John Cena veranderde zijn acteercarrière met deze film

Inhoudsopgave:

John Cena veranderde zijn acteercarrière met deze film
John Cena veranderde zijn acteercarrière met deze film
Anonim

John Cena was een grote ster in de wereld van sport en entertainment. Maar zoals we in het verleden hebben gezien, garandeert dat niets in de wereld van Hollywood. Cena worstelde al vroeg, in zijn eerste optreden verdiende hij nauwelijks geld als extra in 'Ready To Rumble'.

De strijd zou doorgaan in zijn eerste hoofdrol, want hij speelde de hoofdrol in 'The Marine'. Niet alleen werd Cena slechts twee weken eerder over de film verteld, maar het worstelde aan de kassa en bracht $ 22 miljoen op.

Onderweg slaagde hij erin de zaken om te draaien en nu is Cena een grote ster, die de rol van The Peacemaker in DC's 'Suicide Squad' vertolkt. Een paar jaar eerder veranderde een kleine cameo alles voor Cena. Plotseling nam hij een andere benadering van acteren aan.

John Cena's acteercarrière kende een moeilijke start vanwege 'The Marine'

Stel je voor dat je nooit in een film hebt gespeeld, alleen om twee weken opzegtermijn te krijgen… en oh ja, te horen dat de film in Australië wordt opgenomen.

Dat was de realiteit voor John Cena in zijn eerste film, 'The Marine'. Hij kreeg te horen dat hij aan de film moest werken toen voormalig worstelaar Steve Austin het project doorgaf.

Volgens Cena naast Chris Van Vliet was het een stressvolle ervaring.

Het was oorspronkelijk bedoeld om Steve Austin te zijn, maar hij is geslaagd. Vince zei 'hey, ik wil dat je naar Australië gaat'. Dit is 2 weken voor de opnames. Hij legde uit dat als we WWE-studio's kunnen versterken, we dat zullen doen versterk de aanwezigheid van WWE-live-evenementen. We kunnen grotere locaties hosten en meer wijdverspreid zijn. Ik heb zoiets van 'deze man is iets op het spoor, laten we dit gaan doen, zodat ik terug kan naar de ring.'

Cena zou toegeven dat dit de verkeerde aanpak was. Hij was te gefocust op terugkeer naar de ring, in plaats van te gedijen in de wereld van Hollywood. Het leverde behoorlijk slechte films op, zoals hij zelf toegaf. Het momentum zou echter veranderen dankzij een bepaalde film.

John Cena vond zijn sweet spot op 'Trainwreck'

Plots begon John Cena plezier te krijgen met zijn acteercarrière, toen veranderde eindelijk alles voor de ster. Hij mocht pronken met zijn maffe gevoel voor humor terwijl hij zich losliet op de set.

Dit was een groot keerpunt voor zijn carrière, het vond plaats tijdens zijn cameo in 'Fred' en 'Trainwreck' naast Amy Schumer.

Dus het was pas eerlijk in de Fred-films waar ik mezelf kon parodiëren en dat was een beetje het begin van dat alles. En daarna Trainwreck, waar ik plezier kon hebben met het proces en niets van Fred was een cameo, Trainwreck was een cameo en ik deed een heleboel andere kleine cameo's waar ik stop met kijken naar het is als een voertuig en dit als creatief plezier begin te zien.''

Door zijn eigen perceptie te veranderen, dook niet alleen zijn filmcarrière weer op, maar het zou hem in een enorme wereldster veranderen.

''Ik moest mijn perceptie veranderen en dat kwam na een enorme mislukking. Ik dacht dat ik na al die slechte films klaar was. 15 jaar later kreeg ik een tweede kans in de filmwereld en we hebben het over Fast 9. Maar dat komt van een absoluut falen op je gezicht."

Het begon met een worsteling en op dit moment is het alleen aan de acteur.

John Cena's acteercarrière floreert momenteel

'F9' was Cena's belangrijkste kassa-attractie, een project dat hem echt op de kaart zette. Hij zou dat momentum voortzetten dankzij ' Suicide Squad ', die de rol van The Peacemaker op zich nam. John werd geprezen om de rol, die zijn ware persoonlijkheid laat stralen. Hij speelde zijn rol zo goed, dat Cena een spin-off kreeg voor het personage, dat in januari op HBO MAX zal verschijnen.

Cena realiseerde zich veel over zichzelf terwijl hij het personage uitbeeldde, vooral tijdens de outtakes, zoals hij onthulde in een interview naast NME.

“Door de grenzen van Peacemaker te verleggen, begon ik me te verdiepen in veel van de nuances die ik leuk vind. Niets daarvan maakte de film - niet een beetje - en iedereen in de cast was erg geduldig tijdens die verkenning. Veel ervan was schromelijk ongepast – zeker niet acceptabel – maar je komt op een punt waar je een personage definieert.”

Een waargebeurd verhaal van inspiratie, zien hoe ver Cena is gekomen sinds zijn dagen op 'The Marine'.

Aanbevolen: