De 'tandenfee' veranderde de acteercarrière van Dwayne Johnson

Inhoudsopgave:

De 'tandenfee' veranderde de acteercarrière van Dwayne Johnson
De 'tandenfee' veranderde de acteercarrière van Dwayne Johnson
Anonim

Hoewel de film Dwayne Johnsons filmcarrière bijna tot zinken bracht, probeerde hij zelfs toen het positieve te bekijken. In een interview met Cinema gaf DJ toe dat hij nog steeds veel plezier had met het maken van de film, ondanks de gênante omstandigheden waarin hij een Tooth Fairy-outfit moest ontwaken: Ik weet dat er veel kinderen en tieners en volwassenen zullen zijn die zich afvragen wat het was alsof je een poederblauwe, zeer strakke tandenfee-outfit draagt (lacht). Het was heel erg leuk. Ik denk dat wanneer je je aanmeldt om de TANDENFAIRY te worden, je jezelf echt moet voorbereiden om als het ware van de klif te springen en een geweldige tijd te hebben. Ik denk om een geweldige tijd te hebben, om dingen grappig te maken; je kunt er niet altijd zo cool uitzien. En dat is belangrijk. Met zoiets als dit ging het allemaal om de botsing van werelden.”

In werkelijkheid deed de film het niet zo goed, en de carrière van The Rock zag er niet zo rooskleurig uit. Het grootste probleem was dat hij zich aan de ongeschreven regels van Hollywood hield. Uiteindelijk, na de film, veranderde hij zijn carrière volledig.

Dingen veranderen na de 'tandenfee'

The Rock's ex-vrouw en nu zakenpartner Dany Garcia zei dat het het beste was met Hollywood Reporter, DJ nam afstand van wat hij echt wilde doen, "Na de Tandenfee [2010]", zegt Garcia, "herkenden we dat Dwayne afstand nam van zijn kern van wie hij was." Johnson zou ook toegeven in hetzelfde interview, hij voldeed aan de Hollywood-standaard, "Er werd mij verteld dat ik me moest conformeren aan een standaard in Hollywood die me meer zou opleveren werk, betere rollen", legt hij uit. "Wat betekende dat ik moest stoppen met naar de sportschool gaan, wat betekende dat ik niet zo groot kon zijn, wat betekende dat je afstand moest nemen van het worstelen. Je moest jezelf in wezen deconstrueren."

tandenfee dj
tandenfee dj

Dus wat deed DJ? Hij ontsloeg zijn hele vertegenwoordiging en begon precies te doen wat hij wilde. Kort daarna zou hij een enorme doorbraak krijgen.

Hercules-aanbieding

Vier jaar na de 'Tooth Fairy' verscheen DJ in een totaal andere ervaring en zag hij eruit als een totaal ander mens! Hij werd opgekrikt en nam de rol van 'Hercules' aan. DJ luisterde naar zijn gevoel en vanaf daar werkte alles: "Ik voelde dat er grotere en betere kansen waren", zegt hij. "Ik voelde ook dat er franchisepotentieel was, hopelijk meerdere franchises in elk genre - of het nu drama of komedie of actiekomedie was. Ik dacht: 'Ik wil mensen om me heen die dit ook zien. En als we falen, is dat oké. We zullen falen om naar de hekken te slingeren.'"

We kunnen gerust zeggen dat alles sindsdien werkte, DJ is de grootste ster in Hollywood, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij ook aan de top van de zakenwereld staat met zoveel projecten. De sleutel hier, blijf trouw aan wie je bent en al het andere zal volgen!

Aanbevolen: