Hier is alles wat we weten over het laatste seizoen van Shameless

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat we weten over het laatste seizoen van Shameless
Hier is alles wat we weten over het laatste seizoen van Shameless
Anonim

Er is een reden waarom iedereen ervan houdt zich af te stemmen op de disfunctionele gekte van het Gallagher-huishouden. Shameless is een tv-programma over een familie waar kijkers zich in het echte leven mee kunnen identificeren, omdat in het echte leven dingen niet altijd soepel lopen, familieleden niet altijd met elkaar overweg kunnen en er niet altijd een happy end is. Shameless is het soort show dat de grenzen verlegt.

Er zijn al 10 uitstekende seizoenen van deze show geweest en op dit moment wachten we op de release van het 11e seizoen. Het 11e seizoen zal het laatste seizoen van de show zijn, dus hopelijk zullen alle losse eindjes worden vastgemaakt en zullen al onze vragen worden beantwoord. Seizoen 10 was gevuld met zoveel hilarische shenanigans. We hebben ongetwijfeld hoge verwachtingen van het laatste seizoen van de show! Een van de grootste vragen die we hebben is of we Emmy Rossum in de seizoensfinale zullen zien verschijnen of niet.

15 Het laatste seizoen komt in de zomer van 2020

Het staat op het punt om snel genoeg lente te worden en als de lente voorbij is, zal de zomer hier zijn! We moeten de komende maanden doorkomen voordat we het laatste seizoen van Shameless kunnen zien. Er is bevestigd dat het laatste seizoen deze zomer zal verschijnen.

14 Showtime's Gary Levine zegt dat 'Shameless' uitgaat met een knal

Tijdens de Winter Television Critics Association Press Tour zei Gary Levine: Deze zomer uitgezonden, zal het een laatste hoera zijn voor de Gallaghers en hun unieke mix van liefde en ontucht. John Wells en zijn begaafde cast beloven Shameless mee uit te nemen voor een knaller, en Gallaghers kennende zijn we allemaal zoals we allemaal doen, dat is geen loos dreigement.”

13 Producent John Wells reflecteert op het einde van de show

Tijdens de Winter Television Critics Association Press Tour zei John Wells: "Het was een fantastische ervaring en wij van de cast en crew hebben een geweldige tijd gehad om de levens van de familie en vrienden van Gallagher te volgen. Het was een genoegen!" Het was hilarisch leuk om naar de capriolen van Gallagher te kijken!

12 Komt Emmy Rossum terug?

Volgens Deadline zei Gary Levine: Te vroeg om te zeggen. Ze zou met open armen worden ontvangen, maar Emmy is ons niets verschuldigd”, aldus Levine. “Ze deed het geweldig voor de show en de show deed het geweldig voor haar, en het was een zeer vriendschappelijk afscheid. Dus als ze ons verrast, zou dat mooi zijn.'

11 Het einde van 'Shameless' zal leiden tot 'van een god worden in Centraal Florida'

Volgens Deadline zei Gary Levine: We wilden echt dat de zomer sterk zou zijn, we wilden Shameless kunnen gebruiken als een inleiding voor Of Becoming a God in Central Florida, een show die we echt liefde. Shameless voelt als een compatibele inleiding en brengt een groot en compatibel publiek naar zich toe.”

10 Gary Levine vindt elf seizoenen een groot aantal

Volgens Deadline zei Gary Levine: "Shameless is zo'n geweldige artiest voor ons geweest, en we hadden gewoon het gevoel dat 11 seizoenen een groot vet aantal is. John en zijn mensen vernieuwen het elk jaar, en het krijgt nog steeds een enorm publiek voor ons en voor de streamingdiensten die onze herhalingen uitvoeren."

9 John Wells denkt dat Emmy Rossum zal terugkeren voor seizoen 11

In een interview met Deadline sprak John Wells over de terugkeer van Emmy Rossum en zei: "Ik denk dat ze dat zal doen, maar weet je, ik weet het niet. Ze was alleen maar een plezier om mee te werken, en ze is duidelijk een zeer getalenteerde actrice." Iedereen in de cast en crew werkt graag met haar samen.

8 De relatie tussen Ian en Mickey kan een belangrijk aandachtspunt zijn

De relatie tussen Ian Gallagher en Mickey Milkovich is er een waar kijkers al jaren naar kijken en kijken. We steunen deze vakbond al zo lang en het feit dat ze in seizoen 10 eindelijk zijn getrouwd, is zo opwindend! We hopen in het laatste seizoen meer te zien over de relatie.

7 Emmy Rossum zegt dat ze "niet zo ver weg" is

Emmy Rossum vertelde Entertainment Weekly: "Ik zou nooit mijn deur sluiten voor het gezin. Ze zouden gewoon moeten denken dat ik in de buurt ben. Ik ben gewoon in New York. Het is niet alsof ik nooit in L. A. of Chicago nooit meer, dus ik ben niet zo ver weg." We hopen dat ze verschijnt voor de seizoensfinale!

6 Debby zal zich registreren als zedendelinquent

Volgens Hollywood Reporter zei John Wells: Debbie moet zich registreren als zedendelinquent en openbare dienst verrichten. Ze moet haar dochter, Franny, op 30 meter afstand van de ingang van de kleuterschool afzetten en wij' Ik speel dat allemaal. Het is te rijp.' Hoera!

5 John Wells zou nog steeds van Emmy Rossum houden als ze niet terugkeerde voor seizoen 11

John Well zei: "Ik hoop dat als ik haar bel dat ze hier en daar zal zeggen: 'Natuurlijk, ik zal het doen', en zo niet, dan zal ik het volledig begrijpen en nog steeds liefhebben haar." Dat deed hij in zijn interview met Deadline. We zouden het geweldig vinden als ze ook terugkeert voor seizoen 11!

4 Franks verleden zal blijven opduiken

Volgens Hollywood Reporter zei John Wells: "Zijn verleden zal blijven terugkomen. We hebben nog geen details. We houden van Frank, maar we willen deze show ook niet verlaten met de indruk dat er zijn geen gevolgen voor de manier waarop hij heeft gekozen om zijn leven te leiden. We zullen komische manieren vinden om dat te doen."

3 Het karakter van Faye Donahue kan wel of niet terugkeren

Op de vraag of actrice Elizabeth Rodriguez zal terugkeren voor seizoen 11 van Shameless als Faye Donahue, Frank's frenemy, John Wells zei: "We zijn nog niet ver genoeg gekomen met ons denken over wat volgend seizoen zal zijn om zelfs kom op dat soort punt in het verhaal."

2 Het thema van het laatste seizoen is "Familie"

John Wells sprak met Hollywood Reporter en zei: "Het thema waar we het over hebben gehad is familie. Als je opgroeit en je eigen volwassen leven begint te leiden, scheid je dan van je familie? Blijf je betrokken met uw gezin? Neemt u uw echtgenoten mee in uw gezin?"

1 John Wells heeft de laatste scènes al in zijn hoofd geschreven

In een interview met Hollywood Reporter zei John Wells: "De laatste scènes heb ik een aantal keren in mijn hoofd geschreven omdat ik altijd dacht dat we eerder zouden eindigen. Ik heb enkele gedachten over wat het zou moeten zijn. Een deel ervan zal zijn als we alle verhalen op een rij hebben." We zijn zo opgewonden om te zien!

Aanbevolen: