Is Jimmy Kimmel's sidekick Guillermo Rodriguez genoeg betaald?

Inhoudsopgave:

Is Jimmy Kimmel's sidekick Guillermo Rodriguez genoeg betaald?
Is Jimmy Kimmel's sidekick Guillermo Rodriguez genoeg betaald?
Anonim

Het is een leuke doorlopende grap op ABC's Jimme Kimmel Live! dat zijn sidekick en de 'parkeerbewaker' Guillermo Rodriguez niet genoeg betaald krijgen. Maar in alle ernst, nietwaar? De show van Jimmy Kimmel is op dit moment een van de meest populaire talkshows op de netwerktelevisie op het moment, en het is een van de weinige talkshows die laat op de avond nog steeds het ouderwetse talk-formaat voor laat op de avond volgt dat is gemaakt door Johnny Carson en gepopulariseerd door mensen als Conan O'Brien en David Letterman: monoloog, sketch, gast, tweede gast en conclusie. Een hoeksteen van de aantrekkingskracht van de show is Kimmel's schattige geklets met Guillermo, die het publiek geweldig vindt vanwege zijn vertederende schattigheid, teddybeervormig lichaam en zijn liefde voor goede tequila, iets waar hij zelden zonder komt wanneer hij zijn ongelooflijk populaire rode loper-interviews doet.

Guillermo is een belangrijk onderdeel van de show – mensen kijken net zo vaak naar Jimmy Kimmel voor Guillermo als naar Jimmy Kimmel. Dus, is Guillermo Rodriguez belangrijk genoeg voor ABC om betaald te krijgen wat hij verdient?

6 Guillermo Rodriguez begon echt als bewaker

Een van de grappigste aspecten van Guillermo's aantrekkingskracht is dat hij eigenlijk gewoon de bewaker van de parkeerplaats van de show is. Veel fans denken dat het maar een beetje is en dat Guillermo eigenlijk gewoon een getrainde acteur is. Nou, niet zo. Het is niet zomaar een beetje. In 2003 begon Guillermo Rodriguez echt voor de show te werken als hun parkeerwachter. Hoewel hij erg verlegen was, hield Jimmy Kimmel van de scherts die hij met Guillermo had en uiteindelijk zorgden hij en de producers van de show ervoor dat Guillermo met tegenzin in een paar sketches in de show verscheen. In 2011 was Guillermo een institutioneel onderdeel van de show geworden als Jimmy's vaste sidekick en begon hij de rode loper-interviews voor Jimmy te doen. Jimmy stuurde hem zelfs om verslag te doen van de NBA-draft en andere grote evenementen.

5 Guillermo Rodriguez grappen over zijn salaris, misschien te veel?

In een van zijn interviews op de rode loper terwijl hij verslag deed van de Oscars, deelde Guillermo groene linten uit aan "ondersteunende" beroemdheden, in een poging ze te verzamelen en die salarisverhoging te krijgen van Jimmy Kimmel waar hij vaak grappen over maakt. Hoewel het oppervlakkig was om beroemdheden en performatief activisme te bespotten, had het ook een passief-agressieve hint van Guillermo kunnen zijn.

4 Jimmy Kimmel verdient $15 miljoen per jaar

Als iemand zich afvraagt of ABC, een dochteronderneming van Disney, Guillermo meer kan betalen, is het antwoord zonder twijfel ja. Als het netwerk het zich kan veroorloven om Jimmy Kimmel $ 15 miljoen per jaar te betalen voor elk seizoen, wat min of meer gemiddeld $ 50.000 per aflevering is, kunnen ze het zich veroorloven om Guillermo meer te betalen, en dat zouden ze ook moeten doen. Zoals je zult leren als ze verder lezen, is het vermogen van Guillermo aanzienlijk minder dan dat van Jimmy.

3 Guillermo Rodriguez doet veel veldwerk

Naast zijn interviews op de rode loper en veldrapportage, doet Guillermo heel veel 'in het wild'-stukjes voor de show. Hij deed verschillende keren verslag van de NBA-draft en de finale, waar hij een geweldig heen en weer had met zowel Kobe als Lebron. Hij heeft interviews op de set gedaan voor films als Guardians of The Galaxy Vol. 2. waar Chris Pratt en Kurt Russell hem beleefd roosterden. Ook duwt Kimmel, vrij vaak en letterlijk, Guillermo naar nieuwe hoogten. Guillermo is notoir doodsbang voor hoogtes en hoge gebouwen, een aandoening die 'acrofobie' wordt genoemd, dus natuurlijk stuurt Jimmy Kimmel hem eerst om verhalen te doen over zaken als de Los Angeles Skyslide, het Empire State Building of de Las Vegas Strip Zip Line, de waarvan de laatste ook zijn arme tante Chippy martelde.

2 Guillermo Rodriguez is al een aantal jaren bij de show

Guillermo trad oorspronkelijk toe tot de show als een sketchacteur met "Uncle Frank Potenza'', die stukjes deed over de beveiliging van de show in een schetsreeks genaamd "Security Night Live.” Toen Potenza in 2011 overleed, groeide Guillermo al snel op van bit-player naar Kimmel's sidekick, en hij verving Potenza als correspondent op de rode loper van de show. Officieel werkt Guillermo al meer dan 18 jaar voor de show.

1 Hier is hoeveel Guillermo Rodriquez vandaag waard is

Dankzij zijn sympathieke, teddybeerachtige aantrekkingskracht en zijn geduld met Jimmy Kimmel terwijl hij hem dwingt zijn angsten onder ogen te zien en hem naar de toppen van torens en tokkelbanen stuurt, is Guillermo eindelijk lid geworden van de miljonairsclub, claimt nu een nettowaarde van $ 2,5 miljoen. Hij verdient nu $ 500.000 per jaar. Hoewel dat een respectabel bedrag is, kan men niet anders dan denken dat iemand die zo'n belangrijk onderdeel is van een hitshow, meer zou moeten verdienen. Als Kimmel $ 15 miljoen per jaar verdient voor hosting, verdient Guillermo gemakkelijk een paar miljoenen meer voor alles wat hij moet verdragen.

Aanbevolen: