Elk belangrijk ding dat Macaulay Culkin heeft gedaan sinds 'Home Alone

Inhoudsopgave:

Elk belangrijk ding dat Macaulay Culkin heeft gedaan sinds 'Home Alone
Elk belangrijk ding dat Macaulay Culkin heeft gedaan sinds 'Home Alone
Anonim

In de jaren negentig was Macaulay Culkin een van de meest succesvolle kindacteurs, dankzij zijn iconische rol in de eerste twee films van de Home Alone-serie. De komediefilm voor de kerstfamilie wordt bijna elk jaar gedraaid, waardoor hij zijn inkomstenstroom kan laten stromen. Zoals opgemerkt door Celebrity Net Worth, klokt het vermogen van de voormalige kindster op maar liefst $ 18 miljoen.

Dat gezegd hebbende, het is meer dan drie decennia geleden dat de eerste Home Alone-film werd uitgezonden. Sindsdien heeft Culkin zich in zijn persoonlijke leven aan veel dingen gewaagd. Vanaf het moment dat hij worstelde met middelenmisbruik tot zijn aanstaande rol in de komende zesde aflevering van de Home Alone-franchise, hier is een samenvatting van de belangrijkste dingen die Macaulay Culkin heeft gedaan sinds Home Alone.

8 Zet zijn acteercarrière even op pauze

In 1994 onthulde Macaulay Culkin, toen 14 jaar oud, dat hij zijn carrière had stopgezet en met pensioen ging, nadat hij in zijn 15e film in zeven jaar had gehandeld. Dat is een gekke arbeidsethos, wat niet goed was voor iemand van zijn leeftijd. Het leven als de meest succesvolle kindacteur eist immers zijn tol. In 2000, na zes jaar afwezigheid, maakte hij zijn comeback met een rol in Richard Nelsons toneelstuk Madame Melville.

"Toen ik stopte, dacht ik dat het voorbij was en dat ik het nooit meer zou doen", herinnert hij zich, zoals gerapporteerd door Time. "Ik hoopte gewoon van de aardbodem te verdwijnen. Het kostte me ongeveer zes jaar om erachter te komen dat je hier niet onderuit kunt."

7 Macaulay Culkin worstelde met middelenmisbruik

De mantel van de meest succesvolle kindacteur is niet gemakkelijk vast te houden, omdat het publiek soms de hoogst mogelijke morele eisen stelt. In 2004 arresteerde de politie van Oklahoma City de acteur wegens het bezit van marihuana, Xanax en Klonopin. Hij werd later vrijgelaten tegen een borgsom van $ 4.000.

Snel vooruit naar 2012, te midden van zijn publiekelijk gedocumenteerde breuk met Mila Kunis, zetten roddelbladen zichzelf in vuur en vlam door verhalen die hem beweerden van heroïne- en oxycodonverslaving. "Ik was niet elke maand zes mille heroïne aan het verpletteren of wat dan ook. Wat me dwarszat, waren de roddelbladen die het allemaal in deze rare vermomming van bezorgdheid verpakten. Nee, je probeert papieren te verschuiven," vertelde hij de Guardian.

6 Hij waagde zich aan het schrijven

In 2006 waagde Culkin, die toen 26 was, voor het eerst met schrijven. Hij debuteerde zijn semi-autobiografische roman, 'Junior', via de Miramax Books-banner. Het boek zelf ha alt inspiratie uit zijn persoonlijke leven, met als middelpunt zijn opkomst tot het sterrendom en zijn verbijsterende relatie met zijn vader.

5 had een date met zijn 'Changeland' co-ster Brenda Song

Over zijn persoonlijke leven gesproken, Macaulay Culkin is bij veel relaties betrokken geweest. Hij was zelfs pas 18 toen hij in 1998 met Rachel Miner trouwde. Helaas duurde hun relatie niet lang, aangezien ze in 2002 hun scheidingspapieren afsloten.

Hij heeft ook behoorlijk wat ups en downs gehad met Mila Kunis, met wie hij het in 2011 uitmaakte. Nu heeft de acteur een relatie met Brenda Song, een collega-actrice die hij ontmoette op de set van Changeland. Dit jaar verwelkomden de twee een nieuwe toevoeging aan hun leven: een zoon genaamd Dakota, en brachten hulde aan de overleden zus van Culkin, Dakota, die in 2008 overleed.

4 Macaulay Culkin recreëerde zijn iconische rol voor Google Assistant-advertentie

Hoewel de acteur betrokken is geweest bij een overvloed aan geweldige acteerprojecten, is er niets dat zijn rol als Kevin in Home Alone kan overtreffen. Dat gezegd hebbende, werkte Macaulay Culkin samen met Google om enkele van de beruchte scènes van de film opnieuw te maken in de advertentiecampagne van 2018 voor Google Assistant, en het brak het internet!

3 Hij richtte een komische rockband op

In 2013 vormden Culkin en enkele van zijn beste vrienden een in New York gevestigde komische band genaamd The Pizza Underground. De acteur, die als zanger van de band fungeert, heeft helaas onthuld dat de band in 2018 uit elkaar is gegaan, na vijf jaar samen.

"Het was een lachertje dat we deden - we hielden van een open microfoon-ding en toen namen we iets op in mijn woonkamer. En zetten het dan gewoon online en vergaten het een beetje", herinnerde Culkin zich over de demo van de band tape, waardoor hun splitsing wordt onthuld.

2 Macaulay Culkin zet het record recht over zijn relatie met Michael Jackson

Gedurende de loop van zijn carrière heeft Macaulay Culkin veel beroemde Hollywood-vrienden gehad, waaronder wijlen King of Pop, Michael Jackson. Toen laatstgenoemde in heet water werd gegooid na een reeks vermeende kindermishandeling, stond Culkin, die ook een van de beste vrienden van de zanger was, altijd aan zijn zijde.

"Hij heeft me nooit iets aangedaan. Ik heb hem nooit iets zien doen. En vooral op dit vlampunt in de tijd zou ik geen reden hebben om iets achter te houden ", zei de acteur voor het maart-nummer van Esquire Tijdschrift.

1 Macaulay Culkin speelde in 'American Horror Story'

Naast het ouderschap houdt Macaulay Culkin zich bezig met verschillende nieuwe acteerrollen. Hij speelde vorig jaar in het tiende seizoen van American Horror Story, samen met onder meer Frances Conroy, Neal McDonough, Lily Rabe, Rebecca Dayan en meer.

Bovendien is hij ook gecast om zijn iconische rol als Kevin McCallister opnieuw te spelen voor de komende Home Sweet Home Alone, die op 12 november van dit jaar wordt uitgebracht!

Aanbevolen: