteerd. Het is bijvoorbeeld bekend dat Von Bargen getrouwd was met een acteur genaamd Margo Skinner en in 2005 stierf aan een hartaanval in haar slaap. Terwijl Skinner en Von Bargen op dat moment gescheiden waren, kan het zeer traumatisch zijn wanneer een ex-echtgenoot overlijdt.

Hoewel er geen manier is om te weten wat er in het hoofd van Daniel Von Bargen omging toen zijn ex-vrouw stierf, is het heel duidelijk dat hij zich in 2012 op een zeer donkere plek bevond. Na het hoogtepunt van Von Bargen's Seinfeld roem, hij moest een van zijn benen laten amputeren vanwege diabetes. Natuurlijk hebben heel veel mensen hetzelfde meegemaakt en zijn ze een extreem gelukkig leven gaan leiden. Toen Von Bargen echter hoorde dat enkele tenen van zijn overgebleven voet moesten worden geamputeerd, werd hij moedeloos.

Zoals TMZ meldde in 2012, toen hij naar het ziekenhuis moest voor zijn operatie, besloot Daniel Von Bargen zelfmoord te plegen. Nadat hij een wapen in zijn eigen tempel had geschoten, slaagde Von Bargen er op de een of andere manier in om niet alleen te overleven, hij belde ook 911 om hulp te krijgen. Als onderdeel van hun rapport heeft TMZ audio vrijgegeven van Von Bargen's 911-oproep en het werd op sommige punten erg grafisch en triest. Je hoorde Von Bargen bijvoorbeeld zeggen: "Ik heb geen kinderen en geen leven, en ik ben moe, en ik heb het uitgemaakt." Uiteindelijk overleefde Von Bargen zijn verwondingen.

Iets meer dan drie jaar nadat Daniel Von Bargen's 911-oproep in de pers eindigde, stierf de acteur in 2015. Tot op de dag van vandaag is de doodsoorzaak van de acteur nooit bevestigd, maar er werd gemeld dat zijn overlijden "kwam na een niet nader gespecificeerde lange ziekte". Gezien alle vreugde die de uitvoeringen van Von Bargen aan de massa bezorgden, is het moeilijk om alles te leren wat hij in zijn laatste jaren heeft meegemaakt. Zoals Jason Alexander perfect samenvatte toen hij met People sprak over het overlijden van Von Bargen: "Het is triest. Het is gewoon triest.”

Aanbevolen: