De cast van 'The Little Giants' is helemaal volwassen. Zo zien ze er vandaag uit

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Little Giants' is helemaal volwassen. Zo zien ze er vandaag uit
De cast van 'The Little Giants' is helemaal volwassen. Zo zien ze er vandaag uit
Anonim

Veel films die gemaakt zijn om kinderen van tegenwoordig te vermaken, komen door middel van franchisefilms. Franchises zoals de MCU richten zich op kinderen en hun ouders, wat de kassabonnen kan opdrijven.

In de jaren '90 was het aanbod voor kinderen niet altijd gekoppeld aan franchises, dus jongeren kregen films als The Sandlot en The Little Giants. We hebben genoeg geweldige kinderfilms uit de jaren 90 om aan te bevelen, en we hebben al gezien hoe de Sandlot-jongens er nu uitzien, maar het is tijd om de cast van The Little Giants te bekijken.

Laten we eens kijken naar de cast van The Little Giants en kijken hoe ze er vandaag uitzien.

10 Sam Horrigan - Spike

Spike was de getalenteerde speler die de Giants naar het beloofde land in de film zou leiden, maar hij stapte al snel genoeg over naar de Cowboys en was een briljante tegenstander. Sam Horrigan speelde het personage tot in de perfectie, en hij zou andere kwaadaardige personages gaan spelen, zoals Val in de DCOM Brink.

9 Todd Bosley - Jake Berman

Jake Berman had misschien een aantal medische aandoeningen, en ja, hij moest in bubbeltjes worden verpakt, maar hij had het hart van een krijger. Todd Bosley speelde het personage in de film en hij heeft sindsdien gestaag gehandeld. Hij leende onlangs zijn stem aan de nieuwste release van Mass Effect.

8 Ricky Collins - Briggs

Briggs was lid van het Cowboys-team en was de hele film een doorn in het oog van de Giants, maar hij was lang niet zo slecht als sommige andere kinderen. Ricky Collins zou een behoorlijke carrière in stemacteren hebben, met name als Tucker Foley in de Danny Phantom-serie en als Vince in de Recess-franchise.

7 DeJuan Guy - Hoyt

Hoyt was een veel kleiner personage in de film en hij kreeg over het algemeen niet veel te doen. Desalniettemin was het spelen in The Little Giants een geweldige opstap voor DeJuan Guy. Sindsdien stopt de acteur met pluggen en na een lange onderbreking van het bedrijf keerde hij terug. Zijn meest recente acteerkrediet kwam vorig jaar in Dirty Cops L. A.

6 Marcus Toji - Marcus

Marcus was een hilarisch personage dat enkele momenten kreeg om te schitteren in The Little Giants, en hij was een echte kicker toen het team hem het meest nodig had. Marcus Toji is door de jaren heen in de entertainmentwereld gebleven en heeft alles gedaan, van werken op Disney Channel tot het landen van stemwerk.

5 Alexa Vega - Priscilla O'Shea

Alexa Vega is misschien wel de grootste ster uit de jonge cast van The Little Giants, en de meeste mensen zijn bekend met haar werk sinds de film in de jaren negentig verscheen. Natuurlijk kreeg ze niet veel te doen als Priscilla, maar dankzij projecten als Spy Kids en Sin City: A Dame to Kill For verdiende ze legioenen fans.

4 Daniel Pritchett - Rad Tad

Rad Tad had een hart van goud in de film en hij had ook een van de coolste bijnamen van het hele Giants-team. Daniel Pritchett was de jonge acteur die het personage speelde, en hoewel hij na The Little Giants slechts een paar jaar optrad, zou hij als goochelaar in de entertainmentindustrie blijven. Tegenwoordig treedt hij op onder de naam Dream Upright.

3 Joey Simmrin - Sean Murphy

Joey Simmrin van The Little Giants
Joey Simmrin van The Little Giants

Murphy was een van de belangrijkste tegenstanders van The Little Giants en hij was een meedogenloze bullebak die niets liever wilde dan zijn zwakkere vijanden te vernederen. Joey Simmrin zou, net als Sam Horrigan, een pestkop spelen in meerdere projecten, waaronder het opnieuw verbinden met Horrigan om samen pestkoppen te spelen in Brink. Simmrin verliet het acteren in de jaren 2000 en moet nog terugkeren.

2 Shawna Waldron - Becky 'The Icebox' O'Shea

Becky O'Shea was de beste voetballer in de film, en ze wilde dat punt bewijzen nadat ze al vroeg uit de Cowboys was weggelaten. Shawna Waldron speelde Icebox in de film en ze was fantastisch als de stoere O'Shea. Waldron had een gestage acteercarrière na The Little Giants, en dit omvatte een periode van 21 afleveringen op Ladies Man.

1 Devon Sawa - Junior Floyd

Junior Floyd stal harten en liet stippen vallen in de film, en hij gaf de Giants de boost die ze nodig hadden om de Cowboys te verslaan. Voormalig tienerhartbreker Devon Sawa gebruikte zijn tijd in de film om een succesvolle campagne uit de jaren 90 te versterken. Hij speelde recentelijk in Chucky, wat een enorme hit is geweest.

Aanbevolen: