De waarheid over het tragische leven van Millie Bobby Brown vóór haar carrière

Inhoudsopgave:

De waarheid over het tragische leven van Millie Bobby Brown vóór haar carrière
De waarheid over het tragische leven van Millie Bobby Brown vóór haar carrière
Anonim

Als ouders hun kinderen manieren leren, proberen ze hun kleintjes te laten begrijpen wat de beste manier is om hun dagelijkse leven door te komen zonder de mensen om hen heen te beledigen. Als onderdeel van die inspanning zijn er allerlei regels die ouders hun kinderen meegeven, zoals niet kauwen met je mond open en dingen zeggen als alsjeblieft, bedankt, neem me niet kwalijk, en graag gedaan. Naast al die regels die kinderen leren, weten de meeste mensen dat ze andere mensen niet om geld moeten vragen tegen de tijd dat ze opgroeien.

Natuurlijk is er een groep mensen die iedereen op zijn gemak lijkt te stellen over geld, beroemdheden. Als mensen bijvoorbeeld lijsten hebben samengesteld met de best betaalde acteurs in Hollywood, worden die sterren tijdens interviews vaak gevraagd naar hun fortuin en hoge salaris. Gezien het feit dat zoveel sterren de behoefte voelen om te pronken met hun dure kledingkasten en hun extravagante leven, is dat natuurlijk een van de redenen waarom mensen zich op hun gemak voelen om hen over geld te vragen. Dat is echter niet eerlijk, aangezien sommige sterren zich misschien niet op hun gemak voelen om in detail over hun financiële problemen in het verleden te praten, waaronder Millie Bobby Brown.

Dingen worden wanhopig voor de familie van Millie Bobby Brown

Gezien al het succes dat Millie Bobby Brown heeft genoten, is het gemakkelijk om aan te nemen dat ze altijd voorbestemd was om een enorme ster te worden. In werkelijkheid gokt echter iedereen die echt van acteren zijn beroep probeert te maken, met de kansen die zo zwaar op hem liggen dat het ongelooflijk is dat iemand ooit wint. Als het op Millie Bobby Brown aankomt, blijkt dat zij niet de enige was die gokte op haar vermogen om te slagen in Hollywood.

Toen Millie Bobby Brown nog maar een kind was, ontdekte ze een liefde voor acteren en het duurde niet lang voordat duidelijk werd dat ze erg getalenteerd was. Met die informatie op sleeptouw zouden veel ouders hun dochter aanmoedigen om in lokale producties op te treden, zodat het leven van hun hele gezin niet verstoord zou worden. Blijkbaar overtuigd dat hun dochter voorbestemd was voor grotere dingen, besloten de ouders van Brown om all-in te gaan op haar acteerambities.

Om hun dochter de kans te geven het te maken in Hollywood, namen de ouders van Millie Bobby Brown de verbluffende beslissing om vrijwel al hun bezittingen te verkopen, zodat ze naar Los Angeles konden verhuizen. Hoewel het verbazingwekkend is dat ze zoveel vertrouwen in hun dochter hadden, is dat soort investering een tweesnijdend zwaard. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat een artikel in de Daily Mail een citaat bevatte waarin Brown liet doorschemeren hoe zwaar het voor haar familie ging. Het was erg moeilijk. Er waren veel tranen onderweg.”

Uiteindelijk is het natuurlijk allemaal goed gekomen, want Millie Bobby Brown heeft een fortuin van $ 10 miljoen volgens celebritynetworth.com en ze lijkt dicht bij haar familie te zijn op basis van haar video's op sociale media. Volgens rapporten werden de zaken echter zo wanhopig dat de patriarch van de familie Brown iets behoorlijk verprutst had in een poging om rond te komen.

Millie Bobby Brown's vader eist geld

Telkens wanneer mensen praten over de meest begrijpelijke misdaad die iemand zou kunnen begaan, komt het stelen van een brood om je hongerige kinderen te voeden bijna altijd ter sprake. De reden daarvoor is dat de meesten van ons kunnen begrijpen dat een ouder iets twijfelachtigs doet om hun kinderen te beschermen. Wanneer een ouder echter iets twijfelachtigs doet om zijn gezin te voeden, maar ook de carrière van zijn dochter in gevaar brengt, is dat een heel andere situatie. Verbazingwekkend genoeg, volgens The Hollywood Reporter, deed de vader van Millie Bobby Brown zoiets.

Nadat Stranger Things uitkwam en een sensatie werd in 2016, leek het gezicht van Millie Bobby Brown overal te zijn. Veel mensen begrijpen echter niet dat acteurs geen geld hebben dat binnenkomt onmiddellijk nadat de wereld er kennis van heeft genomen. Omdat Brown bijvoorbeeld niet beroemd was toen ze haar Stranger Things-rol kreeg, zou haar eerste contract om in de show te schitteren behoorlijk flauw zijn geweest. Het resultaat was dat ze vrijwel zeker niet veel geld kreeg voor haar Stranger Things-rol totdat ze onderhandelde over een nieuw contract. Om die reden zou Browns familie het nog steeds moeilijk hebben nadat ze een begrip werd.

Toen Millie Bobby Brown eenmaal beroemd werd, wilden allerlei Hollywood-agenten met haar samenwerken. Blijkbaar zag de vader van Brown die situatie als een manier om de zaken voor zijn gezin te veranderen. Volgens een artikel in Hollywood Reporter zou de vader van Brown naar verluidt vooraf $ 100k hebben geëist van een agent die zijn dochter tekende. Natuurlijk zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat een dergelijke eis een aantal machtige agenten zou hebben beledigd die de carrière van Brown op een grote manier hadden kunnen belemmeren. Gelukkig voor Millie, de familie Brown en al haar fans, is alles uiteindelijk duidelijk gelukt. Toch is dat verhaal een verder bewijs van hoe moeilijk het was voor de familie van Millie Bobby Brown voordat ze een ster werd.

Aanbevolen: