Wat is er ooit gebeurd met 'Hannah Montana'-ster Moises Arias?

Inhoudsopgave:

Wat is er ooit gebeurd met 'Hannah Montana'-ster Moises Arias?
Wat is er ooit gebeurd met 'Hannah Montana'-ster Moises Arias?
Anonim

Hannah Montana boeide Disney Channel-fans voor maar liefst vier seizoenen, die werden uitgezonden tussen 2006 en 2011, en zorgde ervoor dat haar hoofdrolspeler Miley Cyrus een begrip werd dankzij haar ongelooflijk succesvolle muziekcarrière buiten de show.

De 29-jarige speelde Hannah, het tienermeisje dat haar identiteit geheim houdt voor zelfs haar beste vrienden door zich op het podium te vermommen. Terwijl ze uiteindelijk het personage van Emily Osment, Lilly Truscott, vertelt over haar dubbelleven, tasten anderen in het duister.

Hannah Montana was een Disney-fenomeen, dat later leidde tot de release van Hannah Montana: The Movie in 2009. Onnodig te zeggen dat de show een enorm succes was, en hoewel de meesten van ons Cyrus en haar muziekcarrière nog steeds volgen, hebben we niet echt veel gehoord van haar voormalige castleden, waaronder Moises Arias, die Rico speelde. Hier is het dieptepunt …

Wat doet Moises tegenwoordig?

Na het einde van Hannah Montana in 2011, speelde Arias in een reeks low-budgetfilms zoals We the Party, Noobz, The Kings of Summer en The Land.

Hij zag enig opmerkelijk succes als Antonio Perez in Despicable Me 2 uit 2013 voordat hij werd gecast in de actiefilm Ender's Game als Bonzo Madrid.

Om nog maar te zwijgen, hij had ook een terugkerende rol als Matt in de tv-serie The Middle.

Andere films waarin hij speelde, zijn onder meer Pitch Perfect 3, Blast Beat, The King of Staten Island (met Pete Davidson) en Jockey.

Fans zullen binnenkort Arias zien spelen die Reza speelt tegenover Sylvester Stallone in de film Samaritan, die naar verwachting later dit jaar in de bioscopen zal verschijnen, hoewel een officiële releasedatum nog moet worden aangekondigd.

Films voor de film werden uitgesteld vanwege de pandemie, waar Arias onlangs over sprak in een interview met ComicBookMoive.com.

"Wat we hadden gedaan, het was een geweldige groep mensen, en het is echt intens en creatief en een moeilijke onderneming, dus ik hoop dat we snel terug kunnen komen om de tweede helft af te maken", onthulde hij.

Hij voegt zich ook bij Idina Menzel en Ryan Phillippe in American Murderer, die onlangs in de postproductie is getreden, volgens IMDb, wat betekent dat de film tegen het einde van het jaar ook een releasedatum zou kunnen krijgen.

Onnodig te zeggen dat dit voormalige Disney Channel - hoewel hij grotendeels onder de radar is gebleven - zich zeker bezig heeft gehouden in Hollywood.

Wat is er gebeurd met Moises en Willow Smith?

In 2014 veroorzaakte een toen 20-jarige Arias controverse nadat hij was gefotografeerd terwijl hij shirtloos in bed lag met de toen 13-jarige Willow Smith, de dochter van Will en Jada Pinkett-Smith.

Mensen waren verontwaardigd en verontrust door het beeld, hoewel de familie Smith later op de zaak inging en zei dat Arias een familievriend is die ze al jaren kennen.

Jada, in het bijzonder, was erg luidruchtig door te zeggen dat het mensen waren die hun "zieke en verdraaide" verhaal op een onschuldig en onschadelijk beeld plaatsten.

De familie wierp opnieuw licht op de foto tijdens een aflevering van Red Table Talk uit 2019, waar Jada uitlegde: “De jongens (Moisés en zijn broer Mateo) woonden eigenlijk bij ons, dus ze zijn net haar broers. Deze jongens zijn altijd in dit huis met hun overhemd uit."

Als reactie viel Willow bij en zei: "Ik vind dat andere beroemdheden, vrouwen die niet zwart zijn, die jonger zijn en die dingen posten die veel seksueler zijn dan dat, ze geen terugslag."

De familie werd later onderzocht door de DCFS, wat de ouders van Willow verbijsterd achterliet omdat ze wisten dat er geen seksuele bedoelingen achter het beeld van Arias in bed met de Whip My Hair-hitlijsttopper zat.

Willow zei verder: Ik keek naar de dame, en de hele tijd dat ik dacht, zou je nu zoveel kinderen kunnen helpen en je verspilt je tijd met een kind dat alles heeft wat ze nodig hebben.”

Jada hoopte dat het incident een leerzame les was voor haar familie, inclusief Arias, dat je voorzichtig moet zijn met de energie die je om je heen uitnodigt, daarom hebben de Smiths de neiging om een heel kleine cirkel om hen heen te houden, voegde ze eraan toe.

“Dat was het moment dat ik het gevoel had dat we echt samen als een familie waren opgesloten. De kinderen kregen voor het eerst te zien waarom Will en ik zo beschermend waren, wees voorzichtig met wie je praat, wees voorzichtig met wie je omgaat, let op jezelf omdat mensen je proberen te kwetsen."

Aanbevolen: