‘Peaky Blinders’-fans geloven dat deze acteur een cameo zal maken in het laatste seizoen

Inhoudsopgave:

‘Peaky Blinders’-fans geloven dat deze acteur een cameo zal maken in het laatste seizoen
‘Peaky Blinders’-fans geloven dat deze acteur een cameo zal maken in het laatste seizoen
Anonim

Fans geloven dat een nieuwe acteur zich bij de Shelby-bende zal voegen in seizoen 6 van Peaky Blinders!

Het terugbrengen van Peaky Blinders was niets minder dan een enorme inspanning van regisseur Anthony Byrne en zijn team, maar ze nemen elke dag zoals die komt. Byrne deelt regelmatig updates met fans via sociale media, zodat ze deel kunnen uitmaken van wat er achter de schermen gebeurt.

De schrijver-regisseur deelde een gloednieuwe BTS-foto van de sets in Schotland, waardoor fans de vele hoeden van Tommy Shelby (briljant gespeeld door Cillian Murphy) en misschien een nieuw castlid konden zien.

Hero Fiennes Tiffin om zich bij Peaky Blinders aan te sluiten?

De kostuums van de show hebben hun eigen persoonlijkheid. De vintage tweed pakken en overjassen van de gangsterfamilie, krantenjongenshoeden compleet met laarzen en een zakhorloge hebben historische kostuums er modieus uit laten zien, en fans zijn het erover eens dat Cillian Murphy sowieso een lust voor het oog is.

De kostuums van het zesde seizoen zijn ontworpen door Alison McCosh, en zoals elk seizoen dat we tot nu toe hebben gezien, zullen de acteurs de iconische hoed dragen… met een scheermesje dat tot op de top is aangevallen. Regisseur Anthony Byrne deelde op Instagram een foto van een aantal van hen en onderschreef zijn bericht "Held of antiheld. Tommy draagt veel hoeden."

De dop in focus heeft een naamplaatje met de tekst 'Hero 59'.

Fans denken dat het verwijst naar de Britse acteur Hero Fiennes Tiffin, die de 11-jarige Tom Riddle (de jonge versie van antagonist Lord Voldemort) speelde in Harry Potter en de Halfbloed Prins.

"Held Fiennes-Tiffin misschien …? denk ik hier te ver in", schreef een fan bij de post en een ander voegde eraan toe: "letterlijk wat me het eerst te binnen schoot.."

Een andere gebruiker deelde: "Ik had precies dezelfde gedachte."

Fiennes Tiffin speelde onlangs samen met Dylan Sprouse in After We Collided, een romantisch drama van regisseur Roger Kumble.

Tommy Shelby zal zijn laatste buiging maken

Tommy Shelby is een fascinerend personage. Zijn zachte uiterlijk duidt op zijn meedogenloze en gewelddadige karakter, maar dat neemt niet weg dat hij een familieman is.

Hij draagt veel hoeden (letterlijk en figuurlijk). We hebben hem gezien als de feitelijke baas van de misdaadfamilie Shelby, we hebben hem verliefd en als vader gezien, maar hoe ver gaan zijn heldendaden in de serie?

Peaky Blinders seizoen zes markeert het einde van het misdaaddrama uit de periode en zal naar verluidt begin januari volgend jaar in première gaan.

Aanbevolen: