De waarheid over 'Riverdale's' Tiera Skovbye en haar vermogen

Inhoudsopgave:

De waarheid over 'Riverdale's' Tiera Skovbye en haar vermogen
De waarheid over 'Riverdale's' Tiera Skovbye en haar vermogen
Anonim

Toen de wereld hoorde dat The CW plannen had om een intense, op tieners georiënteerde show te produceren, gericht op Archie en zijn vrienden, dachten heel veel mensen dat het een soort grap moest zijn. Toen de show eenmaal debuteerde, werd het al snel een grote hit. Desondanks zijn sommige verhaallijnen van Riverdale slecht ontvangen. Bovendien heeft ten minste één van Riverdale's sterren klachten over hoe de show is geproduceerd.

Ondanks alle controverse die soms rond Riverdale heeft gedraaid, heeft de show nog steeds legioenen uiterst toegewijde fans. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat de fans van de show geïnteresseerd zijn in alle acteurs die opmerkelijke rollen in de show hebben gespeeld. Riverdale-fans zijn bijvoorbeeld geïnteresseerd om meer te weten te komen over Tiera Skovbye en haar vermogen, ook al wordt ze niet beschouwd als een van de belangrijkste sterren van de show.

Waar komt Tiera Skovbye vandaan?

Geboren en getogen in Vancouver, British Columbia, terwijl ze in 2021 met de Independent sprak, legde Tiera Skovbye uit hoe ze vindt dat het zijn van een Canadees haar carrière heeft beïnvloed. In eerste instantie vermeldt Skovbye dat wanneer een Canadese acteur het in Hollywood probeert te maken, er een "beetje een klein broertje-grote-broer soort ding" kan zijn bij het omgaan met Amerikanen. Skovbye extrapoleerde dat idee en legde verder uit waarom die dynamiek logisch is, deels vanwege juridische hindernissen.

“We hebben altijd het gevoel dat we ons een beetje meer moeten bewijzen. We moeten door de hindernissen springen om visa te krijgen, om daar te komen, om gezien te worden. Als je eenmaal op het punt komt dat je daar auditie doet, moet je bijna bewijzen dat je het verdient om daar te zijn." Gelukkig eindigde Tiera Skovbye met het bespreken van het onderwerp van Canadese acteurs die het in Hollywood maken op een positieve noot door te zeggen: "Ik denk dat we de barrières aan het doorbreken zijn".

Tiera Skovbye is niet alleen Canadees, maar ook de oudere zus van een jonge vrouw die duidelijk ook gebeten was door de acteermicrobe. Ali Skovbye heeft tenslotte een lange lijst met credits op haar naam staan, waaronder het verschijnen in 10 afleveringen van Firefly Lane en opmerkelijke rollen in andere shows zoals The Gourmet Detective en Once Upon A Time.

Op basis van het feit dat is onthuld dat Tiera's bijnaam Mama T. is, omdat ze de mensen in haar leven erg koestert, lijkt het vrijwel zeker dat ze de carrière van haar zus erg steunt. Teira zelf werd een tijdje ondersteund in haar eigen strijd met psychische problemen door haar inmiddels ex-verloofde, producer Jameson Parker. Hoewel in veel publicaties Tiera en Jameson nog steeds als verloofd worden vermeld, is de waarheid dat ze jaren geleden uit elkaar zijn gegaan en dat Jameson een nieuwe vriendin heeft als model en ondernemer Hannah Maree Todd. Tiera en Jameson delen echter nog steeds de voogdij over hun hond Scout.

Tiera's carrière neemt een grote vlucht

Behalve waar ze is geboren en getogen, is er niet zoveel bekend over de jeugd van Tiera Skovbye. Het lijkt echter duidelijk dat Skobye haar passie voor acteren op relatief jonge leeftijd ontdekte. Per slot van rekening maakte Skovbye haar kleine schermdebuut in hetzelfde jaar dat ze twaalf werd door in drie afleveringen van de show Painkiller Jane te verschijnen.

In de jaren die volgden op het televisiedebuut van Tiera Skovbye, kreeg ze kleine rollen in een breed scala aan shows, waaronder Supernatural en The Haunting Hour: The Series. Toen begon Skovbye's carrière voor het eerst een vlucht te nemen toen ze werd gecast als Elizabeth Berkley in The Unauthorized Saved by the Bell Story.

Na eerst indruk te hebben gemaakt in de acteerwereld, is Tiera Skovbye doorgegaan met rollen in verschillende opmerkelijke shows. In 2017 debuteerde Skovbye bijvoorbeeld als opmerkelijke personages uit twee extreem populaire shows, Once Upon A Time en Riverdale. Aangezien zoveel fans dolgraag willen weten wat er achter de schermen van Riverdale gebeurt, had Skovbye het geluk om tijd op de set door te brengen, laat staan betaald te krijgen om haar carrière vooruit te helpen. Er moet ook worden opgemerkt dat Skovbye nu de ster is van een Canadese show met de titel Nurses, die goed genoeg presteerde op Global dat NBC het oppakte om het in Amerika uit te zenden.

Tiera Skovbye's netto waarde is ongeveer $ 2,5 miljoen

Op dit punt in haar leven heeft Tiera Skovbye veel succes gehad. Desondanks is de waarheid dat de carrière van Skovbye nog steeds erg in de lift zit. Gezien het feit dat Skovbye echt in een fascinerende positie verkeert wat betreft haar carrière, is het echt interessant om na te denken over hoe dat haar leven moet hebben beïnvloed. Skovbye heeft tenslotte zeker genoeg succes gehad om door mensen te worden herkend als ze uitgaat, maar ze is niet beroemd genoeg om routinematig achtervolgd te worden door de paparazzi. Bovendien is Skovbye niet een van de best betaalde acteurs ter wereld, maar het lijkt duidelijk dat ze het financieel goed doet.

Natuurlijk is er voor niemand anders dan Tiera Skovbye, eventuele accountants die ze heeft, en mogelijk de mensen die het dichtst bij haar staan, de exacte details over haar persoonlijke fortuin te weten. Dat gezegd hebbende, hebben sommige websites tijd en moeite gestoken in het leren van alles wat ze kunnen over verschillende sterren, zodat ze hun vermogen kunnen inschatten. Volgens celebnetworths.com is Tiera Skovbye bijvoorbeeld ongeveer $ 2,5 miljoen waard op het moment van schrijven.

Aanbevolen: