Dit zijn de rijkste 'Dancing With The Stars'-deelnemers aller tijden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de rijkste 'Dancing With The Stars'-deelnemers aller tijden
Dit zijn de rijkste 'Dancing With The Stars'-deelnemers aller tijden
Anonim

Dancing With The Stars heeft zojuist zijn 30e seizoen beëindigd en heeft een overvloed aan beroemdheden gezien. De wedstrijdshow koppelt de beroemde deelnemer aan een professionele danseres en elimineert elke week minstens één paar totdat er nog één paar over is om de titel en de spiegelboltrofee te winnen. De show cast atleten, Bachelor/ettes, Olympiërs, acteurs en zangers die jaren geleden populair waren, iemand die controverse had en hun reputatie moet herstellen en meer.

Ondanks dat DWTS bekend staat om het casten van meer C- en D-lijstberoemdheden, hebben ze de afgelopen jaren meer populaire sterren gekregen. En alleen omdat ze nu niet populair zijn, wil nog niet zeggen dat ze dat tien jaar geleden niet waren. Sommigen van hen hebben een behoorlijk indrukwekkend vermogen verzameld, inclusief hun salaris van de show.

Terwijl de pro's in de loop der jaren adel hebben gewonnen, gaat de competitie echt over de beroemdheden. Van de dertig seizoenen zijn dit de rijkste Dancing With The Stars-deelnemers aller tijden. Sommigen van hen zullen je misschien choqueren.

12 Mark Cubaans - $4,5 miljard

Mark Cuban deed in seizoen 5 mee met Kym Johnson en hoewel hij toen misschien net begon, is hij nu $ 4,5 miljard waard, waardoor hij de rijkste Dancing With The Stars-deelnemer ooit is. Hij vergaarde zijn inkomsten door bijna $ 20 miljoen te investeren in Shark Tank, een basketb alteam te bezitten, een tv-show te hebben en een app te ontwikkelen. Cuban bezit ook $ 1 miljard aan Amazon-aandelen.

11 Kim Kardashian - $ 1,4 miljard

Iedereen weet dat Kim K in de loop der jaren een hoop geld heeft verzameld, maar in seizoen 7 begon ze net. Ze werkte samen met Mark Ballas en is sindsdien miljardair geworden, waarmee ze de op een na rijkste is. Tussen haar inkomsten uit Keeping Up With the Kardashians, KKW Beauty, sKims en endossement deals, heeft Kardashian een behoorlijk goed leven voor zichzelf opgebouwd.

10 Kathy Ierland - $500 miljoen

Kathy Ireland werkte samen met Tony Dovolani in seizoen 9 van DWTS. Ierland is een actrice, model, auteur, ontwerper en ondernemer, waardoor haar vermogen $ 500 miljoen is geworden. Ondanks het doneren van geld aan vele goede doelen en organisaties, behoudt Ierland nog steeds haar indrukwekkende vermogen.

9 Floyd Mayweather - $ 450 miljoen

Floyd Mayweather was in seizoen 5 van Dancing with the Stars, waar hij samenwerkte met Karina Smirnoff. Mayweather is een wereldberoemde bokser en promotor. En met een nettowaarde van $ 450 miljoen is hij de rijkste bokser aller tijden en de 5e best betaalde atleet aller tijden. Zijn totale carrière-inkomsten zijn $ 1.1 miljard, volgens Celebrity Net Worth.

8 Kenny 'Babyface' Edmonds - $200 miljoen

"Babyface" was in seizoen 23 met Allison Holker. Hij was misschien niet de beste in de balzaal, want hij eindigde als 11e, maar zijn vermogen maakt het goed. Als een productieve muzikant, singer-songwriter en producer heeft zijn vermogen meer dan $ 200 miljoen bereikt. Babyface zou meer hebben, maar door zijn ex-vrouw 100 miljoen dollar te geven bij hun scheiding en 10 miljoen dollar in onroerend goed, zijn zijn inkomsten dramatisch gedaald.

7 Penn Jillette - $200 miljoen

Penn Jillette werkte samen met Kym Johnson in seizoen 6 van de show, waar ze 12e werden. Hij is een illusionist, komiek, acteur, muzikant en bestsellerauteur, die een nettowaarde van $ 200 miljoen heeft vergaard, wat hetzelfde is als zijn goochelaarpartner Teller. Tussen al zijn prestaties en zijn herenhuis van bijna $ 4 miljoen in Las Vegas, is Jillette slechts een van de rijkste goochelaars aller tijden.

6 Robert Herjavec - $200 miljoen

DWTS heeft zoveel Shark Tank-deelnemers gezien en Robert Herjavec is er een van. Hij werkte samen met Kym Johnson in seizoen 20, met wie hij later trouwde. Herjavec heeft niet alleen liefde gevonden, maar heeft ook een zeer indrukwekkend vermogen van $ 200 miljoen verzameld. Hij is een zakenman, auteur, investeerder en televisiepersoonlijkheid die internetbeveiligingssoftware heeft opgericht die hij later voor $ 30 miljoen heeft verkocht.

5 Percy 'Master P' Miller - $200 miljoen

Helemaal terug in seizoen 2, werd "Master P" 7e met Ashly DelGrosso en hoewel zijn DWTS-reis niet erg succesvol was, is zijn carrière dat wel geweest. Percy Miller is een rapmagnaat, filmproducent en ondernemer. Hij was een van de meest succesvolle mensen in hiphop in de jaren '90 en is tegenwoordig een van de rijkste rappers/ondernemers ter wereld.

4 Drew Carey - $ 165 miljoen

Drew Carey danste in seizoen 18 met Cheryl Burke. Het vermogen van de acteur, komiek en spelshowhost wordt geschat op tussen de $ 165 en $ 180 miljoen. Als gastheer van The Price is Right krijgt hij een behoorlijk indrukwekkend salaris, maar het is leuk om te weten dat hij zijn geld verstandig uitgeeft. Naast het kopen van dingen die hij nodig heeft, doneert Carey veel geld aan goede doelen en is hij mede-eigenaar van de voetbalclub Seattle Sounders FC.

3 Sugar Ray Leonard - $120 miljoen

"Sugar" Ray Leonard was in seizoen 12 met Anna Trebunskaya, waar hij 9e werd. Ondanks dat zijn DWTS-carrière van korte duur was, was de rest van zijn carrière zeer indrukwekkend. De acteur, motiverende spreker en voormalig bokser heeft een indrukwekkend vermogen van $ 120 miljoen verzameld. Hij is de 6e rijkste bokser ter wereld.

2 Barbara Corcoran - $ 100 miljoen

Barbara Corcoran is een zakenvrouw, auteur, investeerdersadviseur, spreker, columnist en televisiepersoonlijkheid, vooral bekend van haar tijd bij Shark Tank. Ze nam deel aan seizoen 25 met Keo Motsepe en werd 13e. Corcoran richtte een vastgoedmakelaardij op en investeerde in meer dan 53 deals op Shark Tank. Ze is misschien de minst rijke van de show, maar ze heeft nog steeds een indrukwekkend leven voor zichzelf gemaakt.

1 Suzanne Somers - $ 100 miljoen

Suzanne Somers deed in seizoen 20 mee aan de zijde van Tony Dovolani. Ze werd 9e. Somers is een actrice, zakenvrouw, ondernemer, auteur en zangeres, vooral bekend van haar rol in Three's Company. Tussen haar salaris van shows, haar infomercials over de dijmeester en hun huizen ter waarde van miljoenen dollars, heeft ze meer dan $ 100 miljoen verzameld.

Aanbevolen: