De waarheid over Liam Payne's verloofde, Maya Henry en haar enorme vermogen

Inhoudsopgave:

De waarheid over Liam Payne's verloofde, Maya Henry en haar enorme vermogen
De waarheid over Liam Payne's verloofde, Maya Henry en haar enorme vermogen
Anonim

Ondanks een paar turbulente maanden is voormalig One Directioner Liam Payne terug met zijn modelvriendin, Maya Henry… sterker nog, ze is nu zijn verloofde. Of hij nu een "dad bod" rockt of hij pronkt met zijn gescheurde buikspieren in een Calvin Kelin-spread, Liam wordt gezien als een van de populairste handelswaar in de entertainmentindustrie. Dus het is logisch dat hij een vrouw heeft die net zo begeerd is. Hoewel veel van Liam's fans zouden willen dat hij ze van hun voeten zou blazen en ze zou trakteren op een luxe leven, voelde Maya waarschijnlijk niet zo. Natuurlijk wilde ze waarschijnlijk aan de arm liggen van zo'n knappe en getalenteerde man, maar het geld was geen probleem voor haar. Dat komt omdat Maya altijd van krankzinnige rijkdom is gekomen… Serieus, haar familie is gewoon beladen.

Ook al wordt het vermogen van Liam geschat op $ 60 miljoen, volgens We althy Gorilla, heeft Maya een behoorlijk indrukwekkend bedrag verdiend met haar modellencarrière en heeft ze zelfs nog meer gekregen van haar bizar rijke vader. Hier is de waarheid over het vermogen van Maya Henry, haar uitgaven en waarom sommige fans denken dat zij en Liam een weelderige en enigszins opzichtige levensstijl leiden…

Maya Henry's bizarre levensstijl voor Liam

Op haar 15e verjaardag kreeg Maya Henry maar liefst $ 6 miljoen cadeau van haar rijke vader. Onlangs kreeg ze een verlovingsring van $ 4 miljoen van Liam en tussendoor heeft ze volgens Meaww.com ongeveer $ 10 miljoen van haar eigen geld verdiend. Maya was in staat om dit te doen vanwege haar groeiende modellencarrière onder Elite. Bovendien verdient ze tien tot honderdduizenden dollars per gesponsorde Instagram-post vanwege haar enorme aanhang. Maar het is voor Maya een stuk makkelijker geweest om het grote geld te verdienen dankzij de rijkdom waarmee ze begon. Zoals ze zeggen, het is gemakkelijk om geld te verdienen als je het hebt.

Haar vader, letselschadeadvocaat Thomas J. Henry is geen onbekende in het schenken van krankzinnige bedragen aan zijn twee kinderen. Volgens Famous People Today.com is Thomas $ 60 miljoen waard, hetzelfde als Maya's muzikant-vriendje. Thomas' reeks juridische praktijken is de belangrijkste bron van zijn inkomsten. Hij heeft persoonlijk de vruchten geplukt van enkele van de grootste rechtszaken van zijn praktijken en hij is niet bang om die rijkdom met zijn familie te delen.

Thomas' nu ex-vrouw, Azteca, kwam met haar familie naar Texas vanuit Mexico. Hoewel de afstamming van de rijkdom van haar familie niet openbaar is, is het veilig om te zeggen dat ze ook bizar rijk is. Natuurlijk heeft ze na hun scheiding in 2019 een flink aantal miljoen gekregen. Maar daarvoor leefde het paar schijnbaar een gelukkig leven met hun twee kinderen, Maya en Thomas Jr., evenals Azteca's moeder. Allen waren sterren van een zeer kortstondige realityshow, "Hangin' With Los Henrys". De basis van de show was niet anders dan die van andere realityshows, maar het volgde wel de reis van het gezin naar de top van Maya's Quinceañera (15e verjaardagsfeestje in de Mexicaanse cultuur) door hun zoon een nog luxer 18e verjaardagsfeestje te geven.

Maar even terug naar Maya… Ze kreeg niet alleen het geld rechtstreeks, maar het feest zelf kostte ongeveer $ 6 miljoen. Hoewel een Quinceañera vaak een grote dag is in de Mexicaanse cultuur, is het zeldzaam dat het zo'n behandeling krijgt die Maya heeft gekregen. Het evenement bevatte optredens van Nick Jonas en Pitbull en vond plaats in een ruimte van 55.000 vierkante meter in Texas. Volgens The Sun was het evenement gepland door 150 mensen en was het versierd met fonteinen en 10 meter hoge kersenbomen. Er werden zelfs een A-lijst fotograaf en een A-lijst visagist ingehuurd om Maya nog meer op een prinses te laten lijken.

Het klinkt gek. Het zag er gek uit. Maar het is gebeurd.

Net als het over-the-top 18e verjaardagsfeest van haar broer, waar artiesten geld in de menigte van zijn vrienden schoten en hij een blauwe Ferrari 488 Spyder van $ 250.000 kreeg en een horloge dat bijna net zo duur was.

Maar Maya's vader heeft niet alleen de overdadige ervaringen van zijn kind geschonken, hij heeft zichzelf ook gekke feestjes gegeven. Zijn nu ex-vrouw hielp zelfs bij het plannen van zijn 56e verjaardag, die $ 4,5 miljoen kostte, werd bijgewoond door Cardi B, en meisjes die in goud waren geschilderd, dansten in kooien die aan het plafond hingen.

Om eerlijk te zijn, Thomas is ook zijn hele leven buitengewoon filantropisch geweest en heeft zelfs zijn dochter geïnspireerd om haar eigen liefdadigheidsinstelling te beginnen, Maya's Corner, toen ze 8 was. De liefdadigheidsinstelling levert schoolbenodigdheden aan kinderen in Texas.

Maya's levensstijl met Liam

Maya's levensstijl is nu net zo overdreven als haar leven als 15-jarige. Destijds gaf haar vader haar grote evenementen en overlaadde haar met luxe. Het is tenslotte hoe ze Liam voor het eerst ontmoette. Ze was net 15 en ontmoette hem backstage bij een One Direction-concert. Hoewel, ze zouden pas meer dan drie jaar later opnieuw contact maken tijdens een Dolce & Gobanna-diner in het Comomeer. Tussendoor was ze te zien in een Nick Jonas-muziekvideo en kreeg ze zelfs een rol in een kleine film. Nu is ze te zien op elk groot mode-evenement ter wereld, met bedrijven als Vogue en Glamour.

Haar Instagram-account bevat talloze foto's van haar in de meest trendy restaurants over de hele wereld, een bezoek aan de mooiste stranden en pronken met het krankzinnige huis dat ze heeft met Liam. Dan zijn er alle nachten die ze doorbrengt met haar andere rijke vrienden, namelijk Brooklyn Beckham en zijn verloofde, acteur Nicola Peltz (een ander sterretje uit een enorm rijke familie).

Gezien hoeveel geld Liam heeft verdiend in zijn muziekcarrière, het succes van Maya's modellenwerk en de indrukwekkende hoeveelheid geld waar ze vandaan komt, komt er waarschijnlijk geen einde aan de gekke levensstijl die ze leeft.

Aanbevolen: