Wat is er ooit met Jim Carrey gebeurd? Dit is wat hij heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Wat is er ooit met Jim Carrey gebeurd? Dit is wat hij heeft gedaan
Wat is er ooit met Jim Carrey gebeurd? Dit is wat hij heeft gedaan
Anonim

Jim Carrey heeft bewezen een van de grootste sterren in de entertainmentindustrie te zijn. Na in talloze hitfilms als Liar Liar en Bruce Almighty te hebben gespeeld, is er echt niets dat Carrey niet heeft gedaan!

De acteur is erg geïnteresseerd in zijn vak, zo erg dat hij zelfs door de CIA is opgeleid voor zijn rol in The Grinch! Met een nettowaarde van $ 180 miljoen is het geen verrassing dat de acteur een stap terug deed uit de schijnwerpers, en zelfs rollen links en rechts afwees.

Tijdens zijn tijd weg van het grote scherm, ging Jim Carrey op een behoorlijk filosofische reis waar een paar mensen zich zorgen over maakten. Dus, wat is de acteur tot nu toe? Laten we het uitzoeken!

Vanaf 30 juni 2021: Jim Carrey heeft zijn status als Hollywood A-lister echter bevestigd, nadat hij een stap terug had gedaan uit de schijnwerpers om zich in het boek te wagen schrijven, schilderen en filosofie, Jim Carrey is weer in actie! Na zijn splitsing van zijn vriendin Ginger Gonzaga in 2019 keerde Carrey terug naar het grote scherm in Sonic The Hedgehog, terwijl hij de hoofdrol scoorde in zijn eigen tv-serie, Kidding. Daarnaast speelde Jim Carrey onlangs de rol van Joe Biden op Saturday Night Live tijdens de presidentsverkiezingen naast Maya Rudolph, die vice-president Kamala Harris speelde.

Bijgewerkt op 13 april 2022: Jim Carrey heeft onlangs aangekondigd dat hij nu waarschijnlijk stopt met acteren. Dat zou Sonic The Hedgehog 2 de laatste film van zijn lange en legendarische carrière maken. Het is echter vermeldenswaard dat Jim Carrey heeft aangegeven dat hij eerder stopte met acteren en dat hij uiteindelijk terugkwam in het vak.

Carrey is de laatste tijd verwikkeld in een beetje controverse, en dat zou de oorzaak kunnen zijn van zijn beslissing om met pensioen te gaan. Sommige mensen verwijten Jim Carrey dat hij een rol speelde in het creëren van anti-vaccin sentiment in Amerika toen hij een relatie had met Jenny McCarthy. Hij is ook bekritiseerd vanwege zijn opmerkingen over Will Smith die Chris Rock een klap gaf tijdens de Oscars, wat volgens velen hypocriet was, aangezien Jim Carrey ooit een tiener Alicia Silverstone kuste tijdens een prijsuitreiking zonder haar toestemming.

11 Jim Carrey's romantiek met Ginger Gonzaga

Jim Carrey staat bekend om zijn slapstickkomedie en gekke gezichten. Hij heeft echter ook een andere kant die lief en romantisch is. Carrey heeft inderdaad verschillende spraakmakende relaties gehad. Op verschillende momenten ging hij uit met Lauren Holly, Renee Zellweger en Jenny McCarthy.

Carrey lijkt echter te worstelen als het gaat om relaties. In 2019 begon hij te daten met zijn Kidding-co-ster, Ginger Gonzaga. Ze verschenen zelfs op de rode loper bij de Golden Globe Awards, maar het duo ging uiteindelijk uit elkaar. Misschien is Jim niet geschikt voor een langdurige verbintenis? Wie weet!

10 Jim Carrey weigerde zijn film te promoten

In 2013 speelde Jim Carrey in de superheldenfilm, Kick-A 2. Hij zorgde echter voor veel controverse voordat de film uitkwam. Eerder dit jaar kondigde Carrey aan dat hij de film niet zou promoten vanwege de jonge personages en het geweld. Carrey vond dat het te snel was na de tragedie bij Sandy Hook eind 2012.

Carrey kreeg te maken met massale reacties op sociale media vanwege zijn opmerkingen en keuzes. Natuurlijk bleef Carrey bij zijn besluit en keek nooit achterom.

9 Jim Carrey zei dat 'The Mask 2' niet uitgesloten is

Zoals opgemerkt, speelde Jim Carrey in verschillende klassieke komediefilms. In 1994 speelde Carrey in de populaire film The Mask. Fans schreeuwen om een vervolg sinds de film voor het eerst werd uitgebracht.

Carrey was in het verleden soms terughoudend om sequels te maken, maar staat de laatste tijd meer open voor het hele sequel-gedoe. De acteur gaf zelfs toe dat hij de hoofdrol in The Mask 2 niet uitsluit.

Ondanks zijn interesse zegt Carrey dat hij alleen in het vervolg zal schitteren als het project de juiste regisseur heeft. Hij merkte op: "Ik wil het niet alleen doen om het te doen. Maar ik zou het alleen doen als het een gekke visionaire filmmaker was. Natuurlijk."

8 Jim Carrey is niet meer zo gepassioneerd over acteren

Ondanks zijn roem en fortuin geeft Carrey toe dat hij niet de passie heeft die hij ooit had, omdat hij veel heeft bereikt in zijn carrière, wat een deel van de reden is waarom Carrey uit de schijnwerpers verdween.

In 2017, toen hij optrad in Pasadena's Ice House Comedy Club, vertelde hij over zijn gevoelens. Hij zei die avond tegen de menigte: "Ik heb geen honger meer. Ik heb het allemaal gedaan." En tja, hij heeft het echt allemaal gedaan in Hollywood!

7 Jim Carrey's film 'Dumber And Dumber To' was een teleurstelling

Halverwege de jaren 90 speelde Jim Carrey in een reeks gedenkwaardige films. Alles wat hij aanraakte veranderde in goud. In 1995 speelde hij mee in de klassieke film, Dumb and Dumber. Jarenlang smeekten fans om een vervolg om erachter te komen wat Lloyd en Harry aan het doen waren.

Op een gegeven moment leek het erop dat het vervolg nooit zou komen omdat Carrey's carrière voorbij leek te zijn. In 2014 maakte Carrey een grote comeback, te beginnen met Dumb and Dumber To, ondanks dat hij zich aanvankelijk terugtrok uit de rol. Het vervolg stelde fans en critici echter teleur.

6 Jim Carrey worstelt met psychische problemen

Jim Carrey is een van de grootste komische acteurs aller tijden. Hij heeft inderdaad een hele generatie komieken beïnvloed. Er ging echter altijd een diepe droefheid en pijn schuil achter al die humor, ondanks het feit dat hij zijn fortuin van $ 180 miljoen verdiende.

Carrey heeft door de jaren heen geworsteld met ernstige depressies, waar hij recentelijk over begon. Hij worstelde met depressies voor en tijdens zijn roem. Carrey blijft worstelen met depressies en andere psychische problemen, maar hij geeft toe dat hij tegenwoordig beter met depressies om kan gaan.

5 De anti-vax-controverse rond Jim Carrey

Jim Carrey heeft meer dan eens voor controverse gezorgd. Carrey staat bekend om het uiten van zijn mening over vaccins - hij ontwikkelde anti-vaxxer-opvattingen terwijl hij uitging met Jenny McCarthy. Inderdaad, Carrey ging naar Twitter om zijn verontwaardiging over vaccins te uiten en beweerde later dat de gouverneur van Californië kinderen met kwik vergiftigde nadat hij een wet had aangenomen die schoten vereiste.

Carrey zei: "De bedrijfsfascist moet worden gestopt!" Carrey kreeg veel kritiek op zijn opmerkingen, zo veel dat het tijdschrift Time zelfs een artikel publiceerde met de titel 'Jim Carrey, alsjeblieft zwijg over vaccins'. Carrey blijft ontkennen dat hij anti-vaccin is.

4 Jim Carrey schreef een kinderboek

Zoals opgemerkt, heeft Jim Carrey het gevoel dat hij alles heeft bereikt op het gebied van film en televisie. Hij vertakt zich naar andere vormen van kunst en vindt een nieuwe passie. In 2013 bracht Carrey het kinderboek uit, How Roland Rolls.

Het vertelt het verhaal van een golf die bang is dat zijn leven voorbij zal zijn als hij het strand bereikt. Carrey werkte ook aan een EP met originele liedjes voor het boek. Carrey werkte samen met zijn dochter, Jane Carrey, aan de soundtrack - ze droeg muziek en zang bij.

3 Jim Carrey keerde terug naar het grote scherm

Hoewel Jim Carrey enige tijd weg was van de schijnwerpers, is de acteur sindsdien teruggekeerd naar zijn roots en verscheen hij in een handvol projecten op het scherm. Hoewel hij misschien denkt dat hij het allemaal heeft gedaan, zet Jim zijn inspanningen voort om te acteren, en zijn fans zijn er zeker dankbaar voor.

De acteur trad in 2018 toe tot de serie Kidding, waar hij de rol van Jeff Pickles vertolkt. Bovendien verscheen Carrey in Sonic The Hedgehog en hernam hij zijn rol in de tweede film.

2 Jim Carrey? Meer zoals Joe Biden

Naast zijn terugkeer naar het grote scherm, verraste Jim fans ook toen hij tijdens de presidentsverkiezingen van 2020 terugkeerde naar Saturday Night Live.

Jim Carrey keerde terug naar SNL om president Joe Biden te spelen naast Maya Rudolph, die zelf de rol van vice-president, Kamala Harris, op zich nam. Ondanks dat hij de rol briljant speelt, heeft Jim geen plannen om hem in de toekomst te spelen.

1 Jim Carrey inspireerde Ariana Grande

Jim Carrey heeft fans over de hele wereld geïnspireerd. Een van die fans groeide zelfs op tot een popicoon. Inderdaad, Ariana Grande geeft toe dat ze een enorme fan is van Carrey's.

In 2019 plaatste Grande een afbeelding van Carrey met zijn quote over depressie. Ze voegde eraan toe dat Carrey een inspiratie voor haar is. Carrey zag de tweet en reageerde met een mooie eigen tweet. Grande was sprakeloos en kon alleen maar zeggen: "Ik kan dit niet verwerken of ademen. Wacht even." Grande en Carrey stuurden meer bemoedigende opmerkingen heen en weer. Grande verscheen in seizoen 2 van Kidding.

Aanbevolen: