Khloé Kardashian's 'Kanye West Birthday Pic' zorgt ervoor dat fans zijn 'badkleding' trollen

Khloé Kardashian's 'Kanye West Birthday Pic' zorgt ervoor dat fans zijn 'badkleding' trollen
Khloé Kardashian's 'Kanye West Birthday Pic' zorgt ervoor dat fans zijn 'badkleding' trollen
Anonim

Haar grote zus Kim gaat misschien van hem scheiden, maar Khloé Kardashian was er nog steeds snel bij om haar voormalige zwager een gelukkige verjaardag te wensen.

Rap-superster Kanye West werd gisteren 44, wat de realityster ertoe bracht een strandfoto te delen van Kim Kardashian's 40e eilanduitje.

"Gelukkige verjaardag aan mijn broer voor het leven!!! Heb de beste verjaardag Ye! Ik stuur je liefde en eindeloze zegeningen!!" zei Khloé, 36.

Khloé deelde een foto met Kim en Kanye in de oceaan en met babypapa Tristan Thompson aan haar zijde.

Ondanks de lieve gevoelens, konden alle sociale media commentaar geven op het feit dat Kanye een blauw T-shirt droeg in de oceaan.

"New Gap Bathing shirt", schreef Kim's bestie Jonathan Cheban in de commentaarsectie.

'Ik heb het gevoel dat hij ook een spijkerbroek en sneakers aan heeft', grapte een tweede.

"Deze man had zijn hele zomerlijn aan terwijl hij in het water was", viel een derde in.

"Dus we gaan het niet hebben over hoe mijn man Ye een heel T-shirt aantrok op het strand," merkte een vierde op.

"Waarom is hij in de oceaan met een volledig opgeblazen t-shirt? Ik wed dat hij ook Yezzys aan heeft onder het verdomde water," las een grappige opmerking.

Het kan zijn dat Kanye West in een mum van tijd een T-shirt droeg omdat hij zich lichaamsbewust voelde.

De "Gold Digger"-artiest gaf toe dat hij in 2016 liposuctie kreeg tijdens een optreden op TMZ Live. De winnaar van de Grammy-award was bang dat mensen hem zouden uitlachen zoals Rob Kardashian, die vanwege zijn grootte niet aanwezig was op de bruiloft van zus Kim Kardashian met West.

"Ik heb plastische chirurgie ondergaan omdat ik er goed uit wilde zien voor jullie allemaal. Ik kreeg liposuctie, omdat ik niet wilde dat jullie me dik noemden zoals je Rob noemde op de bruiloft en hem maakte vlieg naar huis voordat ik en Kim trouwde," zei hij, voordat hij herhaalde: "Ik wilde niet dat jullie me dik noemden, dus kreeg ik liposuctie."

Hij raakte toen verslaafd aan het pijnmedicijn. "Ze gaven me opioïden en ik begon er twee te nemen. En toen reed ik naar het werk aan de opioïden," legde West uit, terwijl hij zei dat de plastische chirurgie plaatsvond in 2016 vóór zijn beruchte ineenstorting, wat leidde tot de annulering van zijn Life of Pablo-tour.

West gaf toe dat hij van twee pillen per dag naar zeven ging, wat zijn grillige gedrag op sociale media veroorzaakte.

"De reden waarom ik die tweets liet vallen en alles is omdat ik verdomme gedrogeerd was, bro."

Aanbevolen: