Fans kunnen niet geloven dat een van Rachels ex-vriendjes op 'Friends' tegenwoordig grijs is geworden

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven dat een van Rachels ex-vriendjes op 'Friends' tegenwoordig grijs is geworden
Fans kunnen niet geloven dat een van Rachels ex-vriendjes op 'Friends' tegenwoordig grijs is geworden
Anonim

'Friends' had een aantal epische cameo's van beroemdheden in de loop van het decennium. Wie kan Brad Pitt en Bruce Willis vergeten die in de show verschijnen.

Er waren echter ook enkele obscure personages waar fans niet aan kunnen denken. Een die in me opkomt is Fun Bobby, die er tegenwoordig heel anders uitziet.

In dit artikel zullen we kijken naar een bepaalde ster die naast Jennifer Aniston verscheen voor zeven afleveringen van de show.

Hij ging langs Tag tijdens zijn tijd in de serie en het blijkt dat hij, jaren later, nog steeds wordt erkend voor zijn tijd in de show. Hoewel hij er tegenwoordig nogal anders uitziet. Laten we eens kijken.

Werken aan 'Friends' was een stressvolle ervaring voor Eddie Cahill als tag

In zijn vroege jaren '20 was Eddie Cahill een nerveuze soldaat tijdens zijn 'Friends'-auditie. De acteur had amper geld op zak, in werkelijkheid had hij net genoeg om auditie te doen voor de show. Hij kreeg uiteindelijk de rol, maar was niet gemakkelijk, zoals hij onthulde naast Media Village.

"De laatste auditie was op een dinsdag en ikzelf en Tom Welling (Clark Kent op Smallville)", herinnerde hij zich. "Ze kochten ons voor de set en wie de rol kreeg, mocht meteen naar de repetities gaan Ik herinner me dat ik een kamer binnenliep met Marta Kaufman, David Crane, Kevin Bright en Jennifer Aniston en ze konden zien dat ik doodsbang was.”

De auditie was een enorm succes en het veranderde Cahillls carrière voorgoed. Al snel ontmoette hij mensen als Brad Pitt achter de schermen van de show. Bovendien onthulde hij dat Jen Aniston altijd geweldig voor hem was.

“Ze liet me echt een stem hebben op de set”, herinnert hij zich.“Er was een moment dat ik me in het bijzonder herinner; we probeerden tijdens de repetitie aan een grap te werken en ik leunde een beetje in met een idee en ze zei: 'Hé, Eddie heeft een idee en het is best een goed idee. Laten we het proberen.’ Ze stond me toe om een stem te hebben, wat erg cool was.”

De zeven afleveringen veranderden zijn carrière en later zou hij doorgaan met andere projecten, terwijl hij bezig bleef.

Eddie Cahill is nog steeds actief in het bedrijf en is onlangs lid geworden van 'Fantasy Island'

Op 43-jarige leeftijd zit Eddie Cahill nog steeds volop in het vak. Hij was consequent gebleven, vooral met tv-rollen in shows als NCIS: New Orleans, LA's Finest, Hawaii Five-O en een hele reeks andere populaire programma's. Zijn meest recente cameo was op 'Fantasy Island' en speelde de rol van 'Mr. Rechts' op de 'Feestdagenspecial' aflevering.

Ondanks zo'n indrukwekkend cv, wordt hij nog steeds vooral erkend vanwege zijn optreden van zeven afleveringen in 'Friends'. Cahill gaf toe dat hij naast The Latch nog steeds opgemerkt zal worden op de norm voor de rol als Tag.

"Zonder twijfel is dit degene waar mensen me van herkennen. Het is echt een beetje opmerkelijk."

"Ik had deze ervaring misschien een jaar of twee geleden toen het terugkwam. Ik heb een kind van de basisschool en ik liep door de school - en de andere dingen die ik heb gedaan, worden meestal bekeken door oudere mensen of een oudere demografie en ik begon deze meisjes uit de zesde klas te zien staren. Ik had zoiets van, wacht even. Er moet iets aan de hand zijn. En inderdaad, Friends was op weg naar en vond een nieuwe generatie."

Tegenwoordig ziet de acteur er heel anders uit in vergelijking met de tijd die hij naast Rachel doorbracht.

De voormalige 'Friends'-sterrentag heeft de afgelopen jaren een behoorlijke transformatie ondergaan

eddie cahill op la's mooiste 2019
eddie cahill op la's mooiste 2019

Ja, Cahill is een beetje veranderd sinds zijn tijd op 'Friends'. Hij heeft de grijze baard zien wiegen tijdens zijn tijd op 'LA's Finest'. Zeker, een behoorlijke verandering in uiterlijk, lang geleden zijn de dagen van het lange haar en het babygezicht, en in de dagen van een volwassen en grijze baardlook.

Een pluim voor Cahill voor het feit dat hij door de jaren heen actief is gebleven sinds zijn ark op de show. Voor de acteur is veel ervan gewoon geluk.

"Ik heb in sommige opzichten geluk gehad. Ik denk dat een deel ervan kan worden toegeschreven aan de drive die ik had, en de bereidheid om ja tegen mezelf te zeggen en wat steun te hebben. Het lijkt echt op Providence, weet je wat ik bedoel? Het lijkt alsof ik er echt zo weinig mee te maken had, weet je, en ik weet dat dat niet waar is, maar het is waar."

"Maar daar zit een element in, dat ik graag toesta omdat ik denk dat toen ik jonger was, ik vocht voor het idee dat ik dit ging doen en ik wist dat ik het moest doen omdat het voelde me super."

Aanbevolen: