Fans kunnen niet geloven dat Lizzy Caplan met deze 'Friends'-ster is uitgegaan

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven dat Lizzy Caplan met deze 'Friends'-ster is uitgegaan
Fans kunnen niet geloven dat Lizzy Caplan met deze 'Friends'-ster is uitgegaan
Anonim

Lizzy Caplan werd beroemd nadat ze een rol speelde in de populaire tienerkomedie Mean Girls, die in 2004 in première ging. De film, met ook Lindsay Lohan en Rachel McAdams in de hoofdrollen, wordt nu beschouwd als een cultklassieker en fans zijn nog steeds geobsedeerd door het meer dan 15 jaar later.

Maar na Mean Girls nam Lizzy Caplan een breed scala aan acteerrollen op zich en bewees ze dat ze in staat was meer te spelen dan alleen de beste vriendin.

Nu heeft Caplan zichzelf gevestigd als een serieuze actrice met onmiskenbaar potentieel in een reeks van genres, hoewel ze nog steeds de karbonades heeft voor geweldige komedie.

Naarmate Caplans carrière van de grond kwam, raakte de wereld meer geïnteresseerd in haar persoonlijke leven. Hoewel de actrice haar datingleven grotendeels geheim heeft gehouden, is ze in de loop der jaren romantisch verbonden geweest met een paar mensen - een van hen was een superster van Friends roem.

Lees verder om erachter te komen met welke vriend Caplan naar verluidt is uitgegaan.

Lizzy Caplan's geweldige acteercarrière

Lizzy Caplan is hard op weg een van de meest gewilde actrices van Hollywood te worden. Haar commerciële doorbraak kwam in 2004 toen ze de hoofdrol speelde als Janis Ian in Tina Fey's klassieke komedie Mean Girls.

Niet lang daarna kreeg ze een terugkerende rol in de tv-serie True Blood. In 2013 bereikte Caplan nieuwe hoogten in haar carrière als Virginia Johnson op Masters of Sex, dat liep tot 2016.

In 2019 verraste Caplan het publiek met haar vertolking van Annie Wilkes in de tv-serie Castle Rock. Meest recentelijk speelde ze als Reagan Ridley in de televisieserie Inside Job.

Lizzy Caplan's datinggeschiedenis

Het lijkt erop dat Lizzy Caplan een bewuste beslissing heeft genomen om haar privéleven voor zichzelf te houden en haar relaties te beschermen tegen het maken van voorpaginanieuws.

Volgens Ranker had ze in 2015 een korte relatie met de Britse acteur Tom Riley. Ze is ook in verband gebracht met haar vrijgezellencollega James Marsden.

Verschillende online publicaties melden dat Caplan ook met Matthew Perry is uitgegaan, die een begrip werd nadat hij Chandler Bing speelde in de sitcom Friends.

Omdat zowel Caplan als Perry de neiging hebben om hun privéleven privé te houden, werd de relatie tussen hen grotendeels uit de pers gehouden en zijn de meeste details nog onbekend.

De relatie tussen Lizzy Caplan en Matthew Perry

Glamour magazine meldt dat Caplan en Perry voor het eerst samenkwamen in 2006. De twee hebben elkaar naar verluidt ontmoet op een studiokavel in Hollywood en bleven zes jaar bij elkaar.

Er zijn maar weinig foto's van het paar samen in het openbaar, en veel details van de relatie blijven een mysterie.

Verschillende bronnen stellen dat de twee acteurs uit elkaar zijn gegaan omdat Perry zich niet voor de lange termijn wilde binden.

Het was een minnelijke splitsing

Volgens de Daily Mail was de breuk tussen Caplan en Perry minnelijk, ook al wilden ze uiteindelijk andere dingen. De pers kreeg pas meer dan een jaar later lucht van de breuk.

Een inside-bron vertelde de publicatie dat hun laatste jaar samen veel ups en downs omvatte: “Het laatste jaar dat ze samen waren, was heel op en neer, veel heen en weer. Het was moeilijk voor hen om los te laten, maar uiteindelijk besloot Lizzy dat ze meer wilde.”

De bron zei verder: Misschien wilde Matthew gewoon niet met Lizzy trouwen of misschien wil hij helemaal niet trouwen. Ik weet het niet, maar ik weet wel dat het een probleem voor hen was. Het zijn allebei fatsoenlijke mensen. Ik denk niet dat de splitsing lelijk was.”

Lizzy Caplan houdt haar relaties graag buiten het publieke oog

In een interview met de Independent wierp Lizzy Caplan enig licht op de mogelijke reden waarom de media nooit belangrijke details over haar relatie met Perry mochten weten.

Ze bevestigde dat ze van haar anonimiteit houdt. "Ik kan pal naast paparazzi staan, en dat doe ik soms", vertelde ze aan de publicatie (via de Daily Mail). 'Ik heb een hechte band met mensen die veel beroemder zijn, en ze weten hoe ze de aandacht moeten vermijden.'

Matthew Perry had ook een relatie met Heather Graham

Net als Lizzy Caplan houdt Matthew Perry zijn privéleven graag grotendeels privé - geen gemakkelijke prestatie als je speelde in een show die zo populair is als Friends.

Een van de andere publieke figuren met wie hij in verband wordt gebracht, is Heather Graham, beroemd om haar rollen in Austin Powers: The Spy Who Shagged Me en The Hangover.

Volgens Glamour hadden Perry en Graham in 2003 een korte date en eindigden ze als vrienden. Sindsdien verscheen Graham in twee van Perry's tv-shows: Studio 60 op de Sunset Strip en Go On.

Bovendien is Perry in verband gebracht met Jennifer Capriati, Neve Campbell en Julia Roberts, die een gastrol had in een vroege aflevering van Friends.

Aanbevolen: