KeKe Palmer verzilvert korte verhalen op Amazon die rechtstreeks uit haar Instagram-feed zijn gehaald

KeKe Palmer verzilvert korte verhalen op Amazon die rechtstreeks uit haar Instagram-feed zijn gehaald
KeKe Palmer verzilvert korte verhalen op Amazon die rechtstreeks uit haar Instagram-feed zijn gehaald
Anonim

Keke Palmer is al een tijdje bezig met entertainment. Begonnen als een kindsterretje in Barbershop 2: Back in Business, had ze al op jonge leeftijd een talent voor acteren en een stem die haar ook een zangcarrière bezorgde.

Tegenwoordig is het echter de humor van Palmer die ervoor zorgt dat fans haar Instagram-feed volgen, en die verhalen veranderen in grote plustekens voor het vermogen van Palmer terwijl Amazon haar verhalen omzet in originele inhoud.

Palmer, volgens een exclusief Variety-interview, kreeg het idee van een vriend terwijl ze in Scream Queens speelde, en besloot dat het maken van 'Instagram-personages' iets was waar ze aan kon beginnen.

Sindsdien is Palmer doorgegaan met het creëren van een hele wereld voor haar personages, en nu komen die verhalen naar Amazon in een reeks korte films die fans en critici zeker aan het lachen zullen maken. Zoals ze in het interview uitlegde:

"In het begin was het gewoon een willekeurige video. We begonnen langzaam een wereld voor haar te creëren die de hashtag en de schets southernbelleinsults werd."

Die hashtag heeft een basis van trouwe, aanbiddende fans verzameld die nu kunnen genieten van Palmers schetsen als een Amazon Original-serie.

Wat betreft hoe Palmer het vindt om van haar personages een korte broek te maken, ze is enthousiast om ze verder te laten groeien dan alleen het kietelen van de grappige botten van mensen. "Ik denk dat er veel belangrijke thema's zijn die in dit millennium heel herkenbaar zullen zijn voor de groeiende persoon, en daarom ben ik verheugd om te zien hoe zij voelen dat dit tot uiting komt."

Houd ons in de gaten, want de serie van Palmer zou ergens in de late herfst van 2021 op de streamingdienst moeten verschijnen.

Aanbevolen: