Dit zijn de meest aanstootgevende 'Family Guy'-personages aller tijden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest aanstootgevende 'Family Guy'-personages aller tijden
Dit zijn de meest aanstootgevende 'Family Guy'-personages aller tijden
Anonim

Family Guy is al 20 seizoenen geliefd bij veel fans sinds de show voor het eerst uitkwam in 1999. Het is bekend dat de serie parodieën maakt op veel films zoals Stars Wars (ondanks dat George Lucas zich ongemakkelijk voelde). We hebben in de loop van de seizoenen ook cameo's van beroemdheden kunnen zien, waarvan sommige fans misschien hebben gemist. Ondanks dat de serie enige controverse heeft ondergaan omdat ze aanstootgevend is, kunnen we niet ontkennen dat ze afleveringen maken op basis van wereldwijde problemen. Family Guy was de eerste animatieserie voor volwassenen die de strijd aanging met een pandemie, waardoor kijkers werden geïnformeerd over de huidige Covid-19-pandemie die de wereld doormaakt. De controverse waarmee Family Guy te maken heeft gehad, is omdat veel kijkers sommige personages erg aanstootgevend vinden.

10 Brian Griffin

De eerste op de lijst is de familiehond, Brian Griffin. Brian begon als het enige verstandige lid van de Griffin-familie voordat hij afstemde op een schandelijk en sluw personage. Brian kwam griezelig over toen hij een affaire had met Lois terwijl hij in Peter's lichaam was. Dit zorgde ervoor dat veel fans die zoals Brian gebruikten een hekel aan het personage kregen.

9 Carter Pewterschmidt

De volgende op de lijst is Lois' rijke vader Carter Pewterschmidt. Carter komt door kijkers racistisch, homofoob en brutaal over. Hij stelt zijn geld en rijkdom altijd op de eerste plaats voor zijn eigen familie. Carter is erg verbitterd jegens Lois en heeft een sterke afkeer van Lois' echtgenoot Peter.

8 Bonnie Swanson

Bonnie Swanson wordt een ontrouwe vrouw voor haar man Joe nadat hij verlamd raakt. Bonnie vraagt Joe's toestemming om affaires met andere mannen te hebben. Bonnie heeft echter affaires met mannen die Joe kent en waarmee hij bevriend is. Dit is wat griezelig overkomt en Bonnie zo'n problematisch personage maakte.

7 Peter Griffin

Peter Griffin is oorspronkelijk gemaakt als een betreurenswaardig en hopeloos personage in Family Guy. Hij werd erg toondoof en was voor veel kijkers een moeilijk personage om mee in contact te komen. Peter werd echter later in de serie behoorlijk verontrustend tijdens de show. Toen Peter zijn eigen restaurant opende, ‘Big Pete’s House of Munch’, maakte hij al snel een bordje ‘No Legs, No Services’. Peter geloofde dat de gehandicapte mensen het restaurant “minder cool” zouden maken. De weigering van Peter om mensen met een handicap te dienen, kwam erg beledigend over en viel niet goed bij de kijkers. Het werd nog erger toen Peter zo ver ging dat hij zijn vriend Joe uit zijn rolstoel duwde en hem "kreupel" noemde. De houding van Peter Griffin tegenover gehandicapten is geen positieve boodschap aan de kijkers.

6 Lois Griffin

Lois Griffin komt over als een aanstootgevend personage op basis van hoe slecht ze het doet als ouder. Ze begon als een saaie huisvrouw met twee schoenen voordat ze veranderde in iemand die echt onverantwoordelijk was. Ze deed mee met Peter om hun dochter Meg te pesten, en ze vond het ook geen kwaad haar eigen kind te drogeren.

5 John Herbert

John Herbert is een duidelijke pedofiel met een grote interesse in Chris Griffin. Degenen die naar de show kijken, kunnen niet anders dan ineenkrimpen als hij op het scherm verschijnt. Ze vinden Johns interesse in jonge kinderen erg verontrustend. Het najagen van jonge kinderen door de personages is een veelvoorkomend probleem dat zich in het echte leven voordoet.

4 Dr. Elmer Hartman

Family Guy-fans vinden Dr. Hartman een van de meest frustrerende en enge personages in de show. Hij is ongelooflijk incompetent en gebruikt misleidende woorden bij het diagnosticeren van zijn patiënten. Hij liet per ongeluk zijn mobiele telefoon in Joe's rug liggen, waardoor hij verlamd raakte.

3 Stewie Griffin

Stewie is een van de meest geliefde personages op Family Guy en de moeite waard om voor te zorgen. De acties van Stewie zijn echter ook behoorlijk aanstootgevend. Er was een aflevering waarin Stewie met Brian terug in de tijd reisde om Mort Goldman te redden van de nazi's. In deze aflevering gebruiken Stewie en vele andere personages stereotype grappen tegen Joodse mensen.

2 Loretta Brown

Loretta Brown heeft zeer schetsmatige karaktereigenschappen mogelijk gemaakt. Een, in het bijzonder, die niet goed bij de kijkers past, is de reden waarom ze haar man Cleveland verliet. Dit is de reden waarom Loretta een affaire had met Quagmire en fans vonden hun relatie erg griezelig en verontrustend. Na de affaire probeerde ze Cleveland terug te winnen, maar hij vond genoeg moed om haar te laten gaan en nee te zeggen tegen zijn nu ex-vrouw.

1 Glen Quagmire

De laatste op de lijst is een van de meest aanstootgevende personages in Family, Glen Quagmire of "Quagmire". Maker Seth MacFarlane en zijn team hebben het personage Quagmire met opzet tot een duidelijk seksueel roofdier gemaakt. Hij is een gevestigde zedencrimineel nadat hij naar bed is gegaan met een tiener die hij ontmoette van het feestje van Peter Griffin en die tegen hem loog over haar leeftijd. Quagmire heeft ook meerdere keren geprobeerd Lois Griffin in de serie te raken, ondanks dat ze met Peter getrouwd was. Moeras is de belichaming van waarom het MeToo-tijdperk noodzakelijk was.

Aanbevolen: