Wat is er ooit gebeurd met Judy's gerechtsdeurwaarder Petri Hawkins-Byrd?

Inhoudsopgave:

Wat is er ooit gebeurd met Judy's gerechtsdeurwaarder Petri Hawkins-Byrd?
Wat is er ooit gebeurd met Judy's gerechtsdeurwaarder Petri Hawkins-Byrd?
Anonim

Judge Judy Sheindlin is nog niet helemaal klaar. Op 79-jarige leeftijd zet ze het bedrijf voort. In werkelijkheid hoeft ze echt niet verder te gaan, met een meer dan indrukwekkend vermogen van $ 420 miljoen.

Ze is klaar voor een frisse nieuwe herlancering, met 'Judy Justice'. Gezien de details van de show, zal er een geheel andere cast komen, waarin ook Judy's kleindochter Sara Rose te zien is.

Dit leidt tot de volgende vraag, wat is er gebeurd met de gerechtsdeurwaarder Petri Hawkins-Byrd, die 25 jaar op de show heeft doorgebracht?

Het bleek dat hij erg geïnteresseerd was in het maken van een terugkeer voor de reboot, maar hij zou door Sheindlin de koude schouder hebben gekregen.

We zullen precies bekijken wat er tussen de twee is gebeurd en hoe de acteur het tegenwoordig druk heeft, weg van het rechtszaaldrama.

Petri Hawkins-Byrd bracht 25 seizoenen door op 'Judge Judy' - tegenwoordig acteert hij nog steeds

Zijn rol was klein in ' Judge Judy ', maar Petri Hawkins Byrd was in staat om een behoorlijke impact te maken als de gerechtsdeurwaarder van de show, die verscheen in 25 seizoenen, die zich uitstrekten van 1996 tot en met deze dag en leeftijd.

Hoewel hij tegenwoordig minder aanwezig is naast Judge Judy, betekent dat niet dat er een einde kwam aan de carrière van de acteur.

Op 64-jarige leeftijd is hij nog steeds extreem druk in het bedrijf, met een hele reeks acteerwerk.

Petri heeft verschillende credits op IMDB voor voice-over werk, daarnaast wordt hij overspoeld met optredens, waaronder een als 'Jerry the Minister' meest recentelijk in 2021 op 'The Bold and the Beautiful'.

Hoewel hij niet meer regelmatig samen met Judge Judy is, heeft hij een hele reeks pre-productiecredits op zijn pad, waaronder een korte film, tv-series en tv-film, en nog veel meer.

Zijn professionele carrière is nog lang niet voorbij, hoewel fans niet al te blij waren toen hij niet werd uitgenodigd om naast Judge Judy te verschijnen in haar nieuwste show. Naast EW besprak Petri Hawkins Byrd de teleurstelling dat er geen contact werd opgenomen voor een retourzending.

Petri Hawkins Byrd werd niet gevraagd om terug te keren voor 'Judy Justice'

Byrd gaf toe dat hij samen met EW heel interessant zou zijn geweest om terug te keren naar de show als hem dat werd gevraagd. Hij zou ook onthullen dat hij op zijn minst dacht dat er een auditie op zijn pad zou komen.

Byrd was teleurgesteld door het gebrek aan communicatie en het in het ongewisse gelaten worden, dus besloot hij zelf Judge Judy te bellen en naar de situatie te vragen.

Er werd gezegd dat zijn kosten te hoog waren, "Ze liet me weten dat ik niet werd gevraagd om mee te doen aan het project. Ik heb niet gevraagd waarom, dat is haar keuze. Maar ze heeft me wel geïnformeerd dat ik fundamenteel was uitgeprijsd als de nieuwe gerechtsdeurwaarder op haar nieuwe show. Mijn salaris zou te hoog zijn geweest. Ik was nieuwsgierig: hoe zou ze dat weten? Ze heeft het mij niet gevraagd. Ze gaf me geen kans om een lager salaris te accepteren."

Judy Sheindlin zou zelf een verklaring afgeven, waarin ze Byrd bedankte voor zijn rol in de show, hoewel ze toegaf dat het tijd was om een nieuwe cast uit te brengen.

"Byrd is geweldig en we hadden een geweldige 25-jarige run. Dit is een heel nieuw programma met een hele nieuwe cast en een opwindende energie."

Het gesprek tussen Judy Sheindlin en Petri Hawkins Byrd eindigde op minnelijke voorwaarden

Op het moment van het gesprek dacht Judy dat het doel van het gesprek te wijten was aan het gebrek aan afsluiting tussen de twee, gezien de lange levensduur die ze samen deelden. Byrd zou ook zeggen dat hij niet zeker wist of Judy begreep hoe kapot hij was van het niet doorgaan.

"Het gesprek met Judy eindigde aangenaam genoeg", zegt hij. "Ik denk niet dat ze begreep hoe verward en verbijsterd ik was nadat ik daar 25 jaar was, vanaf het begin van haar carrière, en niet op zijn minst de kans had gekregen om te zeggen of ik die relatie wilde voortzetten of niet."

"Zo ging het gewoon. Ik weet gewoon dat God iets anders voor mij heeft."

Zoals we eerder al zeiden, heeft de acteur meer dan genoeg optredens om hem de komende maanden bezig te houden. Daarnaast blijft hij actief op social media platforms zoals Instagram, YouTube en Facebook en lanceert hij zijn eigen podcast op alle pagina's.

De acteur heeft het volgende, met meer dan 30K fans op Instagram. Een pluim voor de dagster omdat hij de bal aan het rollen heeft gehouden, ondanks de recente afwijzing waarmee hij te maken had.

Aanbevolen: