Hoeveel van het enorme vermogen van Chris Martin wordt besteed aan zijn eigendommen

Inhoudsopgave:

Hoeveel van het enorme vermogen van Chris Martin wordt besteed aan zijn eigendommen
Hoeveel van het enorme vermogen van Chris Martin wordt besteed aan zijn eigendommen
Anonim

Met hitnummers als 'Speed Of Sound' en 'Yellow' heeft Coldplay bewezen dat ze muziek kunnen maken die zowel inzichtelijk als pakkend is. We besteden vaak de meeste aandacht aan de zanger van een band, omdat zij degenen zijn die de meeste lof krijgen, en dat geldt zeker voor Chris Martin. Naast zijn prachtige zangstem en de gevoelige teksten in zijn liedjes, zijn fans nieuwsgierig naar de scheiding van Chris Martin en Gwyneth P altrow, vooral omdat de oprichter van Goop het een 'bewuste ontkoppeling' noemde. Chris leeft al een tijdje de rock-'n-roll-levensstijl, omdat hij een hoop geld op de bank heeft en in de loop der jaren veel huizen heeft gehad.

De Coldplay-leden hebben een hoog vermogen en Chris Martin heeft $ 130 miljoen. Zoals veel beroemdheden met diepe zakken, geeft hij veel geld uit aan onroerend goed. Blijf lezen om erachter te komen hoeveel van het vermogen van Chris Martin aan zijn eigendommen wordt uitgegeven.

Chris Martin en Dakota Johnson kochten een huis van $ 12,5 miljoen

Fans vragen zich af of Chris Martin en Dakota Johnson verloofd zijn, en hoewel ze niet snel lijken te gaan trouwen, hebben ze de grote stap gezet om samen te gaan wonen.

Gezien de dure eigendommen die de Coldplay-zanger heeft gekocht, lijkt het absoluut alsof hij veel van zijn vermogen aan onroerend goed heeft uitgegeven.

Het echtpaar kocht een huis van £ 9 miljoen in Malibu, Californië. Volgens The Sun heeft het huis met zes slaapkamers een bioscoop en negen badkamers. Als iemand geld heeft, is dit zeker het huis om miljoenen aan uit te geven, want het ziet er ongelooflijk uit.

De achtertuin heeft een prachtige ruimte met een barbecue en een bar die eruitziet als de perfecte plek om rond te hangen met vrienden en familie. Je kunt de oceaan vanuit het huis zien en de keuken is groot met een enorm eiland. De woonkamer ziet er ook comfortabel uit met een modern ogende open haard.

Homes And Garden meldde dat het huis $ 12 kostte. miljoen dollar. De publicatie zegt dat het een huis in Cape Code-stijl is.

Volgens The New York Post verhuisden Chris Martin en Dakota Johnson in januari 2021 naar het prachtige huis.

Het is lief om te zien hoe het stel samenwoont, het klinkt alsof ze echt om elkaar geven. Terugkijkend op de relatie tussen Chris Martin en Dakota Johnson, maakte het stel de zaken in december 2017 officieel, volgens Us Weekly. In 2020 zei Gwyneth P altrow dat ze Dakota leuk vindt en legde uit: "Ik hou van haar. Ik kan zien hoe het raar lijkt, omdat het een beetje onconventioneel is. Maar ik denk dat ik, in dit geval, gewoon door het iteratief heen ben gegaan, gewoon dol op haar ben."

In een interview met The Hollywood Reporter deelde Dakota dat hoewel ze niet veel tijd met haar vader had doorgebracht vanwege de COVID-19-pandemie, en ze zei dat zij en Chris Martin veel tijd doorbrachten samen. De actrice zei: "Ik heb mijn vader lange tijd niet gezien omdat hij in Montecito woont en in de 70 is, en we wilden veilig zijn. Ik zag mijn moeder een beetje. Het is raar geweest. Als ik heb gewerkt, kan ik niet echt bij mijn ouders zijn omdat ze ouder zijn. Maar mijn vrienden en mijn partner [Martin], we zijn veel samen geweest, en het is geweldig.”

Chris Martin's andere vastgoedinvesteringen

Het lijkt erop dat Chris Martin al een aantal jaren veel geld aan onroerend goed uitgeeft, en hij is ook niet bang om geld uit te geven aan renovaties als hij dat wil.

Volgens Celebrity Net Worth kocht Chris Martin in 2013 een huis in Madeville Canyon voor $ 6,75 miljoen. Hij kon het in 2016 verkopen voor $ 12 miljoen, dus het huis was absoluut een goede investering.

Chris Martin kocht in 2014 ook een huis in Malibu met zijn ex-vrouw Gwyneth P altrow voor $ 14 miljoen. Het echtpaar besteedde in 2007 $ 5,1 miljoen aan een penthouse-appartement in Tribeca, New York City.

Toen Chris met Gwyneth getrouwd was, hadden de twee een huis in Londen. De Daily Mail meldde in 2014 dat ze wilden verkopen omdat hun buren niet enthousiast waren over het werk dat ze op het terrein hadden gedaan.

Kate Winslet was de vorige eigenaar van het huis en Chris en Gwyneth besteedden in 2004 £ 2,5 miljoen aan het huis. Het beroemdhedenpaar had grote, dure plannen voor renovaties. Ze gaven £ 3,1 miljoen uit aan het huis ernaast en wilden in totaal 33 kamers hebben.

Volgens The Daily Mail wilde het paar een extra badkamer, kleedkamer, fitnessruimte, drie slaapkamers, een plek voor hun kinderen om te spelen en een tuin toevoegen.

Chris Martin en Dakota Johnson's liefdesverhaal

Terwijl het huwelijk van Chris Martin en Gwyneth P altrow niet lukte, was het paar getrouwd van 2003 tot 2016, en toen hij in 2014 vrijgezel was, ging hij heel diep in het praten over liefde en relaties. Het klinkt alsof de zanger wat innerlijk werk heeft gedaan en klaar was om weer liefde te vinden.

Volgens Stylist.co.uk zei de Coldplay-zanger: "Als je jezelf niet kunt openstellen, kun je het wonder van binnen niet waarderen. Je kunt dus bij iemand zijn die heel geweldig is, maar vanwege je eigen zaken kun je dat niet op de juiste manier laten vieren."

Chris Martin vervolgde: "Wat voor mij veranderde, was: ik wil niet door het leven gaan omdat ik er bang voor ben, bang zijn voor liefde, bang zijn voor afwijzing, bang zijn om te falen."

Met een nettowaarde van $ 130 miljoen is het geen wonder dat Chris Martin miljoenen dollars uitgeeft aan zijn eigendommen.

Aanbevolen: