MCU: Dit is wat Sandra Bullock zei over deelname aan de franchise

Inhoudsopgave:

MCU: Dit is wat Sandra Bullock zei over deelname aan de franchise
MCU: Dit is wat Sandra Bullock zei over deelname aan de franchise
Anonim

De grootste franchises in Hollywood willen niets liever dan namen pakken die mensen op een stoel kunnen helpen. Deze films hebben misschien niet altijd grote sterren nodig, maar het zien van A-listers in de MCU, DCEU of zelfs de Fast & Furious-franchise is altijd een traktatie voor fans.

Sandra Bullock is tegenwoordig een van de grootste namen in entertainment en ze heeft de neiging om zich op haar eigen projecten te concentreren. Dit heeft er echter niet voor gezorgd dat er geruchten de ronde deden dat ze in de nabije toekomst zou kunnen overstappen naar team Marvel.

Dus, wat vindt Bullock van deze Marvel-geruchten? Laten we eens luisteren naar wat ze te zeggen had.

Sandra Bullock is een grote ster

Als we kijken naar de meest populaire vrouwen in de entertainmentwereld van vandaag, zijn er niet veel die in de buurt komen van het niveau van Sandra Bullock. Het verbazingwekkende is dat ze al sinds de jaren 90 een grote ster is. Door de jaren heen heeft ze haar plek aan de top behouden.

Bullock werd aanvankelijk beroemd in de jaren 90 en sindsdien is ze een actrice geweest in een aantal films die enorm succes hadden aan de kassa. Enkele van de grootste hits van Bullock zijn Demolition Man, Speed, While You Were Sleeping, Miss Congeniality, The Proposal, The Blind Side, Gravity en nog veel meer. Het is een indrukwekkende lijst van credits, en ze heeft ook enkele van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van acteren in de wacht gesleept.

Bullock heeft haar eigen reeks grote films verankerd, maar tot op heden moet ze nog verschijnen in een enorme superheldenfranchise. Desondanks doen er geruchten de ronde dat ze een interessant Spider-Man-personage zou kunnen aannemen.

Geruchten deden de ronde over haar komst naar de MCU

Madame Web is misschien niet het meest populaire Spider-Man-personage dat er is, maar er is genoeg interesse in het personage dat er meerdere keren geruchten gaan over een project rond haar.

Volgens We Got This Covered, "Onverschrokken werd Madame Web in september 2019 echter opnieuw aangekondigd als onderdeel van het Sony Pictures Universe of Marvel Characters, met Matt Sazama en Burk Sharpless belast met het schrijven van het script. En gezien het eerdere werk van het duo Dracula Untold, The Last Witch Hunter en Gods of Egypt, moeten de verwachtingen dienovereenkomstig worden aangepast."

Dit zou een wild project zijn, en alsof het concept niet interessant genoeg is, was Sandra Bullock de naam die velen hebben gegooid voor het hoofdpersonage.

We Got This Covered merkte echter op: "Hoewel de kans dat Madame Web in de eerder genoemde threequel verschijnt vrijwel onbestaande is, vooral met een A-lijstster als Bullock, lijkt Sony van plan te zijn haar niettemin een deel van hun snel uitdijende universum."

Dit zou een enorm toneelstuk van Marvel kunnen zijn, en de geruchten over de casting hebben zelfs Bullocks oren bereikt.

Wat ze erover zei

Dus, wat vindt Sandra Bullock van het gerucht en een mogelijke run in de MCU langs de lijn?

Toen hij op het gerucht reageerde, zei Bullock gekscherend: "Weet je wat, als dat een gerucht was dat mijn zoon had gehoord, weet je dan hoeveel ik hem zou laten doen in het huis. Ik zou zo zijn succesvol in mijn verzoeken. Wie zeiden ze dat ik zou zijn? Zijn grootmoeder of zoiets?"

Nadat hij over Madame Web hoorde, vroeg Bollck: "Waarom ben ik hiervoor niet aangenomen? Wat is er met de gesprekken gebeurd? Ik moet het weten. Omdat ik denk dat ik geweldig zou zijn met de paranormale aard hiervan."

Dit zou opwindend nieuws moeten zijn voor MCU-fans, omdat ze graag iemand zo getalenteerd als Sandra Bullock zouden willen hebben om de franchise te betreden. Zoals we al zeiden, blinkt de MCU echt uit in het verkrijgen van toptalent, en Bullock zou een enorme winst zijn.

Sony en Marvel hebben geweldig werk samen gedaan en het Spider-Man-universum blijft zich uitbreiden.

"Ik denk dat het nu misschien een beetje duidelijker wordt voor mensen waar we naartoe gaan en ik denk dat wanneer No Way Home uitkomt, er nog meer zal worden onthuld… Het mooie is dat we een uitstekende relatie hebben met Kevin. Er is daar een ongelooflijke sandbox om mee te spelen. We willen dat die MCU-films absoluut enorm zijn, want dat is geweldig voor ons en onze Marvel-personages, en ik denk dat dat hetzelfde is aan hun kant, "zei Sony-directeur, Sanford Panitch.

Sandra Bullock in de MCU zou een droom zijn die uitkomt, en het lijkt er zeker op dat ze daar in de toekomst aan mee zal doen.

Aanbevolen: