Fans kunnen niet geloven hoe gracieus deze 60-jarige 'Friends'-ster oud is geworden

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven hoe gracieus deze 60-jarige 'Friends'-ster oud is geworden
Fans kunnen niet geloven hoe gracieus deze 60-jarige 'Friends'-ster oud is geworden
Anonim

Het werd een van de iconische sitcoms aller tijden. Tot op de dag van vandaag kijken fans nog steeds regelmatig naar herhalingen van ' Friends' en dat zal op geen enkel moment veranderen.

Natuurlijk, de zes hoofdsterren maakten de show tot wat het is, maar de gaststerren speelden ook een cruciale rol in het succes van de show. Dat omvatte niemand minder dan Maggie Wheeler, ook bekend als Janice.

Ze bleek een sitcom-legende te zijn en verscheen op zowel 'Seinfeld' als 'Friends'. Tegenwoordig werkt ze niet zo veel voor tv of film, hoewel ze op andere manieren actief blijft.

We kijken naar haar tijd in de show, inclusief hoe ze 'Friends' landde. Daarnaast zullen we kijken hoe weinig ze ouder is geworden sinds het einde van de show.

Maggie Wheeler's 'Friends'-auditie kwam op het perfecte moment

De kans kwam op het perfecte moment voor Maggie Wheeler. Ze werd net losgelaten van de Ellen DeGeneres Show en op een gegeven moment was Wheeler down, op zoek naar een nieuwe kans.

"Ik was in het eerste seizoen van de Ellen DeGeneres-show geweest en ik had een geweldige tijd om aan die show te werken - in het begin heette het Deze vrienden van mij - en ik werd ontslagen uit die show, ik was er kapot van", aldus Wheeler. "Ik was er zo door geschokt, het was ondenkbaar als acteur, (maar) ik voelde me op een bepaalde manier bevrijd om het werk te doen dat ik wilde doen zonder angst of gunst."

Wheeler geeft toe, ze voelde zich vrij tijdens de auditie en dit zou een grote rol kunnen hebben gespeeld bij het binnenhalen van het optreden: Op een andere dag had ik de auditie (van Friends) misschien anders gedaan, Ik voelde me vrij en besloot die dag te doen wat ik wilde doen en het werkte in mijn voordeel.” zei ze ook dat “(Vrienden) niet zou zijn gebeurd als ik niet door het vuur had moeten gaan.”

Zoals ze zeggen, de rest is geschiedenis, en Wheeler zou gedijen in de show als Janice, hoewel geloof het of niet, het was aanvankelijk bedoeld als een eenmalig optreden.

Wheeler's 'Friends'-aflevering moest eenmalig zijn

Ze werd een iconisch personage in de show en in werkelijkheid had veel te maken met haar stem en slogan, "Oh mijn God." Volgens Wheeler heeft ze dit allemaal bedacht in een poging om Matthew Perry aan het lachen te maken.

“De stem, ik heb net de beslissing genomen waar ik de auditiescène zag,” zei Wheeler.

“Het was de scène waarin ze Chandler-sokken meebracht - dus ik heb echt van tevoren de beslissing over de stem genomen.

“Ik maakte de lach omdat Matthew Perry zo grappig is, en ik wist dat hij me aan het lachen zou maken op de set.

"En ik dacht, Janice kan maar beter lachen, want hij zal me elke keer als we samenwerken in de war brengen - dus zo is dat gebeurd."

Bovendien was ze maar voor één aflevering ingesteld, maar gezien de liefde die de show en de fans voor haar hadden, kon ze terugkeren en werd ze een iconische gastrol.

''Het was helemaal niet gepland. Mijn eerste aflevering was de enige aflevering. Het was maar één baan, één dag en één week, meer niet. Wat een geluk voor mij dat ze verliefd werden op het karakter en de chemie tussen mij en Matthew. Dat was zo onverwacht en zo'n geschenk."

Tegenwoordig, hoewel ze niet zo prominent is in de sitcom-wereld, maakt ze nog steeds een verschil en bovendien is ze echt niet ouder geworden.

Wheeler is onlangs 60 geworden, maar is geen dag ouder geworden

Het is moeilijk te geloven, maar in de zomer werd Janice 60! Gezien haar verschijning op de 'Friends Reunion' samen met posts op sociale media, is het duidelijk dat de ster geen dag ouder is geworden.

Niet alleen dat, maar tegenwoordig blijft ze actief in de muziekwereld, volgens haar interview met Closely Observed Frames.

We zijn 15 jaar geleden samen met het koor begonnen, het heet het Golden Bridge Choir. Dus al 15 jaar, samen met al het andere, leid ik dit koor.''

''Dus toen de sluiting plaatsvond, moest ik het koor online verplaatsen en begon ik ook een grote, wat nu een internationale online bijeenkomst is geworden genaamd Together in Song die elke zaterdag plaatsvindt."

Geweldig om te zien dat de ster van 'Vrienden' het vandaag zo goed doet, zowel fysiek, qua gezondheid als professioneel.

Aanbevolen: