‘Spider-Man: No Way Home’ Andrew Garfield en Tobey Maguire uit de trailer gehaald?

Inhoudsopgave:

‘Spider-Man: No Way Home’ Andrew Garfield en Tobey Maguire uit de trailer gehaald?
‘Spider-Man: No Way Home’ Andrew Garfield en Tobey Maguire uit de trailer gehaald?
Anonim

Spider-Man: No Way Home, misschien wel de meest verwachte Marvel-film van de afgelopen tijd, heeft op 17 november een volledige trailer uitgebracht.

Ondanks geruchten over Andrew Garfield en Tobey Maguire die hun respectievelijke superheldenversies in de film herhalen, onthield de trailer fans van een glimp van een van beide sterren. Betekent dit dat het allemaal maar een gerucht is dat uit nostalgie is ontstaan of een goed bewaard geheim voor het grote scherm?

Zijn Tobey en Andrew uit deze scène ge-edit?

Zoals onthuld in de trailer, gaat de film verder waar de vorige was geëindigd. Dankzij Mysterio is de identiteit van Peter Parker als superheld geen geheim meer, en zodra hij de hulp van Doctor Strange vraagt om de tijd terug te draaien, gaat de betovering mis en wordt een magisch multiversum geboren.

De clip zit vol met schurken uit Sony's Spider-Man-franchises met in de hoofdrol Maguire en Garfield, waaronder Spider-Man's Green Goblin (Willem Dafoe), Spider-Man 2's Doctor Otto Octavius (Alfred Molina), evenals Electro (Jamie Foxx) uit The Amazing Spider-Man 2.

Ze zijn allemaal op zoek naar Spider-Man, nou ja, in ieder geval een andere versie van hem.

De trailer bood geen noemenswaardige sporen van de andere acteurs, maar fans met arendsogen hebben bepaalde aanwijzingen ontdekt die wijzen op de voormalige Spider-Men en hun rollen in de film.

Er is een scène waarin Peter Parker drie schurken tegelijk moet opnemen, met een Elemental, Electro en Lizard die hem samen proberen te bevechten. In de korte reeks wordt Lizard geslagen door een onzichtbare entiteit, die vragen heeft opgeroepen bij kijkers.

"Lizard wordt geraakt met een onzichtbare stoot in de SpiderManNoWayHome Brazil-trailer. Het lijkt erop dat ze Tobey Maguire en Andrew Garfield hebben weggewerkt", schreef @CultureCrave op Twitter met een video van de clip.

Anderen vroegen zich af waarom Peter Parker het zou opnemen tegen drie machtige schurken terwijl hij zijn ijzeren spidey-pak niet eens aan had. De stripversie van de superheld nam het vaak alleen op tegen de Sinister Six, maar fans geloven dat de Nederlandse versie van de held nog steeds leert zijn krachten te gebruiken, en het zou voor hem onmogelijk zijn om dat te doen.

In een andere paaseierenscène wordt Zendaya's personage MJ van een steiger geslagen en op de grond zien vallen, wat doet denken aan de scène in The Amazing Spider-Man 2 waar Emma Stone's Gwen Stacy van de bel v alt toren.

Hoewel Stacy aan het einde sterft, vragen fans zich af of Garfield's Spider-Man de kans krijgt om haar te redden in No Way Home.

MCU's Spider-Man: No Way Home staat gepland voor release op 17 december.

Aanbevolen: