Steve Carell is niet het rijkste 'Space Force'-castlid - hier is wie het is

Inhoudsopgave:

Steve Carell is niet het rijkste 'Space Force'-castlid - hier is wie het is
Steve Carell is niet het rijkste 'Space Force'-castlid - hier is wie het is
Anonim

Space Force is een serie op Netflix gemaakt door de geweldige Steve Carell en Greg Daniels, de man die de Amerikaanse versie van The Office heeft gemaakt. Het gaat over de mensen die de zesde tak van de strijdkrachten moeten creëren: de Space Force. Het heeft een aantal grote namen uit de cast, zoals Carell zelf, maar ook Lisa Kudrow en John Malkovich. Het heeft ook enkele minder bekende acteurs, zoals Diana Silvers en Tawny Newsome. Dan is er natuurlijk Ben Schwartz van Parks and Rec en Jimmy O. Yang uit Silicon Valley.

Van de laagste tot de hoogste, laten we eens kijken wie het hoogste vermogen heeft van de Space Force-cast. Fans zullen misschien verbaasd zijn over wie het meeste geld heeft, of misschien niet. Lees verder om erachter te komen.

8 Diana Silvers heeft een nettowaarde van $200, 000

Silvers is niet alleen een actrice, maar ze is ook een model en werkt al sinds ze op de middelbare school zat. Ze gebruikte haar modellencarrière om haar studie aan NYU te betalen. Ze heeft meegewerkt aan modeshows, waaronder Stella McCartney's herfstshow in 2019. Wat haar acteercarrière betreft, verscheen ze, naast haar rol als Steve Carell's dochter Erin in Space Force, in de film Booksmart in de rol van Hope.

7 Don Lake heeft een nettowaarde van $ 1,2 miljoen

Don Lake speelt de rol van Brad Gregory in Space Force. Hij heeft in de loop der jaren een heleboel gastoptredens gemaakt in verschillende televisieshows, waaronder maar niet beperkt tot The Odd Couple (2015), Marlon, Teachers en The Resident. Hij deed ook een stem in de Disney-film Zootopia, waar hij Stu Hopps speelde.

6 Tawny Newsome heeft een netto waarde van $2 miljoen

Tawny Newsome speelt het personage van Captain Angela in Space Force. Naast haar werk aan de Netflix-serie heeft Newsome stemwerk gedaan voor de animatieserie Star Trek: Lower Decks. Ze was ook regelmatig te zien in de serie Bajillion Dollar Propertie$. Ze heeft in de loop der jaren ook tal van gastoptredens gedaan in vele shows, waaronder 2 Broke Girls en The Carmichael Show.

5 Ben Schwartz heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Ben Schwartz is waarschijnlijk het best bekend voor zijn vertolking van de altijd hilarische Jean-Ralphio in Parks and Recreation. Nu is hij zowel te zien in Space Force als F. Tony Scarapiducci als in The Afterparty van AppleTV+ als Yasper. Hij bracht ook enkele jaren door met het uiten van de rol van Dewey Duck bij de reboot van DuckTales in 2017 en ook enkele jaren met de stem van een van de Ninja Turtles, Leo, voor Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Oh, en hij deed ook de stem van Sonic in de Sonic the Hedgehog-film uit 2020.

4 Jimmy O. Yang heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Jimmy O. Yang speelt de rol van Dr. Chan Kaifang over Space Force. Naast zijn rol in de show was hij ook te zien in films als Love Hard op Netflix en in de film Fantasy Island uit 2020. Hij was van 2014 tot 2019 een vaste waarde in de veelgeprezen serie Silicon Valley en speelde de rol van Bernard Tai in Crazy Rich Asians. Hij heeft door de jaren heen ook gastrollen gespeeld in verschillende tv-shows, waaronder New Girl, It's Always Sunny In Philadelphia en Agents of S. H. I. E. L. D.

3 John Malkovich heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen

John Malkovich speelt de rol van Dr, Adrian Mallory op Space Force en heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen. Naast zijn rol in de show heeft Malkovich meer dan honderd acteercredits op het scherm op zijn naam staan. Hij heeft in de loop der jaren ook veel films gemaakt, waaronder The Perks of Being A Wallflower. Qua acteren is hij vooral bekend om zijn rollen in Being John Malkovich, In the Line of Fire, Dangerous Liaisons en RED.

2 Steve Carell heeft een nettowaarde van $80 miljoen

Steve Carell speelde niet alleen in The Office, maar hij schreef en regisseerde ook een paar afleveringen. Hij speelt nu in Space Force als generaal Mark R. Naird, en hij heeft de serie ook samen met Greg Daniels gemaakt. Hij diende zelfs als schrijver voor een paar afleveringen. Hij krijgt naar verluidt $ 1 miljoen per aflevering betaald voor zijn acteerwerk alleen.

Vóór Space Force maakte hij de serie Angie Tribeca met zijn vrouw Nancy en schreef en speelde hij in The 40-Year-Old Virgin. Natuurlijk speelde Carell ook in de populaire Anchorman-films als Brick Tamland. Dan is er natuurlijk de Despicable Me-franchise, die ongetwijfeld een ton heeft toegevoegd aan het vermogen van Carell.

1 Lisa Kudrow heeft een nettowaarde van $90 miljoen

Lisa Kudrow speelde tien jaar lang de iconische rol van Phoebe Buffay in Friends en heeft nu een nettowaarde van $ 90 miljoen. Ze staat ook bekend om haar hoofdrol in de veelgeprezen comedyserie The Comeback en natuurlijk haar rol als Michele in de komische klassieker Romy and Michele's High School Reunion. Tegenwoordig doet ze voice-over voor de animatieserie HouseBroken en speelt ze de vrouw van Steve Carell in Space Force. Ze heeft ook rollen gehad in films als Booksmart en The Girl on the Train.

Aanbevolen: