De echte reden waarom Conor McGregor zijn acteercarrière heroverweegde met Jake Gyllenhaal

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Conor McGregor zijn acteercarrière heroverweegde met Jake Gyllenhaal
De echte reden waarom Conor McGregor zijn acteercarrière heroverweegde met Jake Gyllenhaal
Anonim

Als je een enorme ster bent, komen er kansen op je pad. Of het nu gaat om een hoofdrol in projecten, massale goedkeuringen krijgen of betrokken raken bij lucratieve bedrijven, sterren krijgen kansen die anderen niet hebben.

Conor McGregor is een MMA-ster wiens vermogen is gestegen. Hij heeft furore gemaakt met zijn gevechten, zijn inspanningen en zijn extravagante uitgaven, en hij heeft kansen gehad om op het grote scherm te schitteren. Hoewel hij terughoudend was om eerder in acteren te duiken, lijkt het erop dat dat gaat veranderen.

Laten we eens kijken naar Conor McGregor's aanstaande majors acteerdebuut!

Conor McGregor's MMA-carrière loopt ten einde

De MMA-sport heeft maar weinig echte wereldwijde supersterren gezien, en op de korte lijst staat Conor McGregor, een kampioen in meerdere divisies met een van de meest iconische hoogtepunten in de geschiedenis van de sport.

McGregor kreeg bekendheid in de UFC door opmerkelijke vijanden zoals Dennis Siver en Max Holloway op weg te sturen naar het winnen van zijn eerste UFC-goud in een tussentijds titelgevecht tegen Chad Mendes. Van daaruit versloeg McGregor Jose Aldo om de vedergewichtriem te verenigen, en zomaar had de UFC een superster.

Sindsdien zou McGregor ook de Lightweight-riem mee naar huis nemen en felle concurrenten zoals Nate Diaz sturen.

Zijn carrière heeft het moeilijk gehad na opeenvolgende verliezen tegen die van Louisiana, Dustin Poirier, maar gezien het geld dat hij heeft verdiend, weten we zeker dat hij in orde is met waar hij nu staat.

Dankzij zijn wereldwijde beroemdheidsstatus heeft McGregor veel kansen gekregen, waaronder enkele grote acteeroptredens.

McGregor afgewezen voor acteren

Een tijdje geleden werd onthuld dat Conor McGregor in gesprek was om te verschijnen in xXx: The Return of Xander Cage. Het was een kans om in een franchisefilm te spelen en Vin Diesel wilde de Ierse ster aan boord krijgen.

"Ik had een rol voor Conor McGregor gecreëerd, en nadat hij verloor van Nate Diaz, moest hij naar een donkere plek, hij moest zijn mannelijkheid terugkrijgen om de tweede keer te vechten, dus hij was' kon deze film destijds niet maken, "zei Diesel.

Gelukkig voor Diesel, was een andere voormalige UFC-kampioen, Michael Bisping, meer dan blij om in te vullen.

"Maar ik had dat accent nodig, ik wilde dat dit Engelse accent gespikkeld zou zijn in de film. Maar ik wilde ook iemand die vechtscènes kon maken. Veel van de UFC-jongens doen geweldige vechtscènes in films. Je zag toen ik Gina Carano in 6 plaatste en Ronda Rousey in 7. Ik had geweldige ervaringen met het plaatsen van UFC-vechters in de film, dus ik wilde iemand met dat Engelse accent, ze praten zo, en ik liet Michael Bisping komen doen dat, " onthulde Diesel.

Die franchisefilm werkte niet voor de MMA-ster, maar eindelijk zal Conor McGregor op het grote scherm verschijnen.

Conor McGregor verschijnt in 'Road House' met Jake Gyllenhaal

Volgens Deadline: "In wat zijn eerste acteerbaan in een grote studiofilm zou zijn, zal tweevoudig UFC-kampioen Conor McGregor zich bij Jake Gyllenhaal voegen in Prime Video's nieuwe versie van de klassieke actiefoto uit de jaren 80, Road House. Hij voegt zich bij een cast die al bestaat uit Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B. K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp en Bob Menery."

Dat klopt, Road House krijgt een remake en Conor McGregor zal naast Jake Gyllenhaal en een team van uitstekende artiesten verschijnen.

Nu vraag je je misschien af waar McGregor in dit alles past? Welnu, de nieuwe film heeft een frisse kijk op het hoofdpersonage waardoor McGregor zich meteen thuis zou moeten voelen.

"De nieuwe versie volgt een voormalige UFC-jager (Gyllenhaal) die een baan als uitsmijter aanneemt bij een ruig wegrestaurant in de Florida Keys, maar al snel ontdekt dat niet alles is wat het lijkt in deze tropische Hoewel de exacte details achter wie McGregor zal spelen onbekend zijn, maakten bronnen duidelijk dat hij een origineel personage zou spelen en niet zichzelf in het project, " vervolgde Deadline.

McGregor plaatste onlangs een onheilspellend bericht dat zinspeelde op pensionering. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet, maar met zijn nieuwe acteeroptreden en zijn MMA-inzinking zou hij voorgoed klaar kunnen zijn in de sport.

Het zal even duren voordat deze film het daglicht ziet, maar als je een internationale MMA-ster als McGregor aan boord krijgt, zullen de theaters zeker snel vol raken.

Aanbevolen: