Dit is wat Daniel Stern heeft gedaan sinds 'Home Alone

Inhoudsopgave:

Dit is wat Daniel Stern heeft gedaan sinds 'Home Alone
Dit is wat Daniel Stern heeft gedaan sinds 'Home Alone
Anonim

Voor kinderen uit de jaren 90 was er geen grotere dreiging dan de Wet Bandits. Kevin McAllister probeerde gewoon een leuke tijd te hebben zonder zijn gemene familie, en hoewel hij graag ijs at op elk moment van de dag dat hij wilde, realiseerde hij zich dat sommige mannen in zijn huis wilden inbreken en alle spullen van zijn familie wilden stelen. Dat zette zeker een domper op de vakantie in Home Alone. Chris Columbus heeft een geweldig Joe Pesci-verhaal, wat erg leuk is om over te horen, aangezien fans er nooit genoeg van kunnen krijgen om Kevin achter Marv en Harry aan te zien gaan.

Hoewel het interessant was om naar de nieuwe Home Alone-film te kijken, is er natuurlijk niets zoals de originele film, en Daniel Stern heeft fantastisch werk geleverd door Marv. Daniel Stern had een geweldige carrière na zijn beroemde kerstfilm. Blijf lezen om erachter te komen wat Daniel Stern heeft uitgespookt sinds Home Alone.

Daniel Stern's carrière na 'Home Alone'

Het Home Alone-huis is beroemd en Marv en Harry hebben zo hard hun best gedaan om daar binnen te komen, maar Kevin had vallen voor hen bij elk mogelijk toegangspunt.

Na Home Alone bleef Daniel Stern veel acteren. Daniel speelde in de film City Slickers uit 1991, een van zijn beroemdste rollen. Enkele andere films van Daniel Stern zijn Viva La Nowhere uit 2001, Whip It uit 2009 en The Last Three Days uit 2010.

Natuurlijk wordt de acteur altijd gevraagd naar Home Alone. In een interview met de A. V. Club sprak Daniel Stern over zijn filmrollen en hij zei: "Wel, wat kun je over Marv en Harry zeggen dat nog niet is gezegd? De menselijkheid, de subtiliteit van die personages is onvergelijkbaar met alles wat ik denk dat ooit is geweest. uitgevoerd op de film."

Daniel zei: "We waren gewoon cartoonachtig" en het was echt een plezierige ervaring om de film met Joe Pesci te maken.

Daniel sprak ook over de film Celtic Pride uit 1996 en zei "dat was een van de beste films die ik ooit heb gemaakt", hoewel hij nooit ging zitten om de hele film te zien. Colin Quinn en Judd Apatow schreven het scenario en Daniel Stern speelde Mike O'Hara die de beste maatjes is met mede Celtics-fan Jimmy Flaherty (gespeeld door Dan Aykroyd). Mike en Jimmy bedenken een plan dat natuurlijk een verschrikkelijk idee is: geef Lewis Scott, de ster van het team dat tegen de Celtics speelt, veel te drinken zodat hij niet op zijn best kan spelen.

Daniel Stern werd een artiest en heeft 3 kinderen

Daniel Stern werkt ook als beeldhouwer, en in een interview met The Malibu Times zei hij dat hij plezier had in het maken van kunst toen hij een kind was en dit is iets dat sindsdien is blijven bestaan.

Daniel Stern had een superpoëtische manier om het maken van zijn kunst te beschrijven: hij zei: Ik ben een verhalenverteller in hart en nieren en mijn sculpturale werk stelt me in staat om een letterlijke en viscerale dimensie aan mijn personages te geven. Net zoals het nemen van een stilstaand beeld uit een film, communiceert het werk bevrijdende, vluchtige of reflexieve momenten uit de gevarieerde verhalen van mijn personage.'

SF Gate meldde dat Daniel een beeld heeft gemaakt en het aan Gavin Newsom, de gouverneur van Californië, heeft gegeven. Daniel deelt meer informatie over zijn sculpturen op zijn website en heeft werk dat "levensgroot" en ook kleiner is, bedoeld voor "tafelbladen" en "huis en tuin". Zijn werk is echt interessant en hij heeft ook een "one of a kind"-sectie voor een aantal ongebruikelijke sculpturen die niet in een gemakkelijke categorie passen.

Daniel Stern en Laure Mattos trouwden in 1980 en hebben drie kinderen: de 39-jarige senator Henry Stern, de 32-jarige Ella Marie Stern en de 35-jarige Sophie Stern.

Marv spelen in 'Home Alone'

Kinderen uit de jaren 90 herinneren zich elke grap die Kevin met de Wet Bandits uithaalde, en het is leuk om te horen over de filmervaring vanuit het perspectief van Daniel Stern.

Daniel Stern noemde de tarantula-scène in Home Alone in een interview met The Hollywood Reporter en zei dat er een echte tarantula op de set was, samen met een van rubber. Dit zou natuurlijk iedereen nerveus maken, en hij legde uit dat "iedereen er cool mee leek" en hij ging erin mee.

Toen Marv schreeuwde, was dat omdat Daniel echt geschrokken was van de hele zaak. Hij zei: Ik vroeg of dat de spin zou schrikken, maar ik denk dat vogelspinnen niet kunnen horen. Nogmaals, ik was volledig toegewijd aan die film … Ik wilde een homerun slaan in elke scène.”

Onlangs had Daniel Stern een grote rol in de Hulu-serie Shrill, en hij speelt ook in een film die hij ook zal schrijven en regisseren, genaamd Everything's Peachy.

Aanbevolen: