Zo zien het leven en vermogen van Chris Kattan er vandaag uit

Inhoudsopgave:

Zo zien het leven en vermogen van Chris Kattan er vandaag uit
Zo zien het leven en vermogen van Chris Kattan er vandaag uit
Anonim

Raak de mango niet aan! Chris Kattan is vooral bekend door zijn tijd bij Saturday Night Live (SNL) en zijn acteercarrière, waaronder A Night at the Roxbury, The Middle en Bunnicula. SNL zag hem vele rollen op zich nemen, waaronder Mango, The Roxbury Guys, Mr. Peepers en meer.

De acteur en komiek doet momenteel mee als huisgast in het derde seizoen van Celebrity Big Brother. Hij staat niet zozeer meer in de schijnwerpers, maar blijft acteren en komedie spelen zoveel hij kan.

Kattan liep een blessure op op de set van SNL die zijn carrière en leven een beetje terugdraaide, maar hij laat zich daar niet door weerhouden. Hij vertelde het publiek en de jury over zijn blessure tijdens zijn tijd bij Dancing With The Stars.

Dus, wat is de 51-jarige precies aan het doen in 2022? Zo ziet het leven en vermogen van Chris Kattan er vandaag uit.

7 Nekletsel Chris Kattan

Chris Kattan lijdt nog steeds aan een blessure die hij meer dan 20 jaar geleden opliep op de set van SNL. In zijn memoires, "Baby, Do not Hurt Me: Stories And Scars From Saturday Night Live", vertelde hij dat hij zijn nek brak en zijn ruggenmerg verwondde tijdens een aflevering van de show in mei 2001. De cabaretier wierp zich achterover op een stoel en sloeg met zijn hoofd hard op het podium, wat later vijf operaties tot gevolg had. Vandaag heeft hij nog steeds last van aanhoudende nekpijn en struikelen. Tot op de dag van vandaag slikt hij medicijnen om de pijn te verlichten.

6 Chris Kattan's vriendin

Kattan is door de jaren heen in verband gebracht met een aantal actrices en spraakmakende vrouwen. Sinds hij het Celebrity Big Brother-huis heeft verlaten, heeft Kattan een paar keer gepost met zijn huidige vriendin, Maria Libri. Ze is een voormalige on-air persoonlijkheid voor Fox-stations WRSP en WCCU, die momenteel in Springfield, IL woont. Het is onduidelijk hoe lang ze al samen zijn, maar Kattan was in 2021 al gelinkt aan model Cheyenne Gordon.

5 'Hé Kattan!'

Gelanceerd eind 2021, 'Hey Kattan!' is een sketchshow op zijn YouTube-kanaal. Het is een wekelijkse show waarin hij schetsen uitvoert, archiefbeelden en komische inhoud laat zien. Het kanaal heeft slechts 5,8k volgers, maar de video's verdienen veel meer views dan dat. Dit is een manier voor hem om geld te verdienen en ook actief en betrokken te blijven bij de comedy-gemeenschap.

4 De huidige filmrollen van Chris Kattan

In december 2021 woonde Chris Kattan de première bij van zijn film Famous, die in première ging op Amazon Prime Video en in de bioscoop. Volgens IMDb is de samenvatting van de film: "Gedreven door een verwoestende behoefte om de waarheid bloot te leggen, verlegt beroemdheid Jason Mast de grenzen van vriendschap om de ware prijs van roem te onthullen. Wat een feestavond lijkt, blijkt een ingewikkeld plan te zijn om zijn verleden onder ogen te zien." Kattan speelt een personage genaamd Lawrence Nichols. Hij speelde ook in een film genaamd 40-Love, die in november 2021 uitkwam.

3 Chris Kattan voert nog steeds stand-upcomedy uit

Een paar maanden geleden trad Kattan, samen met andere SNL-alumni, Tim Meadows, Finesse Mitchell en Jon Lovitz, door het hele land op tijdens de "Veterans of SNL"-tour. Soms werd een van hen verwisseld met een ander aluin, zoals Darrell Hammond. Als je een liefhebber bent van de old school SNL, dan was dit zeker een show voor jou om bij te wonen. Er werd gelachen en herinneringen werden gemaakt. Hij trad ook op in soloshows.

2 Chris Kattan over 'Celebrity Big Brother'

Chris Kattan is een van de 11 huisgasten van de Celebrity van dit seizoen Big Brother. Als een van de oudere beroemdheden in huis zou hij misschien een beetje in het nadeel zijn, maar zijn humor en lieve karakter geven hem een aantal rekwisieten in het spel. Hij ligt laag en ondanks dat hij geen allianties aangaat, lijkt de rest van het huis hem aardig te vinden. Op het moment van schrijven van dit artikel is Kattan nog steeds in het spel.

1 Chris Kattan's netto waarde

Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Kattan vanaf februari 2022 $ 6 miljoen. Sommigen vinden het misschien schokkend dat zijn vermogen aan de lage kant is vanwege het succes dat hij heeft gehad met SNL, acteren en komedie. Echter, het moeten betalen voor meerdere operaties en gearresteerd worden voor een DUI en vervolgens het betalen van borgtocht kan zijn inkomsten een beetje hebben belemmerd.

Aanbevolen: