10 geannuleerde Tim Burton-films die de bank hadden kunnen breken aan de kassa

Inhoudsopgave:

10 geannuleerde Tim Burton-films die de bank hadden kunnen breken aan de kassa
10 geannuleerde Tim Burton-films die de bank hadden kunnen breken aan de kassa
Anonim

De grootste regisseurs in Hollywood weten zeker hoe ze een project moeten kiezen, zelfs als ze meerdere aanbiedingen op tafel hebben liggen. Dit is de reden waarom namen als Steven Spielberg en Quentin Tarantino zo lang aan de top van het bedrijf kunnen blijven.

Tim Burton is zo goed als maar kan in de filmindustrie, maar ondanks zijn succes heeft hij een aantal geannuleerde projecten gehad die succesvol hadden kunnen zijn aan de kassa.

Laten we terugkijken op enkele van deze projecten en zien hoe cool ze op het grote scherm zouden zijn geweest.

10 'Superman Lives' had serieus potentieel

Superman Lives was een project dat gevaarlijk dicht bij een realisatie stond, en er is zelfs een hele documentaire over. Nic Cage zou Superman spelen en de slechterik zou Brainiac worden. Gezien hoe visueel creatief Tim Burton is, had dit project een grote kans op succes, maar het hele ding werd jaren geleden gesloopt.

9 'Goosebumps' zou een huiveringwekkend verhaal zijn geweest

In de jaren '90 was Goosebumps een rage op de boekenbeurs, en zelfs de daaropvolgende tv-serie was een hit. Op een gegeven moment maakte Tim Burton zich op om een Goosebumps-film te maken, wat een match made in Heaven lijkt. Helaas is dit nooit gelukt, en het zou tot 2015 duren voordat een film gebaseerd op de populaire boekenreeks tot leven zou komen.

8 'Geloof het of niet van Ripley!' Zou Jim Carrey hebben gehad

Ripley's Geloof het of niet! had een geweldige kans voor Tim Burton kunnen zijn om echt in het rare en het prachtige te leunen. Om de zaken nog interessanter te maken, zou Jim Carrey naar verluidt in de film schitteren als Robert Ripley. Dit project is al jaren in ontwikkeling en zal misschien nooit het daglicht zien.

7 'Catwoman' zou een geweldige spin-off zijn geweest

Nadat hij opeenvolgende homeruns had gemaakt met zijn Batman-films, was Tim Burton geïnteresseerd in het draaien van dingen met een film gebaseerd op Catwoman. Een spin-offfilm had Burton grote zaken kunnen doen, maar helaas is dit project nooit gelukt en moesten fans gewoon wachten op de rampenfilm van Halle Berry.

6 'Batman Continues' zou briljant zijn geweest

Wederom zien we dat Tim Burton bereid was terug in de put te duiken en mogelijk nog een Batman-film te verzinnen. Dit had het project kunnen zijn om Billy Dee Williams' Two-Face en Marlon Wayans' Robin te introduceren, maar Joel Schumacher nam de franchise over en dreef het prompt de grond in.

5 'The Nightmare Before Christmas' vervolg is een hot topic

The Nightmare Before Christmas is misschien wel Burtons beroemdste werk, ondanks het feit dat hij de film niet heeft geschreven of geproduceerd. Toch gaan er al jaren geruchten over een vervolg op de geliefde klassieker. Onnodig te zeggen dat het een verdeeldheid heeft veroorzaakt onder de fans, omdat sommigen vinden dat Burton het vervolg nooit mag aanraken.

4 Het 'Beetlejuice'-vervolg is voor altijd in ontwikkeling

Beetlejuice is nog steeds een van de beste films van Tim Burton, en nadat het een hit werd, waren de geruchten over een vervolg volledig van kracht. Dit project is nu al tientallen jaren in ontwikkeling en we denken dat het het punt voorbij is om het echt tot leven te zien komen. Verwacht desalniettemin dat er geruchten zullen circuleren dat dit mogelijk ergens in de komende jaren zal gebeuren. Dat is precies de manier waarop het gaat voor dit mislukte vervolg.

3 'The Addams Family' stop-motionfilm had potentieel

The Addams Family is een legendarisch stukje popcultuur en er zijn door de jaren heen een aantal echt geweldige iteraties geweest. Tim Burton was van plan om een stop-motionversie te maken van ieders favoriete griezelige en gekke familie, maar het ging niet door. Dit leidde uiteindelijk tot de twee geanimeerde projecten die we de afgelopen jaren hebben gekregen, dus voor fans is het een beetje gelukt.

2 'The Hunchback Of Notre-Dame' past precies in Burton's Alley

De Klokkenluider van de Notre-Dame is een van de beroemdste verhalen ooit verteld, en Tim Burton was van plan enige tijd geleden een versie van het verhaal te regisseren. Josh Brolin werd zelfs aangenomen om als producer van de film te dienen. Een verhaal over een verschoppeling is iets voor Burton, en velen geloven dat hij fantastisch werk had kunnen leveren met het verhaal, geïnspireerde beelden van Parijs en zo.

1 'Pirates Of The Caribbean' zou Burton en Johnny Depp hebben herenigd

Tim Burton aan het werk met Johnny Depp? Wie had zoiets kunnen zien aankomen? Op een gegeven moment was Dead Men Tell No Tales nog steeds op zoek naar een regisseur, en Tim Burton was een naam die het hof werd gemaakt voor het project. Burton koos er echter voor om met Frankenweenie mee te gaan, wat meer een passieproject voor hem was.

Aanbevolen: