Hoeveel heeft deelname aan de MCU het vermogen van Scarlett Johansson vergroot?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft deelname aan de MCU het vermogen van Scarlett Johansson vergroot?
Hoeveel heeft deelname aan de MCU het vermogen van Scarlett Johansson vergroot?
Anonim

Hollywood-ster Scarlett Johansson staat bekend als een belangrijk onderdeel van het Marvel Cinematic Universe aangezien haar personage Black Widow het afgelopen decennium in talloze superheldenfilms verscheen. Onnodig te zeggen dat de actrice een fortuin verdiende dankzij haar vertolking van het personage, en vandaag gaan we nader bekijken hoeveel het spelen van Natasha Romanoff de bankrekening van Scarlett Johansson ten goede kwam.

Van hoeveel ze kreeg betaald toen ze voor het eerst Black Widow speelde in 2010, tot hoeveel ze verdiende voor de nieuwste film Black Widow - blijf scrollen om erachter te komen!

Scarlett Johansson begon met acteren in de jaren '90

Vandaag de dag is Scarlett Johansson een van de meest bekende namen in de branche. De actrice werkt al sinds het midden van de jaren 90 toen ze haar acteerdebuut maakte in de fantasiekomedie North in 1994. Johansson was toen nog maar tien jaar oud. In 2003 konden fans de ster zien in het romantische komediedrama Lost in Translation, wat haar overgang van een kindactrice naar een serieuze Hollywood-ster betekende.

Sindsdien speelde Scarlett Johansson in tal van veelgeprezen projecten zoals Girl with a Pearl Earring, A Love Song for Bobby Long en Vicky Cristina Barcelona. Naast acteren voor een camera is Scarlett Johansson ook geen onbekende in theater. In 2010 had de actrice haar Broadway-debuut in een revival van A View from the Bridge. Voor haar vertolking van Catherine won Johansson zelfs een Tony Award voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Hoewel Scarlett Johansson ongetwijfeld een van de meest getalenteerde actrices van haar generatie is, kunnen we gerust stellen dat ze vooral bekend staat als een van de weinige vrouwen in het MCU.

Scarlett Johansson trad in 2010 toe tot de MCU

2010 was zeker een jaar dat een enorme verandering betekende in de carrière van Scarlett Johansson. Dat jaar speelde de actrice voor het eerst Natasha Romanoff / Black Widow in de superheldenfilm Iron Man 2. In 2012 vertolkte de actrice het personage opnieuw in The Avengers en sindsdien was ze te zien in nog zeven MCU-films, de nieuwste een daarvan is de op zichzelf staande Black Widow-film uit 2021.

Zoals de fans weten, heeft de actrice afscheid genomen van Black Widow, wat zeker een bitterzoet moment was voor de ster. "Ik vind het bitterzoet. Ik heb een ongelooflijk decennium achter de rug bij het werken met mijn Marvel-familie. Ik ga het missen om ze niet elke 18 maanden of twee jaar te zien, zoals dat soort mijlpalen waar ik altijd erg naar uitkijk", de actrice onthuld op Good Morning America. "Maar ik ben echt trots op deze film en ik vind het geweldig om met een hoge noot uit te gaan. Deze film is zo anders dan alle andere Marvel-films die we tot nu toe hebben gemaakt, dus ja… zoals ik al zei, het is bitterzoet."

Is Scarlett Johansson de best betaalde actrice in de industrie?

Volgens Celebrity Net Worth wordt Scarlett Johansson momenteel geschat op een vermogen van $ 165 miljoen, wat haar absoluut de rijkste vrouw in de MCU maakt. De actrice moest zich echter een weg banen naar zo'n indrukwekkend vermogen, aangezien ze slechts $ 400.000 kreeg voor haar rol in Iron Man 2 in 2010. Voor de volgende paar Marvel-films kreeg Scarlett Johansson een laag eencijferig salaris miljoenen, en pas in de op zichzelf staande Black Widow-film kreeg ze $ 20 miljoen betaald (volgens een verklaring van juli 2021 van Disney).

Naar schatting verdiende de actrice tussen de $ 60-75 miljoen voor haar rol in de Marvel-films waarin ze tot nu toe verscheen, wat betekent dat de helft van haar vermogen te danken is aan haar vertolking van Black Widow. De rest van haar inkomen komt uit andere rollen en uit aantekeningen. Voorafgaand aan Black Widow was het hoogste salaris van de actrice $ 17.5 miljoen die ze ontving voor de sci-fi-actiefilm Ghost in the Shell uit 2017. Momenteel wordt Scarlett Johansson geschat als de best betaalde actrice van 2021-2022, aangezien ze meer dan $ 56 miljoen verdiende.

Hoewel het niet bekend is hoe hoog de nettowaarde van de actrice was voordat ze bij de MCU kwam, is het veilig om te zeggen dat het sinds 2010 enorm is gestegen. Scarlett Johansson heeft misschien afscheid genomen van Black Widow, maar iedereen die een fan van Marvel-films weet dat je nooit echt afscheid neemt van hun personage en dat het iedereen zou verbazen als Johansson de rol uiteindelijk opnieuw zal spelen. Marvel Studios-president Kevin Feige onthulde dat ze met Johansson aan een ander project werken. "We werken al samen met Scarlett aan een ander niet-Black Widow-gerelateerd topgeheim Marvel Studios-project met haar als producer," zei hij.

Aanbevolen: