De waarheid over het waanzinnige vermogen van Trisha Paytas

Inhoudsopgave:

De waarheid over het waanzinnige vermogen van Trisha Paytas
De waarheid over het waanzinnige vermogen van Trisha Paytas
Anonim

In de afgelopen decennia heeft het ecosysteem van beroemdheden een enorme transformatie ondergaan. Immers, in de afgelopen decennia hadden mensen die beroemd wilden worden maar een klein aantal opties, waaronder acteur, muzikant, atleet, schrijver of politicus. Tegenwoordig voelt het echter vaak alsof er oneindig veel manieren zijn om in de schijnwerpers te komen, omdat er zoveel nieuwe soorten beroemde mensen zijn, waaronder influencers, 'reality'-sterren en YouTubers.

Om groot te worden op 's werelds beroemdste videoplatform, doen sommige YouTubers hun best om interessante kanalen te runnen. Aan de andere kant zoeken sommige YouTubers naar constant drama om de aandacht van de wereld te trekken. Welke route YouTubers ook nemen, het is duidelijk geworden dat de meeste mensen die beroemd worden op het platform veel werk in hun kanalen steken. Met dat in gedachten is het fascinerend om te zien hoe rijk een YouTuber als Trisha Paytas is geworden en hoe ze geld verdienen.

Roem en fortuin

Tijdens het volwassen leven van Trisha Paytas probeerden ze meer traditionele methoden om roem en fortuin te verwerven. Als acteur speelde Paytas bijvoorbeeld rollen in films als Yes Man en Wanderlust, naast het verschijnen in shows als Modern Family en Nathan For You. Paytas heeft ook geprobeerd een succesvolle muzikant te worden door verschillende albums en singles uit te brengen. Heck, Paytas probeerde zelfs een Guinness World Record-houder te worden, maar ze faalden in hun poging om de snelste prater ooit te worden.

Ondanks alle pogingen van Paytas om een meer traditionele beroemdheid te worden, begon het pas echt toen ze een YouTube-kanaal begonnen onder de naam blndsundoll4mj. Uiteindelijk in staat om een enorm publiek naar hun YouTube-kanaal te trekken, wanneer Paytas dingen doet zoals opkomen tegen Joe Rogan, helpt het om hun volgers te laten groeien. Als gevolg hiervan komen massa's mensen samen om te kijken wanneer Paytas een nieuwe vlog, muziekvideo of mukbang-video uploadt.

In de loop der jaren is het steeds moeilijker geworden om in te schatten hoeveel geld YouTubers verdienen met de website. YouTubers verdienen immers verschillende bedragen, afhankelijk van hoe gezinsvriendelijk hun kanaal is, aangezien de website meer of minder geld beta alt, afhankelijk van het type advertenties dat ze op je kanaal kunnen afspelen. Als het echter om het kanaal van Paytas gaat, hebben mensen kunnen analyseren hoeveel weergaven de video's van Trisha krijgen en het type advertenties dat voor en tijdens hun video's wordt afgespeeld. Op basis van al die informatie is het overduidelijk dat Paytas dagelijks duizenden van YouTube verdient.

Andere inspanningen

Sinds Trisha Paytas beroemd werd, is het overduidelijk dat ze bereid zijn om hun carrière in verschillende richtingen te sturen als dat geld verdienen betekent. Paytas is in de loop der jaren bijvoorbeeld de gastheer geworden van verschillende podcasts, waaronder The Dish with Trish, Let's Talk About Sex en Frenemies. Op basis van de populariteit die deze podcasts hebben genoten, is het duidelijk dat Paytas ze heeft verzilverd.

Paytas voegde zich ook bij de cast van Celebrity Big Brother 20, wat echt een groot probleem is, omdat ze daardoor deel uitmaken van een van de meest succesvolle 'reality'-tv-franchises ter wereld. Helaas voor Paytas verlieten ze het huis na slechts 11 dagen en Trisha heeft sindsdien hun tijd op de show "de slechtste ervaring van (hun) leven" genoemd. Hoewel het jammer is dat Paytas zo ongelukkig was tijdens het filmen van die show, is het bekend dat Celebrity Big Brother sterren veel geld beta alt om deel te nemen aan de serie.

OnlyFans Fortune

De laatste tijd is het steeds gebruikelijker geworden dat beroemdheden lid worden van OnlyFans. De reden daarvoor is dat sommige sterren duidelijk geld hebben ingezameld via de populaire website. Trisha Paytas is nooit iemand die een kans om geld te verdienen voorbij laat gaan, ze heeft in 2021 een OnlyFans-account geopend en het is heel duidelijk dat dit een ongelooflijk financieel lonende beslissing voor hen is geweest.

Natuurlijk moet het duidelijk zijn dat waarnemers niet precies kunnen weten hoeveel geld mensen verdienen met OnlyFans. In het geval van Trisha Paytas is dat vooral het geval omdat ze zeggen dat het grootste deel van het geld dat ze verdienen met OnlyFans, afkomstig is van privésessies en videoverkoop. Toen ze echter op Joe Rogan reageerden na zijn opmerkingen over hen, vertelde Trisha hoeveel geld ze verdienen met OnlyFans. Ik verdien ongeveer, ik weet niet of ik het wil zeggen, maar op het hoogtepunt verdiende ik ongeveer een miljoen dollar per maand, gewoon door te zeggen. En ik haal het er nog steeds in.”

Op basis van alle manieren waarop Trisha Paytas geld verdient, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat ze een indrukwekkend fortuin hebben vergaard. Zelfs met dat in gedachten kan het sommige waarnemers schokken dat Paytas op het moment van schrijven $ 10 miljoen waard is, volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: