Hoeveel geld 'You' van Netflix toegevoegd aan het enorme vermogen van Penn Badgley

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld 'You' van Netflix toegevoegd aan het enorme vermogen van Penn Badgley
Hoeveel geld 'You' van Netflix toegevoegd aan het enorme vermogen van Penn Badgley
Anonim

Zoals fans van Penn Badgley misschien weten, was de acteur al een gevestigde tv-ster lang voordat hij naar Netflix kwam. Badgley werd tenslotte beroemd na een hoofdrol in The CW-serie Gossip Girl. Het is ook waarschijnlijk dat de show hem een behoorlijk fortuin heeft opgeleverd (gezien co-ster Blake Lively naar verluidt $ 60.000 per aflevering werd betaald).

Dat gezegd hebbende, bereikte Badgley in wezen een grotere bekendheid nadat hij was gecast als de hoofdrol in You van Netflix. De serie vertegenwoordigt ook het vertrek van de acteur uit tienerdrama's terwijl hij een moorddadige stalker in de serie portretteert. Sinds hij in de serie speelde, wordt ook aangenomen dat Badgley veel meer verdient dan vroeger.

Penn Badgley had aarzelingen over de Netflix-serie

Voorafgaand aan jou had Badgley nog nooit een rol op zich genomen die ook maar in de verste verte op Joe Goldberg leek. En dus, begrijpelijkerwijs, aarzelde de acteur om hem te spelen. In feite zou hij de show eerst niet eens doen. "Ik wilde het niet doen - het was te veel", herinnerde Badgley zich tijdens een interview met Entertainment Weekly. "Ik was in conflict met de aard van de rol."

Toch besloot de acteur de gesprekken voort te zetten met de makers van de show, Greg Berlanti en Sera Gamble. Tijdens deze discussies besloot Badgley ook dat hij Joe moest spelen. "Uiteindelijk was het toen ik Greg vroeg: 'Als dit een liefdesverhaal is, wat denk je dan dat het zegt over liefde?'", vertelde de acteur aan Vogue. “Hij pauzeerde heel lang, omdat ik al mijn bedenkingen met hem deelde, en uiteindelijk was zijn antwoord: ‘Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat we daar wel achter zullen komen. Ik denk dat we het samen zullen ontdekken.'” Badgley realiseerde zich ook: “Ik wist dat ik van de eerste tot de laatste dag in conflict zou zijn over de rol, en daarom dachten ze dat ik er goed voor zou zijn, is dat Ik ben niet psyched om iemand van deze aard te spelen.”

Penn Badgley bleef in conflict met zijn karakter

Ondertussen bleef Badgley, zelfs naarmate de serie vorderde, last hebben van Joe en zijn acties, zo erg zelfs dat hij een fan riep voor het romantiseren van zijn Netflix-personage. Het bleek allemaal een simpel misverstand te zijn. "Dus ik had eigenlijk een lang gesprek over DM's met een vrouw, en ze wees er terecht op dat ik een beetje verkeerd had geïnterpreteerd wat ze zei", vertelde Badgley aan The New York Times. "Ze had het over waarom ze zo gecharmeerd was door mij, de acteur, in plaats van door het personage van Joe."

Niettemin bleef Badgley in de loop der jaren zijn minachting voor het personage uiten. "Er is veel dat ik niet leuk vind aan hem", vertelde hij zelfs aan Digital Spy. "Om eerlijk te zijn, geniet ik niet van bijna alles aan hem." Terwijl hij het tweede seizoen van de show besprak, vertelde Badgley ook aan Vanity Fair: "We kunnen onszelf niet laten geloven dat als Joe gewoon de juiste persoon zou vinden, hij gelukkig zou zijn - omdat hij een verdomde moordenaar is.”

Dat gezegd hebbende, gaf de acteur ook toe dat het spelen van Joe zijn werk de afgelopen jaren interessant heeft gehouden. “Echter, het wordt uiteindelijk een diepe, diepe psychologische verkenning voor mij. En het lijkt vruchten af te werpen', legt Badgley uit. "Er is veel aan hem waar ik mee worstel en toch probeer ik hem altijd zo menselijk mogelijk te maken." Tegelijkertijd zei de acteur: "Voor mij is Joe dit werk in uitvoering bij het ontmantelen en ontleden van de talloze privileges die een jonge, aantrekkelijke, blanke man met zich meedraagt." Dat gezegd hebbende, wees Badgley er ook op: "Als iemand anders dan een jonge blanke man zich zou gedragen zoals deze personages zich gedragen, heeft niemand het."

Dit is hoeveel het vermogen van Penn Badgley was gegroeid sinds 'You'

De salariscijfers voor You zijn momenteel mogelijk niet beschikbaar. Het lijkt er echter op dat het vermogen van Badgley aanzienlijk groeide na de hoofdrol in de serie. Schattingen geven zelfs aan dat het vermogen van de acteur ongeveer $ 8 miljoen is. Anderen wezen er ook op dat het kan oplopen tot $ 10 miljoen.

Zoals de meesten zouden weten, heeft Netflix de neiging om acteurs enorme salarisverhogingen te geven zodra hun show een hit wordt. En in het geval van Badgley is het veilig om te zeggen dat de acteur veel meer betaald krijgt dan tijdens You's eerste seizoen. Tegelijkertijd is het ook mogelijk dat de acteur erin was geslaagd een betere deal voor zichzelf te sluiten voorafgaand aan het besluit van Netflix om de serie voor een vierde seizoen te verlengen. Tegelijkertijd moet ook worden opgemerkt dat Badgley tijdens het huidige derde seizoen is begonnen als producer van de show.

Op dit moment lijkt Badgley alleen op jou gefocust te zijn, omdat het lijkt alsof de acteur geen andere projecten in de maak heeft. Fans klagen echter niet, en hij ook niet.

Aanbevolen: