Geannuleerde spin-off tv-shows die hits hadden kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Geannuleerde spin-off tv-shows die hits hadden kunnen zijn
Geannuleerde spin-off tv-shows die hits hadden kunnen zijn
Anonim

De kunst van de spin-off is er een die maar weinigen echt kunnen beheersen. Sommige spin-offshows worden hits, sommige worden blindgangers en andere komen gewoon neer op weinig anders. De verleiding is er altijd voor netwerken, en als een spin-off eenmaal in productie is genomen, kan de industrie niet anders dan achterover leunen en toekijken hoe alles zich ontvouwt.

Door de jaren heen zijn er een aantal interessante spin-offshows geweest die bijna gemaakt zijn. Degenen op deze lijst van vandaag hadden geweldige dingen kunnen doen op het kleine scherm, maar hun netwerken gaven hen nooit een kans om te vechten.

Laten we eens kijken naar enkele spin-offs die hits hadden kunnen zijn.

8 'Girlfriends' zouden enkele bekende 'Friends'-personages hebben gevolgd

Girlfriends was een voorgestelde spin-off van Friends die zich zou hebben gericht op Phoebe Buffay en de ex van Ross, Charlie. Ross werd zelfs getagd om ook in de show te verschijnen. Joey werd echter zo'n ramp dat deze show werd ingeblikt. Het zou ongetwijfeld beter zijn geweest dan Joey was.

7 Jess Mariano kreeg een tab voor een 'Gilmore Girls' spin-off genaamd 'Windward Circle'

Gilmore Girls is zo geliefd als het wordt op het kleine scherm, en een van de beste dingen waar de show voor ging, waren de fantastische secundaire personages. Tot op de dag van vandaag is Jess Mariano een van de meest populaire personages uit de show, en er waren geruchten dat hij zijn eigen show genaamd Windward Circle terug zou krijgen. Het was een gemiste kans van het netwerk.

6 'Marvel's Most Wanted' was een off-shoot van 'Agents Of S. H. I. E. L. D.'

Agenten van S. H. I. E. L. D. was echt een coole show die bewees dat Marvel wat tanden op het kleine scherm had, en Marvel's Most Wanted zou een spin-off zijn van die hitserie. Helaas werd de piloot die werd neergeschoten door het netwerk als zwak beschouwd. Zoals een netwerkmanager zei: "De meeste gezochten voelden zich uiteindelijk aan het eind van de dag niet zo sterk als sommige van de andere piloten die we schoten."

5 'Ripper' zou een duistere 'Buffy' spin-off zijn geweest

Buffy the Vampire Slayer had al een succesvolle spin-off met Angel, maar double-dipping had geweldig kunnen zijn voor fans om te zien. Ripper zou een donkerdere spin-off worden, en het zou zich concentreren op het personage Giles. Faith was ook in gesprek over het krijgen van haar eigen spin-off, en er was ooit een animatieserie in de maak. Al deze projecten waren op hun eigen manier interessant.

4 'The Farm' zou zich richten op Dwight Schrute

Het kantoor De boerderij
Het kantoor De boerderij

The Farm was bedoeld als een spin-off-show van The Office en zou een rol spelen in Dwight en de familie Schrute. Op The Office werd daadwerkelijk een achterdeurpilot gebruikt, maar deze werd niet goed ontvangen. Desalniettemin had deze show nog steeds succes kunnen hebben als het op de juiste manier was gedaan en als de makers aantekeningen hadden gemaakt van wat ze verkeerd hadden gedaan met de achterdeurpiloot.

3 'Gossip Girl's' prequel zou gek zijn geweest

Er v alt iets te zeggen over het maken van een goede prequel, en op een gegeven moment leek het erop dat Gossip Girl een prequel-show zou krijgen. Deze show zou in de jaren 80 plaatsvinden en zou zich concentreren op Lily en haar leven vóór het evenement van de hitserie. Dit zou een fascinerende show zijn geweest om naar te kijken. Helaas is het niet gelukt en heeft de show nooit het daglicht gezien.

2 'Karen' zou een show worden over het personage 'Will &Grace'

Op een gegeven moment leek het erop dat deze show absoluut zou gaan gebeuren, maar de gevolgen van een andere mislukte spin-off-show hebben deze eigenlijk gedoemd te mislukken. Karen is nog steeds een van de meest populaire personages die ooit in Will & Grace is verschenen, maar nadat Joey, een spin-off van Friends, geen hit werd, werd deze show in allerijl ingeblikt. Jammer, want dit had een grappige serie kunnen zijn.

1 Krusty The Clown zou een spin-off van 'Simpsons' krijgen

Het is moeilijk je iets voor te stellen dat in de buurt komt van zo geliefd en zo succesvol te zijn als het origineel, maar op een gegeven moment was dit geliefde personage in de strijd om zijn eigen show te krijgen. We stellen ons voor dat de show ongelooflijk chaotisch zou zijn geweest, maar dat komt grotendeels door het feit dat het personage zelf chaotisch is. Helaas is dit project nooit gelukt, en het is iets waar fans zich altijd over zullen moeten afvragen.

Aanbevolen: