Alles wat we weten over het laatste seizoen van 'Peaky Blinders

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het laatste seizoen van 'Peaky Blinders
Alles wat we weten over het laatste seizoen van 'Peaky Blinders
Anonim

Tot grote vreugde van fans, Peaky Blinders, is de Britse misdaaddramaserie van Steven Knight terug voor zijn laatste seizoen. Enthousiaste fans kregen een cliffhanger die eindigde in september 2019 en wachtten met ingehouden adem op het lot van Thomas Shelby, de vasthoudende bendeleider. De almachtige Shelby-familie heeft de fans stormenderhand veroverd en het snelle plot en de perfect gedefinieerde personages hebben een wereldwijde verslaving gecreëerd als geen ander.

Het feit dat dit de laatste afleveringen van de Peaky Blinders zijn, heeft ervoor gezorgd dat er meer vraag is naar de show dan ooit tevoren, en door de geluiden ervan staat het laatste seizoen klaar om al het boeiende drama en spannende, gruwelijke gevechten met rivaliserende bendes waar fans naar hebben gehunkerd. Steven Knight noemt dit "de beste serie van allemaal", en het laatste seizoen is eindelijk aangebroken, dus ga zitten en bereid je voor op een spannend avontuur… "By Order Of The Peaky Blinders."

10 'Peaky Blinders' laatste seizoen begint met Tom Shelby's Life In The Balance

Fans bleven wachten en vroegen zich af wat het lot van Thomas Shelby was, nadat ze een cliffhanger hadden gekregen die eindigde aan het einde van seizoen 5. De show eindigde met een zeer radeloze en mentaal onevenwichtige Thomas Shelby die een pistool tegen zijn hoofd hield in een leeg veld. Er verscheen een afbeelding van zijn overleden vrouw, Grace en zijn geliefde paard voor hem, terwijl Grace fluisterde: "Het werk is allemaal gedaan, Tommy. Het is allemaal gedaan. We kunnen hier allemaal van weglopen."

Na de mislukte moord op Alfie Solomons en een mysterieus verraad van binnen de Shelby-familie, heeft Shelby veel redenen om de trekker over te halen, en seizoen 6 begint precies op dit moment, terwijl zijn leven op het spel staat.

9 Seizoen 6 van 'Peaky Blinders' wordt heel, heel donker

In eerdere series van Peaky Blinders zijn de personages naar een aantal zeer donkere plaatsen geleid, en alles lijkt gehuld in mysterie. Vertrouwen en loyaliteit worden voortdurend op de proef gesteld en brutaal geweld lijkt in elke hoek op de loer te liggen. Net toen fans dachten dat het niet meer hartverscheurend kon worden voor de familie Shelby, belooft het laatste seizoen uitzonderlijk donker te worden. Cillian Murphy heeft verklaard dat de laatste paar afleveringen erg "gothic", "dark as F" en "heavy" zullen zijn en fans zijn er klaar voor.

8 Wie ontbreekt er in het laatste seizoen van 'Peaky Blinders'?

Helaas zal een van de hoofdpersonen van de Peaky Blinders met name ontbreken in het laatste seizoen. De geliefde Helen McCrory die de rol van tante Polly speelde, verloor op 16 april 2021 helaas haar zeer persoonlijke gevecht met borstkanker. Haar afwezigheid was voelbaar in de show en haar dood verwoestte echt haar familie, vrienden en bewonderende fans. Als gevolg van haar afnemende gezondheid was McCrory niet in staat om afleveringen voor seizoen 6 te filmen en zal ze voor altijd worden gemist. Ze laat een leegte achter die nooit gevuld kan worden, en Cillian Murphy heeft deze serie liefdevol aan haar opgedragen.

7 Stephen Graham voegt zich bij de cast van 'Peaky Blinders'

Fans zijn aangenaam verrast door de aankondiging dat Help and Line of Duty-ster Stephen Graham zal deelnemen aan het laatste seizoen van Peaky Blinders. Knight houdt Graham's rol in de show topgeheim en is naar voren gekomen om te zeggen dat hij hoopt dat fans "verrast" zijn door het personage dat hij speelt. Hij zal fans ongetwijfeld in vervoering brengen met zijn authentieke, inheemse Liverpudlian-accent, dat te zien is in de nieuw uitgebrachte trailer voor de show.

6 De familie van Gina Gray zal de plotlijn bestormen

Gina Gray's Amerikaanse familie staat centraal in seizoen 6, en bronnen hebben bevestigd dat deze familie een prominente rol zal spelen in de ontwikkeling van het plot. De laatste momenten van seizoen 5 plaagden hun potentiële banden met Sir Oswald Mosley, waardoor twijfel zaaide over Gina's ware bedoelingen, met verwarring over waar haar loyaliteit echt ligt. De waarheid achter deze familie zal snel aan de oppervlakte komen.

5 The Snitch wordt onthuld tijdens het laatste seizoen van 'Peaky Blinders'

Seizoen 5 zorgde ervoor dat fans zich afvroegen wie de verklikker in de familie was. Thomas sloeg boos Michael's aanbod om het bedrijf te runnen af, Alfie Solomons leefde nog na wat aanvankelijk de succesvolle moord op zijn karakter leek te zijn, en het vertrouwen tussen familieleden was zichtbaar geschonden. Thomas' geest begon te ontrafelen en de demonen die hem zijn hele leven hebben achtervolgd, waren meedogenloos oncontroleerbaar geworden. Iemand stond in de weg van wat het perfecte plan leek om Mosley te vermoorden, en fans zullen snel ontdekken wie die verklikker was die de familie in een staat van shock en verwarring bracht.,

4 Tom Hardy's epische terugkeer naar 'Peaky Blinders'

Tom Hardy werd al snel een favoriet bij de fans in de show en hij maakt zijn aanwezigheid opnieuw groots bekend voor seizoen 6. Toen hij voor het eerst op het toneel verscheen tijdens seizoen 2, als leider van een Londense Joodse bende, hij werd al snel een vijand van Thomas Shelby, en hun rivaliteit eindigde uiteindelijk met Thomas die hem in het gezicht schoot.

Tot grote schrik van de fans maakte de zwaar gehavende, maar zeer levende Alfie Solomons een epische terugkeer tijdens de finale van seizoen 5, en hij beweert een nieuw leven te zijn begonnen in Margate, weg van zijn vorige leven van misdrijf. Seizoen 6 ziet de heropleving van zijn personage in Londen, wat suggereert dat het bendeleven hem misschien weer naar binnen heeft getrokken.

3 Sappige details over de cast van 'Peaky Blinders'

Als het lijkt alsof alles op de Peaky Blinders aan het veranderen is, kunnen fans er zeker van zijn dat sommige van de beroemde gezichten die ze gewend zijn te zien in vorige afleveringen een broodnodige nostalgische boost zullen geven aan seizoen 6.

Natuurlijk herleeft Cillian Murphy zijn iconische rol als Thomas Shelby, Paul Anderson keert terug als Arthur Shelby, Finn Cole als Michael Gray en Sophie Rundle belooft fans te boeien als Ada Thorne. Sam Claflin speelt de fascistische politicus Sir Oswald Mosely, en zoals gezegd hervat Tom Hardy zijn rol als Alfie Solomons. Natasha O'Keeffe, Harry Kirton, Anya Taylor-Joy en Kate Phillips keren ook terug.

Nieuwe castleden zijn onder meer Conrad Khan, James Frecheville, Amber Anderson, Stephen Graham, en er blijft de mogelijkheid van een aantal spraakmakende gastoptredens.

2 Hoe het laatste seizoen van 'Peaky Blinders' te bekijken

Maak je klaar, de première-aflevering van dit langverwachte, epische laatste seizoen staat voor de deur. Fans kunnen hun favoriete verslaving hervatten door op zondag 27 februari naar de Peaky Blinders op BBC te kijken. De spanning begint om 21.00 uur voor degenen die het geluk hebben om toegang te krijgen tot de BBC om hun oplossing te krijgen, maar Netflix fans moeten misschien nog even wachten. Er is geen vaste releasedatum voor Peaky Blinders op Netflix, maar er wordt aangenomen dat ze de show binnen een paar weken zullen oppikken.

1 'Peaky Blinders' seizoen 6's grote verrassing

Seizoen 6 begint al bitterzoet te worden. Er is onmiskenbare opwinding over het feit dat seizoen 6 fans het langverwachte misdaaddrama brengt waar ze zo lang op hebben gewacht, maar het nieuws wordt bezoedeld door het besef dat dit de laatste 6 afleveringen zijn en dat de Shelby-familie binnenkort zal verdwijnen voor goed. Nou ja, soort van.

Knight heeft bevestigd dat Peaky Blinders op het grote scherm zal verschijnen met een film die al in de maak is. De enorme overgang van televisie naar het grote scherm omvat de terugkeer van de geliefde hoofdpersoon Thomas Shelby, die zal worden gespeeld door Cillian Murphy. Er zijn geruchten geweest over meerdere films in de maak, maar voor nu kunnen degenen die al bang zijn om afscheid te nemen van deze geliefde serie troost putten uit de wetenschap dat er iets meer is om naar uit te kijken.

Aanbevolen: