Wat is er ooit met Cliff gebeurd van 'Bring It On'?

Inhoudsopgave:

Wat is er ooit met Cliff gebeurd van 'Bring It On'?
Wat is er ooit met Cliff gebeurd van 'Bring It On'?
Anonim

Bring It On wordt algemeen beschouwd als een van de beste cheerleadingfilms in de geschiedenis van Hollywood. De film uit 2000 met Kirsten Dunst, Eliza Dushku en Gabrielle Union heeft miljoenen fans verzameld en wordt tot op de dag van vandaag geciteerd.

Terwijl Kirsten Dunst openhartig was over het gevoel genegeerd te worden door de filmindustrie en ondergewaardeerd te zijn na de hoofdrol in grote films zoals Marie Antoinette uit 2006, is het duidelijk dat Bring It On door fans wordt aanbeden vanaf het moment dat het werd uitgebracht.

Een van de elementen die de film zo populair maakten, was de romantische relatie tussen het personage van Dunst, Torrance Shipman, en haar liefdesbelang Cliff Pantone, gespeeld door Jesse Bradford.

Zonder vervolg op Bring It On met de originele cast die ooit is gemaakt, hebben we na 2000 niet veel van Bradford gezien. Maar hij had wel een succesvolle acteercarrière en een persoonlijk leven.

Blijf lezen om erachter te komen wat er is gebeurd met de man die de lieve Cliff tot leven heeft gebracht en waar hij tegenwoordig is.

Het succes van 'Bring It On'

De eerste première in 2000, Bring It On, is het verhaal van een cheerleadingploeg op de middelbare school die meedoet aan professionele cheerleadingkampioenschappen. Terwijl de nieuwe kapitein Torrance Shipman zich voorbereidt om haar team naar de kampioenschappen te leiden, ontdekt ze dat de oude kapitein hun gejuich heeft gestolen van een rivaliserende ploeg, die ook meedoet.

Torrance wordt heen en weer geslingerd tussen het choreograferen van een nieuwe routine met beperkte tijd of het gebruik van een snelle oplossing die haar team misschien het kampioenschap kost.

De film werd een cultklassieker en bracht wereldwijd $ 90 miljoen op, waardoor het een van de meest succesvolle cheerleadingfilms aller tijden is.

Het bracht een reeks vervolgfilms voort, waaronder Bring It On: All or Nothing uit 2006, met Hayden Panettiere en Solange Knowles in de hoofdrollen. Fans zijn het er echter over eens dat geen enkele andere film ooit zo goed zal zijn als het origineel.

Wie was Cliff in 'Bring It On'?

Een van de meest memorabele personages in de film is Cliff Pantone, de broer van de nieuwe cheerleader Missy (gespeeld door Eliza Dushku), en de liefdesbelang van Torrance (gespeeld door Kristen Dunst). Cliff werd gespeeld door Jesse Bradford.

Hoewel hij duidelijk een oogje heeft op Torrance vanaf het moment dat hij haar ontmoet, duurt het even voordat Cliff de ster-cheerleader aanspreekt.

Maar de twee doen wat schaamteloos flirten (we hebben flashbacks van de klassieke tandenpoetsscène) voordat ze samenkomen.

Wat is er met Jesse Bradford gebeurd?

Jesse Bradford's acteercarrière ging door na Bring It On. In 2002 speelde hij in de sci-fi-komedie Clockstoppers, samen met de thriller Swimfan. Volgens Entertainment Weekly verscheen hij in Flags of Our Fathers, de veelgeprezen film van Clint Eastwood.

In 2009 verscheen Bradford in zijn laatste grote filmrol, I Hope They Serve Beer in Hell. Maar sindsdien is hij ook te zien in enkele kleinere projecten, waaronder The Year of Spectacular Men uit 2017.

Zijn persoonlijke leven gaat ook goed; Bradford was in 2015 romantisch verbonden met rapper Azealia Banks. De nu 42-jarige getrouwde actrice Andrea Watrouse in 2018. Het paar verwelkomde een babymeisje in 2021.

Jesse Bradford was down voor een 'Bring It On'-vervolg

Zou Jesse Bradford op zoek zijn naar een vervolg op Bring It On? Volgens Bustle onthulde de acteur dat hij open stond voor het idee om in een vervolg te spelen zodra de eerste film uitkwam. We kunnen alleen maar raden dat hij 20 jaar later nog steeds enthousiast zou zijn over een vervolg!

Hoewel er volgende Bring It On-films waren na het origineel, bevatten ze geheel nieuwe verhaallijnen, personages en casts.

Gabrielle Union (die rivaliserende cheerleader Isis speelde) bevestigde echter dat er een vervolg met de originele cast is gepland, en zowel zij als Kirsten Dunst hebben zich hieraan gecommitteerd. Vingers gekruist!

De 2015 ‘Bring It On’-reünie

Tragisch genoeg hebben we Jesse Bradford nooit zijn rol als Cliff kunnen hernemen. Maar hij voegde zich bij zijn voormalige castmates voor een soort reünie in 2015.

Entertainment Weekly bracht Bradford samen met Kirsten Dunst, Eliza Dushku en Gabrielle Union. De acteurs haalden herinneringen op aan de goede tijden die ze hadden tijdens het maken van de film en de impact die de hoofdrol in zo'n cultklassieker op hun leven had.

Jesse Bradford wordt nog steeds erkend als Cliff

Tijdens een interview met Bustle gaf Bradford toe dat hij tot op de dag van vandaag nog steeds wordt erkend als Cliff.

"Het is bizar de mate waarin [Bring It On] verreweg de film is waar mensen mij het meest van kennen, zonder twijfel", zei de acteur. "Ik heb op dit moment vijf centimeter baard van mijn gezicht, en mensen herkennen me nog steeds."

Tijdens de reünie van 2015 bevestigde Bradford dat wanneer mensen naar hem toe komen, "het allemaal maar komt."

Aanbevolen: