Zac Efron verpletterde deze moeder tijdens de film die zijn carrière veranderde

Inhoudsopgave:

Zac Efron verpletterde deze moeder tijdens de film die zijn carrière veranderde
Zac Efron verpletterde deze moeder tijdens de film die zijn carrière veranderde
Anonim

We weten inmiddels allemaal dat Zac Efron zijn carrière grotendeels heeft veranderd dankzij 'High School Musical'. Het was echter niet eenvoudig om zijn bekendheid en het hoofd koel te houden na het succes van de film. Zac vond het niet echt passen op het grote scherm en achter de schermen was het net zo erg als de celeb de krantenkoppen haalde om de verkeerde redenen, genietend van het feestleven. Het is een weg waar veel tieneridolen naartoe gaan.

2014 was een enorm jaar voor Efron. Niet alleen kreeg hij zichzelf opgeruimd, maar hij kreeg ook de rol van zijn leven in een geliefde film, waarbij hij de rol van Teddy Sanders op zich nam. Fans kregen de ster eindelijk in een ander soort perspectief te zien en het zou de deur openen naar verschillende andere kansen. De film heeft zijn carrière op meer dan één manier nieuw leven ingeblazen.

Niet alleen dat, maar Efron creëerde ook een aantal hechte banden terwijl hij op de set stond. Een van hen was met een onwaarschijnlijke bron - Efron zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat hij wilde dat zijn vrouw precies zoals de actrice zou zijn. Zeker, hij bracht een paar jaar door in Australië, waar de ster vandaan komt. Laten we eens kijken naar de film die alles veranderde, samen met de moeder op wie hij verliefd werd tijdens het filmen.

'Buren' zetten Zac weer op de kaart

Voorafgaand aan de film maakte Efron duidelijk dat hij achter de schermen worstelde, vooral met alcoholisme. Zoals hij met de 'Hollywood Reporter' besprak, was het een moeilijke tijd, maar wel een waarvan hij veel levenslessen heeft geleerd: "Het maakt niet uit wie je bent, je staat voor uitdagingen als je opgroeit", zegt hij. "Je gaat met je spullen, je leert, je moet. Het is onmogelijk om als man een eerlijk en bevredigend leven te leiden en geen fouten te maken en ze op te geven wanneer dat nodig is. Maar het is vooral vernederend als ze zo openbaar zijn en zo nauwkeurig worden onderzocht.”

Efron was in staat om dingen te veranderen tijdens het maken van de film, tijdens de testfasen werden fans weggeblazen door de fit: "Zijn karaktertests door het dak, en de meest voorkomende opmerking die we horen is hoeveel het publiek ervan houdt hem in dit nieuwe soort rol zien."

Seth Rogen was een van de velen die ook enthousiast waren over zijn werk: "Op grote schaal doet hij het redelijk goed", zegt Rogen. "Hij was een kindacteur, en jij niet' "Je hoeft geen sociologie te hebben om de valkuilen te zien, vooral als ze overstappen naar een volwassen acteur. Maar mensen zijn voor hem geworteld. Je kunt zien dat zijn optreden ongelooflijk goed was in de film."

De film bleek een grote hit, uitgebracht in 2014. Efron werd toegejuicht door fans en de film verdiende $ 270 miljoen van een budget van $ 18 miljoen, enorme aantallen.

Naast het succes sloot Efron verschillende vriendschappen, waarvan hij toegaf dat hij verliefd was.

Crushing On Rose Byrne

Hoewel er een leeftijdsverschil in de film leek te zijn, zijn de twee in het echte leven dichter bij elkaar. Rose is 41, terwijl Efron later dit jaar 34 wordt. Ondanks de kloof en het feit dat ze verschillende rollen speelden, gaf Zac toe dat hij verliefd was op de Australische actrice.

Ze is misschien wel mijn favoriete actrice ter wereld! 'Ze heeft een licht over haar dat je niet kunt leren of leren. Het is echt een beetje magisch. In deze film speelt ze een sterke, grappige, gemakkelijke vrouw. Ze gaat herdefiniëren wat je wilt dat een vrouw is.''

De Australische rol speelde ook een rol, aangezien Efron zei dat ze daardoor een bepaalde charme had: "Australische meisjes zijn ongelooflijk charmant. [Rose] heeft een uniek perspectief op het leven, het is echt vrolijk en grappig. Jij zou kunnen zeggen dat het uit Australië moet komen.''

Interessant genoeg zei Rose niet veel over haar tijd naast Efron. Hoewel ze wel toegaf dat het insmeren van de ster niet zo prettig was als de meesten zouden denken: "Het eigenlijke spul was walgelijk. Het was als een echt stuk vlees dat gekookt en gekruid was met al die oregano en tijm, en daarna werd het geïnjecteerd met babyolie om het echt, echt vettig te maken. Dus het was walgelijk. Het was absoluut walgelijk. Ik kreeg het niet uit mijn handen. Het was dit hele gebeuren. Dus we waren ook totaal uitgeput."

Een interessante relatie op zijn zachtst gezegd en een paar fans zouden verwachten, wat het des te groter maakt!

Aanbevolen: