Zou Tom Holland naast Tobey Maguire of Andrew Garfield werken?

Inhoudsopgave:

Zou Tom Holland naast Tobey Maguire of Andrew Garfield werken?
Zou Tom Holland naast Tobey Maguire of Andrew Garfield werken?
Anonim

Britse acteur Tom Holland maakte zijn debuut als Spider-Man in Captain America: Civil War uit 2016, voordat hij het jaar daarop in zijn eigen speelfilm, Spider-Man: Homecoming, speelde.

De film werd een van de meest winstgevende films in de franchise en verdiende een ongelooflijke $ 880 miljoen aan de wereldwijde kassa. De opvolger, Spider-Man: Far From Home, die in 2019 werd uitgebracht, behaalde nog grotere aantallen door een ongelooflijke $1,1 miljard te genereren!

Voor de derde op zichzelf staande film van Holland deden er berichten de ronde dat de 25-jarige de hoofdrol zou spelen tegenover Tobey Maguire en Andrew Garfield - die eerder de rol regisseerde - als onderdeel van een plot met meerdere coupletten.

Dit zorgde er natuurlijk voor dat fans zoemden op sociale media, waarbij alle drie de acteurs op Twitter begonnen te trenden nadat het verhaal uitbrak. Welnu, Holland heeft sindsdien een paar keer op het gerucht gereageerd, maar wat heeft hij precies gezegd over de mogelijkheid om tegenover Garfield en Maguire te spelen?

Is Tom Holland open voor een plot met meerdere verzen?

Om te beginnen moeten we het waarschijnlijk hebben over de aanstaande Spider-Man: No Way Home.

De aankomende film zal naar verwachting op 17 december verschijnen, maar een simpele blik op de castinglijst, er is geen sprake van Maguire of Garfield.

Natuurlijk houden Sony en Marvel dit allemaal geheim totdat de film uitkomt, maar waarom zouden beide studio's zulke drastische maatregelen nemen om het idee van meerdere coupletten geheim te houden?

Zouden ze niet willen dat de extra publiciteit de aanstaande release van de film ondersteunt?

In februari 2021 sprak Nederland over het wilde gerucht dat Garfield en Maguire hem zouden vergezellen in zijn derde op zichzelf staande film.

De claim werd voor het eerst ingediend eind 2020, en toen de productie voor de No Way Home begon, om de een of andere reden, liepen mensen met het idee dat fans drie verschillende versies van Spider-Man in de volgende aflevering.

Toen hem werd gevraagd naar het gerucht in een interview met Esquire, gutste de 25-jarige Hollywood-filmster: "Nee, nee, ze zullen niet in deze film verschijnen."

“Tenzij ze het meest enorme stuk informatie voor mij hebben verborgen, waarvan ik denk dat het een te groot geheim is om voor mij te bewaren. Maar vooralsnog niet. Het zal een voortzetting zijn van de Spider-Man-films die we hebben gemaakt.”

Sony Pictures, aan de andere kant, was erg vaag met hun antwoord toen hen werd gevraagd om commentaar te geven op de mogelijke cast-link-up, en vertelde ET Canada: "Die geruchten over castings zijn niet bevestigd."

Vorig jaar werd bevestigd dat Jamie Foxx, die in 2014 de beroemde superschurk Electro speelde in The Amazing Spider-Man 2, zou terugkeren, wat volgens de officiële IMDb-pagina van de film inderdaad het geval was.

Ook in februari 2021 verscheen Holland in The Tonight Show With Jimmy Fallon, waar hij werd ondervraagd over de mogelijkheid om samen te werken met de twee acteurs die eerder Spider-Man speelden voor de ultieme actiefilm.

In reactie, legde Holland uit: "Het zou geweldig zijn als ze dat waren omdat ze [Marvel bedoelen] me dat nog niet hebben verteld, en ik ben Spider-Man en ik heb het script van het begin tot het einde. Dus het zou een wonder zijn als ze dat voor me hadden kunnen houden, maar op dit moment is er geen cameo van de twee jongens."

De Cherry-ster vervolgde: Het komt eigenlijk op het punt waarop het echt frustrerend is, omdat ik het gevoel heb dat ik nu vooruitgang heb geboekt, ik een betrouwbaar lid van de Avengers ben en ik nog nooit iets heb verpest. Nou, er zijn een paar dingen, maar geen grote dingen. We laten het hierbij.”

In juni 2020 werd gemeld dat Holland zijn contract met Marvel wilde verlengen, dat oorspronkelijk zou eindigen na No Way Home.

Vanwege al het succes dat hij heeft gehad in zowel zijn standalone- als Avengers-films, waren Marvel en Holland in gesprek om de acteur te vragen zijn deal voor nog eens zes films te verlengen.

Dit betekent dat Holland na No Way Home de rol van Spider-Man zou spelen voor nog eens zes geweldige films - dit zou waarschijnlijk ook eventuele spin-offs bevatten.

Geen woord over of de deal al rond is - en hoewel we niet weten hoeveel hij werd betaald voor mogelijk te hebben getekend voor nog eens zes films, heeft hij zeker tientallen miljoenen verdiend als we het succes van zijn Marvel-films sinds zijn debuut in 2016.

Hollands films hebben zelfs hogere bedragen aan de kassa gehaald dan zijn voorganger, Garfield, die het personage voor twee films speelde; The Amazing Spider-Man uit 2012 en The Amazing Spider-Man uit 2014.

Aanbevolen: