Fans kunnen de echte leeftijd van Bernice Burgos niet geloven (en dat ze een oma is)

Inhoudsopgave:

Fans kunnen de echte leeftijd van Bernice Burgos niet geloven (en dat ze een oma is)
Fans kunnen de echte leeftijd van Bernice Burgos niet geloven (en dat ze een oma is)
Anonim

Soms, in de wereld van beroemdheden, is er niet veel nodig voor iemand om trending te worden en een onderwerp van interesse in Hollywood te worden. En Bernice Burgos, wiens aanspraak op roem enigszins obscuur is, heeft een plaats voor zichzelf veroverd als influencer-slash zakenvrouw en model.

Maar het belangrijkste aandachtspunt voor fans en volgers is hoe jong Bernice Burgos eruitziet, vooral wanneer ze poseert naast haar twee dochters, van wie er één een tiener is.

Hoe werd Bernice Burgos beroemd?

Veel mensen weten niet precies waar Bernice Burgos beroemd om werd. Hoewel haar Instagram-aanhang miljoenen is en ze duidelijk geen problemen heeft met het vinden van modellenwerk, is ze een beetje een obscure beroemdheid.

Er zijn echter specifieke redenen waarom Burgos beroemd is in Hollywood, en die hebben te maken met zowel haar relatiegeschiedenis als haar tv-cv. Burgos is verschenen in verschillende tv-shows, waaronder 'Wild N' Out', dus haar gezicht is heel bekend bij veel kijkers.

Burgos staat ook in een lange lijst met muziekvideo's, dus als fans dachten dat de hoofdrolspelers van Drake of J. Cole of Rick Ross op YouTube er bekend uitzagen, is dat precies waarom. Maar er is nog een reden waarom mensen weten wie Burgos is; het gerucht gaat dat ze ooit met de rapper T. I. toen hij niet bepaald vrijgezel was.

Sommige bronnen suggereren zelfs dat Burgos 'tussen' T. I. en zijn vrouw, maar latere rapporten suggereren dat de vrouw van de rapper, Tiny, ook een aantal niet-zo-aardige dingen in hun relatie deed. Hoe dan ook, Bernice ging verder met dat specifieke soort drama en begon haar eigen merk.

Hoe is Bernice Burgos relevant gebleven?

Een van de manieren waarop Bernice duidelijk relevant is gebleven, is door modellenwerk op zich te nemen en op tv te verschijnen. Maar ze lanceerde ook haar eigen merk en is een selfmade CEO. Zij en haar oudste dochter werkten samen om hun merk Bold & Beautiful te lanceren, dat 'nachtkleding voor alle maten' verkoopt.

Natuurlijk bevestigt de Instagram van Burgos ook dat ze nog steeds modellenwerk doet, en haar bio bevat zelfs een e-mail om contact met haar op te nemen en haar te boeken. En met meer dan zes en een half miljoen volgers is het duidelijk dat er veel vraag is naar Bernice.

Wat is het netto vermogen van Bernice Burgos?

Door de jaren heen, tussen haar modellenwerk, tv-optredens en het starten van haar eigen bedrijf, heeft Bernice Burgos een paar miljoen dollar op haar naam staan. Ze is naar verluidt ongeveer $ 2 miljoen waard, voornamelijk door haar modellenwerk.

Maar dat bedrag zal naar verwachting blijven stijgen, zowel vanwege de zakelijke bewegingen van Burgos als het feit dat ze nog steeds een veelgevraagde reality-tv-persoonlijkheid is.

Hoe oud is Bernice Burgos eigenlijk?

Hoewel bekend is dat veel beroemdheden liegen over hun leeftijd (Constance Wu, bijvoorbeeld), heeft Bernice Burgos dat blijkbaar niet gedaan. En dat is omdat ze dat niet nodig heeft. De moeder van twee ziet er indrukwekkend jong uit, tot het punt waarop mensen denken dat ze eruitziet als een zus voor haar twee dochters in plaats van hun moeder (en een oma om op te starten!).

En hoewel haar dochters allebei behoorlijk volwassen zijn (Ashley werd 25 in 2021 en Sarai is een tiener), hopen ze waarschijnlijk dat ze de eeuwige jeugd van hun moeder zullen erven. Het is Bernice's superjonge uiterlijk waardoor fans geschokt waren dat ze op 37-jarige leeftijd oma was geworden; in 2018 kreeg Ashley haar eerste kind.

Tegenwoordig is Bernice 40 geworden en 41 geworden in 2021. Haar geboortedatum is blijkbaar 17 april 1980, ook al kunnen haar fans en volgers het niet helemaal geloven. Meerdere verkooppunten bevestigen haar leeftijd en het feit dat ze al heel jong kinderen kreeg.

Hoe oud was Bernice Burgos toen ze haar kinderen kreeg?

Meerdere rapporten hebben bevestigd dat Bernice Burgos een tienermoeder was, en de ster schuwde het niet om die informatie met het publiek te delen. Ze kreeg haar eerste dochter toen ze 15 was en stopte toen met de middelbare school.

Haar tweede kind werd 10 jaar later geboren, wat betekent dat Bernice ongeveer 25 was toen haar dochter Sarai arriveerde. Er is niet veel informatie beschikbaar over het vaderschap van beide dochters, maar de anonimiteit van de vaders van de meisjes suggereert dat ze niet beroemd waren.

Hoewel Bernice is gezien aan de arm van T. I., Drake en andere beroemde jongens, lijkt ze niet zo happig op het delen van informatie over haar relaties. Maar fans zouden niet verbaasd zijn als ze uitging met iemand die half zo oud was als zij, simpelweg omdat de meeste mannen van haar werkelijke leeftijd er waarschijnlijk oud genoeg uit zouden zien om haar vader te zijn!

Aanbevolen: