Fans trollen Marvel-beveiliging na nieuwste 'Spider-Man: No Way Home'-lek

Inhoudsopgave:

Fans trollen Marvel-beveiliging na nieuwste 'Spider-Man: No Way Home'-lek
Fans trollen Marvel-beveiliging na nieuwste 'Spider-Man: No Way Home'-lek
Anonim

Spoilers voor Spider-Man: No Way Home vooruit Daar gaan we weer: weer een nieuw lek van Spider-Man: No Way Home heeft fans aan het praten gekregen nadat het een verrassende cameo onthulde.

De aankomende MCU-film met in de hoofdrol Tom Holland gaat in december in première. Voorafgaand aan de algemene release was de film het slachtoffer van meerdere lekken, wat leidde tot speculatie over de vraag of andere iteraties van de superheld zullen verschijnen. We hebben het natuurlijk over Tobey Maguire en Andrew Garfield, die de mond vol hebben gehouden over een mogelijke betrokkenheid, en zelfs openlijk geruchten de wereld uit hebben geholpen.

Als je niets wilt weten over deze nieuwe spoiler, en alle andere die tot nu toe zijn onthuld, wil je misschien nu ergens anders kijken.

Nog een lek plaagt de release van 'Spider-Man: No Way Home'

De terugkeer van Maguire en Garfield als Peter Parkers van alternatieve universums is het slechtst bewaarde geheim van de hele film.

De helft van dit lek lijkt dit te bevestigen en bestaat uit een afbeelding met het logo van YouTuber John Campea en alle drie Parkers die zij aan zij in hun kostuums staan.

Maar er is meer. De tweede afbeelding met een watermerk toont een cameo van iemand anders binnen het Marvel Cinematic Universe, en het is een personage dat fans in de eerste trailer van de film hadden gezien.

Het beeld heeft in feite de Hollandse Peter rond een tafel zitten met tante May (Marisa Tomei), Happy (Jon Favreau) en Charlie Cox's Matt Murdock, ook bekend als Netflix' voormalige Daredevil.

Hoewel het niet duidelijk is of de afbeeldingen echt of een echt overtuigende nep zijn, hebben fans van Marvel sociale media gebruikt om deze inbreuk op de gegevensbeveiliging te trollen, waarbij ze de beveiligingsmaatregelen van Marvel en Sony vergelijken met een kaaswolkje dat probeert te voorkomen mensen van het breken van een deur. Hard maar ook heel toepasselijk?

Andrew Garfield heeft de 'Spider-Man'-multiversumgeruchten heftig gestopt

Marvel staat erom bekend dat zijn acteurs NDA's ondertekenen om details geheim te houden tot ze worden vrijgegeven. Daarom zou het niet onwaarschijnlijk zijn dat Garfield en Maguire de geruchten zouden negeren, en ze zelfs zouden verwerpen, uit angst om te veel te onthullen.

Eerder dit jaar stopte Garfield (die de superheld speelde in twee The Amazing Spider-Man-films) alle geruchten tijdens een optreden op MTV's Happy Sad Confused-podcast.

"Er v alt niets te ruïneren, bro," zei Garfield nadat de gastheer hem had gevraagd om de geruchten over zijn terugkeer als Spider-Man op te helderen.

"Ik moest je gewoon snel afsnijden - er v alt niets te verpesten! Het is zo gek! Kerel, het is verdomd hilarisch voor mij, omdat ik dit [geheime] Twitter-account heb, en ik zie hoe vaak Spider-Man trending is, en mensen in paniek raken over iets, "vervolgde hij.

Fans zullen moeten wachten tot de film op 17 december in de bioscoop verschijnt om erachter te komen of Garfield een nog betere acteur is dan we denken.

Aanbevolen: