Wie is Andrew Garfield dichter bij: Tom Holland of Tobey Maguire?

Inhoudsopgave:

Wie is Andrew Garfield dichter bij: Tom Holland of Tobey Maguire?
Wie is Andrew Garfield dichter bij: Tom Holland of Tobey Maguire?
Anonim

Na de release in december 2021 is Spider-Man: No Way Home al een van de meest winstgevende films aller tijden geworden, met maar liefst $ 1,9 miljard aan de kassa wereldwijd, wat duidelijke tekenen laat zien dat de superheld franchise gaat nergens snel heen.

Als je de nieuwste aflevering in het Marvel Cinematic Universe hebt gezien, zou je weten dat er een aantal verrassende cameo's in de kaskraker zaten, zoals Willem Dafoe, die zijn rol als Norman Osborn opnieuw vertolkte, Jamie Foxx, die terugkeerde als Electro, en Alfred Molina als Dr. Octavius, om er maar een paar te noemen.

Maar misschien wel de grootste verrassing op het scherm was de terugkeer van de vorige acteurs die de rol van Spider-Man regisseerden: Andrew Garfield en Tobey Maguire, naast Tom Holland. Het trio deelde een onmiskenbare band op de camera, maar fans vragen zich sindsdien af of een van de Spider-Man-acteurs ook dichtbij is als de camera's niet draaien. Hier is het dieptepunt …

Wie is Andrew dichter bij: Tom of Tobey?

Dit zou niet echt als een verrassing moeten komen, maar Garfield lijkt hechtere vrienden te zijn met Maguire dan met Nederland - maar dat kan ook iets te maken hebben met het merkbare leeftijdsverschil tussen de Britse acteur en zijn voorgangers.

Geloof het of niet, maar Garfield en Maguire zijn de beste maatjes, die het afgelopen jaar vrij vaak in Los Angeles zijn gesignaleerd.

Het is niet duidelijk of hun vriendschap tot stand is gekomen nadat ze samen aan de nieuwste Spider-Man-film hadden gewerkt, maar als je bedenkt hoe vaak ze zijn gefotografeerd met hun wederzijdse vrienden, zou het zeker de indruk wekken dat deze acteurs een echte verbinding met elkaar.

In een recent interview met Vanity Fair, beleed The Amazing Spider-Man-ster zijn aanbidding voor Maguire, met wie hij nerveus was om mee te werken, gezien het feit hoeveel Garfield had opgekeken naar de in Californië geboren inwoner na de release van Spider-Man uit 2002, geregisseerd door Sam Raimi.

Tijdens zijn gesprek met de publicatie zei Garfield dat het zijn missie werd om indruk te maken op Maguire, omdat hij wist dat hij behoorlijk grote schoenen moest vullen terwijl hij hetzelfde personage speelde in de multiversum-kaskraker.

"Ik was gewoon geobsedeerd door wat hij aan het doen was," zei hij. "Ik wil dat hij mijn oudere broer/mentorfiguur wordt en me vertelt dat ik het goed doe. Ik wil met hem concurreren. Ik wil hem beter maken. Ik wil hem een rib uit zijn lijf, veel plezier met hem hebben.'

Bovendien gaf Garfield tijdens een gezamenlijk interview met zijn collega-acteurs die Peter Parker speelden toe dat de belangrijkste reden waarom hij besloot aan boord te springen en de iconische rol opnieuw op te nemen, was om schermtijd te delen met Maguire, die hij als zijn idool beschouwde opgroeien.

"Ik wachtte gewoon om te zien of Tobey het zou doen, en als Tobey het zou doen, dacht ik: 'Nou, ik heb geen keus'", grapte hij. "Ik volg Tobey tot aan de uiteinden van de aarde. Ik ben een lemming voor Tobey. Maar dat was oprecht een groot deel van het toen ik erover werd benaderd."

Tom Holland heeft spijt als het om Andrew Garfield gaat

Voordat we samenwerkten aan No Way Home, lijkt het erop dat Holland of Garfield niet zo dichtbij waren, wat duidelijk werd nadat de Uncharted-ster publiekelijk zijn spijt betuigde dat hij geen contact had opgenomen met zijn voorganger na de overname de rol als de nieuwe Spider-Man.

Er wordt aangenomen dat Garfield een deal voor twee foto's had getekend, maar niet werd gevraagd om zijn contract met Sony te verlengen, die later besloot om Holland in plaats daarvan voor de rol te casten.

"Iets waar ik nu met een beetje duidelijkheid en spijt op terug kan kijken, is dat ik [Garfield] nooit heb gebeld toen ik het overnam als Spider-Man," vertelde Holland aan The Hollywood Reporter.

Als iemand na mijn tweede film tegen me had gezegd dat ik klaar was en dat andere kind het overnam, zou mijn hart gebroken zijn. Dus als ik terugkijk, zou ik willen dat ik de kans had om het goed te maken met hem, maar deze film was onze kans.”

Holland creëerde een WhatsApp-groepschat waar hij, Garfield en Maguire regelmatig met elkaar chatten tijdens de productie van hun enorm succesvolle film, hoewel het onduidelijk is of die groepschat nog steeds actief is nu alles is gezegd en gedaan met dat project.

Holland keert terug voor nog minstens drie films in de Spider-Man-franchise, nadat vorig jaar een nieuwe deal werd gesloten met Sony en Marvel.

Aanbevolen: