Fans trollen Kylie's nieuwste Instagram-bericht voor 'proberen er Arabisch uit te zien

Fans trollen Kylie's nieuwste Instagram-bericht voor 'proberen er Arabisch uit te zien
Fans trollen Kylie's nieuwste Instagram-bericht voor 'proberen er Arabisch uit te zien
Anonim

Oeps! Het lijkt erop dat realityster en zakenmagnaat Kylie Jenner opnieuw in heet water met fans is beland.

De 23-jarige cosmetica-magnaat deelde gisteren een vrij onschuldige boemerang-opname op haar Instagram-account die een heleboel interessante opmerkingen van fans kreeg, waarvan de meeste haar trollen omdat ze schijnbaar Arabisch probeerde te lijken.

Met een intense gevleugelde voering, haar kenmerkende overgetrokken lippen en een sluik kapsel, deelde Kylie een boemerang die in- en uitzoomde op haar gezicht met als onderschrift vier zwarte harten. Een van de beste reacties op de post tot nu toe luidt: "Egyptische Kylie terug" en het heeft maar liefst 2, 336 likes vergaard vanaf het moment van de pers! Andere topreacties zijn onder meer volgers die zeggen: "oh nee, ze is weer arabisch".

Sommige van de meer problematische opmerkingen zijn die die Jenner beschuldigen van culturele toe-eigening met één die zegt: "CEO van het veranderen van haar ras".

Andere volgers leken te denken dat de jonge realityster er heel anders uitzag en zeiden: "Ik dacht dat ze gehackt was, ik zag eruit als een heel ander persoon", een ander zei: "Je lijkt hier op Kendall".

Dit komt niet lang nadat Kylie was beschuldigd van culturele toe-eigening nadat ze een soortgelijke look had gedragen voor een fotoshoot waarin ze er erg Arabisch uitzag.

Niet alle reacties waren echter negatief! Sommige fans leken te genieten van de look en één fan zei: "deze make-up staat je zo goed".

Aanbevolen: