Wie is de rijkste nachtelijke sidekick?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste nachtelijke sidekick?
Wie is de rijkste nachtelijke sidekick?
Anonim

Late night talk is een instituut van televisie. Sinds de dagen van Johnny Carson of David Letterman combineren presentatoren zowel komedie met interviews als schetsen om de kijkers een verscheidenheid aan entertainment te bieden. Of het nu het ongebruikelijke intellectualisme van Craig Ferguson was, de kinderlijke spelletjes van Jimmy Fallon of de zelfspot van Conan O'Brien, elke niche heeft of heeft een late night-host gehad om het te evenaren.

Maar de helft van wat een talkshow maakt, is de sidekick. Sommige hosts vertrouwen op hun bandleider, zoals David Letterman deed met Paul Schafer, of ze vertrouwen op een goede vriend, zoals Conan O'Brien deed met Andy Richter, of ze vertrouwen op een marionet, zoals Craig Ferguson deed met Geoff. Maar als je de tweede banaan bent van de ster van de show, zelfs als ze je vriend zijn, is het dan waard wat ze je aan het eind van de dag betalen? Wie is de rijkste onder de nachtelijke sidekicks? Was het de vriend van Johnny Carson, Ed McMahon, die de woordvoerder was van American Family Publishers (de concurrent van Publishers Clearing House)? Of is het de huidige Tonight Show stand-in Steve Higgins? Wie verdient het meeste geld met het spelen van de tweede viool op de late avond?

7 Andy Richter heeft een nettowaarde van $10 miljoen

De rijkste sidekick van talkshowpresentator, vroeger of nu, is Andy Richter. Richter begon als Conan O'Brien's belangrijkste sidekick toen hij debuteerde op Late Night in 1993 en bleef bij de originele show voordat hij vertrok om zijn acteercarrière voort te zetten in 1999. O'Brien vertrouwde toen op zijn drummer en bandleider Max Weinberg voor zijn sidekick tot zijn vertrek om kort The Tonight Show te hosten. Toen Conan The Tonight Show had, keerde Richter terug als zijn sidekick. Nadat Conan ruzie had met NBC, bleef Richter aan de zijde van Conan toen ze zijn show naar TBS verplaatsten. Conan beëindigde zijn show in 2021.

6 Fred Armisen is $8 miljoen waard

Hoewel niet zo instrumentaal voor de show als eerdere sidekicks waren, doet Fred Armisen voor Seth Meyers wat Richter deed voor Conan. Armisen en Meyers zijn vrienden in het echte leven en werkten samen aan Saturday Night Live. Ze hebben zelfs een paar oude SNL-bits nieuw leven ingeblazen voor de show, zoals "Echt!?!".

5 Jon Batiste heeft $4 miljoen en zijn eigen Pixar-film

Batiste nam het over als bandleider van The Late Show toen Stephen Colbert de show overnam van David Letterman. Batiste is net als zijn voorganger Paul Shafer een pianist die gespecialiseerd is in blues, classics en jazz. Hij werkte onlangs aan zijn eigen Pixar-film over zijn muziek, Soul, die hem verschillende prijzen opleverde en Batiste omhoogschoot tot mainstream succes. Batiste speelt nu in grote concertzalen zoals Carnegie Hall, en sommigen zeggen dat hij een heropleving van soul- en jazzmuziek creëert.

4 Reggie Watts is $ 3 miljoen waard en heeft ervaring met talkshows

Watts is geen beginneling als bandleider van talkshows, hoewel hij dat vroeger in een veel sardonischere hoedanigheid deed. Watts is momenteel de bandleider van James Corden's The Late Late Show, maar hij was vroeger de "bandleider" van Scott Aukerman's show Comedy Bang Bang.

3 Guierllmo Rodriguez is nu $2,5 miljoen waard, en hij was echt een bewaker

Rodriguez is een unieke sidekick en hij is een van de zeldzame 'van vodden naar rijkdom'-verhalen die je in films ziet, wanneer een Hollywood-arbeider achter de schermen wordt ontdekt en een ster wordt. De officiële titel van Rodriguez is "Head of Parking Lot Security" voor The Jimmy Kimmel Show, maar in werkelijkheid fungeert hij als Kimmel's sidekick. Maar hij was echt de bewaker van de parkeerplaats van de show. Kimmel hield zoveel van het geklets dat hij buiten het scherm met Guillermo had, dat hij besloot hem aan de show toe te voegen.

2 'The Tonight Show' Sidekick Steve Higgins is slechts $ 2 miljoen waard

Hoewel Tonight Show-presentator Jimmy Fallon $ 60 miljoen waard is en de show elke avond 1,5 miljoen kijkers trekt, is Higgins een van de minst rijke late night sidekicks die vandaag werkt. Ondanks dat hij in de show zit die velen beschouwen als de grootvader van alle late night-shows, is hij lang niet zo rijk als sommige van zijn tijdgenoten. Toch lijkt Higgins het niet erg te vinden, hij is er in elke aflevering van The Tonight Show met een positieve houding en is er om Jimmy Fallon te helpen door zijn beroemde gegiechel en karakterpauzes heen te werken. Voordat hij The Tonight Show-optreden kreeg, was Higgins relatief onbekend bij het publiek, maar hij was een aantal jaren hoofdschrijver voor Saturday Night Live.

1 Ed McMahon stierf ironisch genoeg met een negatief nettovermogen van $ 2 miljoen

Hoewel hij niet meer bij ons is, verdient de man die de norm heeft bepaald voor alle nachtelijke talkshow-sidekicks erkenning. McMahon was tientallen jaren de sidekick van Johnny Carson en hij was net zo iconisch als Carson. Mensen die oud genoeg zijn om de show te onthouden, kunnen gemakkelijk McMahon's slogan "Hi OH!" die gewoonlijk zijn favoriete grappen zou volgen na een hartelijke, keelachtige lach. Helaas stierf McMahon zonder een cent en had hij $ 2 miljoen aan schulden, ondanks dat hij een Amerikaans icoon was. Na zijn pensionering liep hij achter met verschillende hypotheekbetalingen en heeft hij nooit meer ingehaald. Verwondingen door een ongeval in 2007 verhinderden hem om te werken en droegen zo bij aan zijn financiële ellende. Het is zowel ironisch als tragisch dat de man van American Family Publishers, die families met geld overlaadde in die iconische gigantische cheque-commercials (alweer, zoals Publishers Clearing House), brak.

Aanbevolen: