Fans reageren op de 'The Twilight Saga' toegevoegd aan Netflix

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de 'The Twilight Saga' toegevoegd aan Netflix
Fans reageren op de 'The Twilight Saga' toegevoegd aan Netflix
Anonim

Tenzij je op een andere planeet leeft zonder televisie, heb je waarschijnlijk de Twilight-serie gezien of gehoord. Als je geen fan bent, is dit je kans om er een te worden.

Vandaag, 16 juli, is de hele Twilight-saga nu beschikbaar om te streamen op Netflix. Vijf films wachten geduldig in de rij om fans van de serie en hun vampierverslaving te zegenen.

Wat dat echt betekent, is een stevige 607 minuten staren naar de buikspieren van Taylor Lautner.

Onze favoriete vampiers en weerwolven zijn terug en dorstiger dan ooit. Twilight is de perfecte midzomerserie om van te smullen. De nostalgie van de jaren 2000 en de strijd tussen Team Edward en Team Jacob kan weer ontbranden.

Fans neuriën al op de iconische soundtrack die in hun hoofd speelt.

Twilight Trailer

De film volgt het verhaal van de familie Cullen, met name Robert Pattinson, die Edward Cullen speelt. Edward Cullen is een vampier die verliefd wordt op een mens, Bella Swan, gespeeld door Kristen Stewart.

Wie houdt er niet van een klassieke verboden romance tussen een vampier en een sterveling?

De films zijn gebaseerd op de vier succesvolle romans van Stephenie Meyer. Van de serie zijn meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht.

De eerste Twilight-film maakte de weg vrij voor nog vier sequels: The Twilight Saga: New Moon, The Twilight Saga: Eclipse, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 en The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2. serie heeft wereldwijd meer dan $ 3,3 miljard opgebracht.

Fans van de Twilight-serie hebben al hun weekendplannen geannuleerd. Ze hebben een heel belangrijke date met hun televisieschermen!

Grappige reacties van fans

"De twilight-saga is net uitgekomen op netflix. Niemand sms't me", schreef iemand anders, terwijl een andere persoon op de tweet reageerde door mee te denken over het al lang bestaande debat tussen vampier en weerwolf. "Ik verander liever in een wolf dan te gloeien in de zon", schreef die persoon.

@PeachyLuz schreef: "ZE ZETTEN DE HELE TWILIGHT-SAGA OP NETFLIX NIEMAND FKING TOUCH ME."

@Ros47Ron schreef: Het maakt me niet uit of ik de Twilight-saga op dvd en blu-ray heb. Ik ben nog steeds aan het bingewatchen op Netflix!!!!!

Gooi alle eerdere plannen het raam uit! Het is tijd om te streamen!

Aanbevolen: