15 Actrices die we niet kunnen geloven, zijn ouder dan 50 (en hun grootste rol tot nu toe)

Inhoudsopgave:

15 Actrices die we niet kunnen geloven, zijn ouder dan 50 (en hun grootste rol tot nu toe)
15 Actrices die we niet kunnen geloven, zijn ouder dan 50 (en hun grootste rol tot nu toe)
Anonim

Sommige van de meest iconische actrices die vandaag de dag leven, zijn ouder dan 50! Sommigen van hen zijn zelfs in de 60, 70 en 80! Ouder worden betekent niet dat een actrice het rustiger aan moet doen. Soms betekent het zelfs dat een actrice grotere en betere rollen kan spelen dan toen ze jonger was. Het hangt echt allemaal af van elk individu en wat hun carrière-interesses zijn.

Sommige actrices houden van het idee om op een bepaalde leeftijd met pensioen te gaan en te leven van de roem en bekendheid die ze kregen door in films te spelen toen ze jonger waren. Hoe dan ook, de volgende vijftien actrices zijn ouder dan 50 en hebben elk op een bepaald moment in hun acteercarrière belangrijke iconische rollen gekregen!

14 Jennifer Aniston is 51– Haar grootste rol tot nu toe is vrienden

Jennifer Aniston is ongelooflijk! Ze heeft een lange lijst met rollen op haar naam staan, maar haar grootste rol tot nu toe zou Friends moeten zijn. Ze speelde de rol van Rachel Green naast acteurs als David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow en meer! De rol van Rachel Green in Friends zal voor altijd in haar leven zijn.

13 Nicole Kidman is 52– Haar grootste rol tot nu toe is haar ogen wijd dicht

Nicole Kidman's grootste rol tot nu toe zou Eyes Wide Shut moeten zijn. Het is een film waarin ze speelde met Tom Cruise, een man met wie ze destijds getrouwd was. De film werd uitgebracht in 1989 en wordt beschouwd als een drama/mysteriefilm. De film is zeker bedoeld voor volwassenen om naar te kijken… geen kinderen.

12 Naomi Watts is 51– Haar grootste rol tot nu toe is King Kong

Naomi Watts is 51 jaar oud. Haar grootste rol zou King Kong moeten zijn, een film die in 2005 uitkwam. Het wordt beschouwd als een avonturen- en fantasiefilm en duurt eigenlijk drie uur en 21 minuten! Van een lange film gesproken! Jack Black en Adrien Brody zijn andere acteurs in deze film.

11 Susan Sarandon is 73– Haar grootste rol tot nu toe is Thelma en Louise

Susan Sarandon's grootste rol tot nu toe zou Thelma en Louise moeten zijn. Thelma and Louise werd uitgebracht in 1991 en wordt beschouwd als een avonturen-/misdaadfilm. Geena Davis is de actrice die de rol van Thelma op zich nam en Susan Sarandon de rol van Louise. Ze waren een dynamisch duo voor de camera.

10 Halle Berry is 53– Haar grootste rol tot nu toe is Monster's Ball

Halle Berry is misschien 53, maar ze ziet er geen dag ouder uit dan 30! Haar grootste rol vandaag is Monster's Ball. Ze won prijzen voor Monster's Ball, waaronder de Academy Award voor Beste Actrice, BAFTA Award voor Beste Actrice in een Hoofdrol en de Screen Actors Guild Award voor Opmerkelijke Prestaties door een Vrouwelijke Acteur in een Hoofdrol.

9 Sharon Stone is 62– Haar grootste rol tot nu toe is basisinstinct

Sharon Stone's grootste film is Basic Instinct. Sharon Stone won prijzen voor deze film, waaronder de MTV Movie Award voor Best Female Performance en de MTV Movie Award voor Most Desirable Female. De film gaat over passie, intense romantiek, moord en onderzoek.

8 Sarah Jessica Parker is 55– Haar grootste rol tot nu toe is seks en de stad

Sarah Jessica Parker is een actrice die de televisiewereld veranderde toen ze de hoofdrol op zich nam in Sex and the City. Het is echt een van de grootste tv-shows aller tijden en het is een zeer populaire show voor mensen om te bingewatchen, ook al kwam er jaren geleden een einde aan! Carrie Bradshaw blijft haar grootste rol.

7 Meryl Streep is 70– Haar grootste rol tot nu toe is Sophie's Choice

Het is moeilijk te geloven dat Meryl Streep eigenlijk 70 is, maar dat is ze wel en ze ziet er beter uit dan ooit! Een van haar grootste filmrollen ooit zou Sophie's Choice moeten zijn. De film is hartverscheurend verdrietig en enorm emotioneel. Niemand anders had de hoofdrol op zich kunnen nemen zoals Meryl Streep dat kon.

6 Julianne Moore is 59– Haar grootste rol tot nu toe is de voortvluchtige

Julianne Moore is 59 jaar oud en haar grootste rol tot nu toe zou The Fugitive moeten zijn. Iedereen die Julianne Moore-films online opzoekt, zal ontdekken dat The Fugitive de eerste film is die wordt vermeld. Het werd uitgebracht in 1993 en is geclassificeerd als zowel een thriller als een actiefilm, en het is een behoorlijk intense film!

5 Emma Thompson is 61– Haar grootste rol tot nu toe is gevoel en gevoeligheid

Emma Thompson's grootste rol tot nu toe zou Sense and Sensibility moeten zijn. De film is gebaseerd op een roman van Jane Austen en de film werd uitgebracht in 1995. Het is geclassificeerd als een romance en een drama. Emma Thompson won de BAFTA Award voor Beste Actrice in een Hoofdrol.

Sigourney Weaver is 70– Haar grootste rol tot nu toe is Alien

Sigourney Weaver is 70 jaar oud en een van de films waar mensen haar nog steeds om herinneren is Alien. Alien heeft sequels, maar de originele film werd uitgebracht in 1979. Het wordt beschouwd als een Sci-Fi-film. Het gaat over een bemanning van mensen in de diepe ruimte die hun weg naar huis proberen te vinden. Ze worden onderschept door buitenaardse wezens.

4 Glenn Close is 73– Haar grootste rol tot nu toe is fatale attractie

Glenn Close is 73 en haar grootste rol tot nu toe is Fatal Attraction. Fatal Attraction is een klassieke film over een vrouw die waanzinnig geobsedeerd raakt door een man die haar niet op dezelfde manier ziet. Haar aantrekkingskracht op hem wordt gewelddadig en gevaarlijk omdat ze geen controle over zichzelf heeft.

3 Julie Andrews is 84– Haar grootste rol tot nu toe is het geluid van muziek

Julie Andrews is 84 jaar oud en haar grootste rol tot nu toe is The Sound of Music. Het is een van de mooiste films aller tijden, vol met prachtige liedjes en geweldige teksten. Alles aan deze film is magisch, ondanks het feit dat het ook heel triest en een beetje donker is.

2 Angela Bassett is 61– Haar grootste rol tot nu toe is wat liefde ermee te maken heeft

Angela Bassett is misschien 61 jaar oud, maar zo ziet ze er zeker niet uit! Ze ziet er nog steeds mooi en jeugdig uit als altijd. Mensen herinneren zich nog haar tijd met in de hoofdrol What's Love Got To Do With It? omdat het een van haar grootste Hollywood-acteerrollen tot nu toe is. Daar bestaat geen twijfel over!

1 Mariska Hargitay is 56– Haar grootste rol tot nu toe is Law & Order: SVU

Als het gaat om een show als een Law & Order: SVU, het eerste gezicht dat iedereen aan zijn Mariska Hagerty denkt. Ze is 56 jaar oud en dit is haar grootste rol ooit! Ze speelt zo'n krachtige vrouw die misdaden onderzoekt en slechte mensen in het nauw zet. Wat een iconische rol om erkend en herinnerd te worden!

Aanbevolen: