Hoe reageerde Jimmy Fallon toen Emma Watson hem aanzag voor Jimmy Kimmel?

Inhoudsopgave:

Hoe reageerde Jimmy Fallon toen Emma Watson hem aanzag voor Jimmy Kimmel?
Hoe reageerde Jimmy Fallon toen Emma Watson hem aanzag voor Jimmy Kimmel?
Anonim

De Harry Potter-franchise was jaren geleden verantwoordelijk voor het ongelooflijk beroemd maken van een aantal jonge sterren. Een van die sterren was Emma Watson, die sindsdien ongelooflijk werk heeft verricht, zowel als actrice als op andere gebieden van het leven.

Watson is geen onbekende in interviews, en ze is op dit moment in elke grote show geweest die je je maar kunt voorstellen. Desondanks is zelfs zij niet immuun voor het maken van een fout.

Jaren geleden werd Watson geïnterviewd door Jimmel Fallon, en het duo besprak een hilarische mix-up die plaatsvond toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. We hebben alle details over deze hilarische eerste ontmoeting hieronder!

Emma Watson heeft een behoorlijk cv

Als voormalig kindsterretje is Emma Watson een artiest die vrijwel haar hele leven in de schijnwerpers staat. Hierdoor heeft ze een wereldwijde aanhang die altijd geïnteresseerd is in wat ze te bieden heeft.

De Harry Potter-franchise is wat Watson vele jaren geleden tot een begrip maakte. Ze was de perfecte keuze om Hermione Granger op het grote scherm te spelen, en haar werk speelde een belangrijke rol bij het helpen van J. K. Rowlings boeken komen tot leven op het grote scherm.

Toen die films eenmaal aan de kassa van start gingen, was er gewoon geen houden meer aan Watson om een kolossale ster te worden.

Buiten de Harry Potter-films heeft Watson deelgenomen aan andere opmerkelijke projecten. Ze speelde in films als The Tale of Despereaux, The Perks of Being a Wallflower, This Is the End, Beauty and the Beast en Little Women.

Watson heeft niet veel tv-credits op haar naam staan, omdat ze zich grotendeels richt op filmprojecten. Dat gezegd hebbende, zou het geweldig zijn om haar in de toekomst een serie met een groot budget te zien leiden. Ze zou de zoveelste filmster worden die overstapt naar spraakmakend tv-werk.

Een paar jaar geleden zou Watson de hoofdrol spelen in een film met een ongelooflijke cast. Als een van de leads zette dit haar op de eerste plaats voor promotionele taken.

Emma Watson werd geïnterviewd door Jimmy Fallon tijdens het promoten van 'The Circle'

In 2017 speelde Emma Watson in The Circle, een film waarin ze samen met grote namen als Tom Hanks, Bill Paxton, Karen Gillan en de getalenteerde John Boyega schitterde. Gedurende deze tijd deed de actrice veel pers voor de film, waardoor ze zoveel mogelijk verdiende aan de kassa.

De film zelf was een bescheiden kassucces, met iets meer dan $ 40 miljoen. Het werd kritisch afgeranseld op Rotten Tomatoes, waarbij critici en publiek het erover eens waren dat er te veel talent aan boord was om deze film zo slecht te laten zijn.

Desalniettemin deed Watson haar best om het project te promoten.

"Ik denk dat het belangrijkste voor mij, dat ik hierbij betrokken ben geweest, gewoon het idee terugneemt dat deze informatie die van ons is, of van mij is, en dat ik me gewoon bewust ben en veel meer bewust ben van wat er wordt onthuld voor onze zeer ogen, vaak zonder dat we het zelf beseffen", zei Watson over de hoofdrol in de film.

Tijdens het interviewcircuit verscheen Watson in de hitshow van Jimmy Fallon, wat haar de kans gaf om de film aan te bieden aan een groot publiek. Het was tijdens dit interview dat Watson een hilarische mix-up maakte die plaatsvond toen de camera's niet draaiden.

Emma Watson legt de mix uit

Het kan een beetje verwarrend zijn als twee Jimmy's 's avonds laat tv-kijken, en Emma Watson leerde dit op de harde manier toen ze Jimmy Fallon ontmoette.

Voordat we zelfs maar met het interview begonnen, dook ik er meteen in met: 'Ik hou van dat Halloween-snoepding dat je doet.' En er was gewoon stilte'', zei de actrice.

Fallon stemde toen in en gaf de actrice een humoristische reality check.

"Je gaat, 'Als je kinderen krijgt [en] je ze voor de gek houdt' en ik ga, 'Dat is Jimmy Kimmel'", zei Fallon.

"Ik stierf van binnen", bekende ze.

De twee hebben er tijdens hun segment goed om gelachen, en Fallon had duidelijk geen wrevel. De gastheer heeft zelfs toegegeven dat hij meer dan eens verward is geweest met Jimmy Kimmel.

"Ik nam een paar selfies met een paar fans en praatte op een ochtend bijna 20 minuten met ze. Toen ik me omdraaide om mijn wandeling voort te zetten, hoorde ik ze schreeuwen. 'OMG! Jimmy Kimmel'", onthulde Fallon ooit aan The Hollywood-verslaggever.

Emma Watson die ten onrechte dacht dat Jimmy Fallon Jimmy Kimmel was, zal haar waarschijnlijk nog lang bijblijven. Gelukkig zorgde het wel voor een hilarisch verhaal waar de twee tegenwoordig om kunnen lachen.

Aanbevolen: