Lauren Graham opent zich over deelname aan 'The Mighty Ducks' naast Emilio Estevez

Inhoudsopgave:

Lauren Graham opent zich over deelname aan 'The Mighty Ducks' naast Emilio Estevez
Lauren Graham opent zich over deelname aan 'The Mighty Ducks' naast Emilio Estevez
Anonim

Lauren Graham is een nieuw lid van The Mighty Ducks-familie geworden en heeft een geweldige tijd gehad om vertrouwd te raken met de cast.

In het nieuwe gezinsvriendelijke vervolg, The Mighty Ducks: Game Changers, speelt ze het personage Alex, een alleenstaande moeder wiens zoon uit de try-outs is gehaald. Ze vertelde Good Morning America alles over de ervaring.

Acteren met Emilio Estevez

"Het was gewoon zo cool", merkte Graham op toen hij enkele van de originele castleden herenigde voor de vervolgserie, "Emilio, in het bijzonder, is iemand die ik opgroeide in de hoop te zijn. Hij maakte deel uit van deze coole groep acteurs."

Dat rondetafelgesprek in Hollywood was er een waar ze graag mee wilde werken, en nu is die droom op wonderbaarlijke wijze in botsing gekomen met haar carrière.

"Ik weet iets over lid worden van iets dat fanatieke fans heeft, dus ik hoop dat de fans waarderen wat we met de show hebben gedaan. Het is gewoon heel aardig, grappig en hoopvol."

De nieuwe kijk op de klassieker uit 1992 volgt haar karakter terwijl ze haar zoon steunt en hem aanspoort. om een team van underdog hockeyspelers te maken. De Ducks zijn nu van het hoogste niveau en de geest van het spel lijkt uit hun veren te zijn gekropen.

Estevez's kijk op de reboot

Estevez, ook bekend als Gordon Bombay, sprak ook over de spannende reboot met Extra.

"Ik had al 25 jaar of langer niet geschaatst", vertelde hij. Hij was geen grote fan van het vallen op een nieuw paar schaatsen, maar dat nam niet weg van het moment dat de cirkel rond was.

Rachel Lindsay vroeg hem om de magie van de originele films terug te brengen, in plaats van voornamelijk te profiteren van nostalgie. Hij wilde niet snel geld verdienen met iets dat niet in overeenstemming was met de geest van The Mighty Ducks.

"Op dit moment voelt het alsof mensen op zoek zijn naar wat troostma altijden, op zoek naar een eenvoudiger tijd. De show, ik denk dat het daarin past."

Graham is het ermee eens dat de Disney+-show een broodnodig escapisme biedt. Er zijn geen plots die ingaan op de stressvolle pandemie of het domino-effect dat erop volgde.

Hoewel het belangrijk is om ook dat soort shows te hebben, biedt de serie kijkers een moment van ontspanning en herinneren ze zich hoe leuk het is om luidruchtig te worden bij familiehockeywedstrijden.

Aanbevolen: