Fans denken dat dit het grappigste moment in de geschiedenis van 'Jackass' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het grappigste moment in de geschiedenis van 'Jackass' is
Fans denken dat dit het grappigste moment in de geschiedenis van 'Jackass' is
Anonim

MTV staat bekend om veel dingen, waaronder enkele van de fantastische originele shows die het door de jaren heen tot leven heeft gebracht. Een van die originele shows was Jackass, waarmee een klassieke franchise begon. De jongens in de show smeedden vriendschappen, raakten in vetes en gingen helemaal kapot terwijl ze hilarische stunts deden.

Er is veel Jackass-inhoud voor fans om te consumeren, en het is allemaal best grappig op zich. Er kan echter maar één moment claimen het grappigste van allemaal te zijn.

Laten we horen wat fans hebben gekozen als het grappigste Jackass-moment aller tijden.

'Jackass' is een hilarische franchise

In oktober 2000 sloeg MTV goud met het debuut van een kleine show genaamd Jackass. De show was op een ander niveau dan wat mensen eerder hadden gezien, en uiteindelijk sloeg het aan bij publiek van alle leeftijden.

Met namen als Johnny Knoxville, Steve-O en Bam Margera was Jackass meteen een succes dat zijn hoofdrolspelers in grote sterren veranderde. Door de jaren heen veranderde de franchise in een moloch die honderden miljoenen dollars opleverde. Het tv-programma was een hit, de films waren succesvol en zelfs latere spin-offs konden ook veel succes boeken.

Zeggen dat de franchise hilarisch was, zou een understatement zijn, en de sterren hebben hun brokken gemaakt, allemaal in naam van fan-entertainment.

Ondanks dat de franchise een tijdje weg is geweest, keert de franchise triomfantelijk terug en is er veel geroezemoes over wat fans zich voorbereiden om op het grote scherm te zien.

Een vierde film is onderweg

Voor fans van de franchise is een vierde Jackass-film iets waar ze al heel lang naar uitkijken. Helaas, het is eindelijk om de hoek na verschillende keren vertraging, en er is veel hype rond de film.

In plaats van bij de gebruikelijke crew te blijven, zullen er een aantal nieuwe gezichten zijn, en het lijkt er zeker op dat deze film de fakkel zal doorgeven. De primaire bemanning doet dit tenslotte al meer dan 20 jaar en op een gegeven moment is het tijd om het een dag te zeggen.

Volgens Knoxville zal dit zijn laatste Jackass-rodeo zijn.

"Je kunt maar zoveel risico's nemen voordat er iets onomkeerbaars gebeurt. Ik heb het gevoel dat ik enorm veel geluk heb gehad om de risico's te nemen die ik heb genomen en nog steeds rond te lopen," zei hij.

Helaas zal Bam Margera er niet zijn, maar belangrijker nog, fans hopen dat Bam gezond en welvarend is in zijn persoonlijke leven.

De nieuwe film heeft zeker fans met nostalgische gevoelens, en er is een discussie geweest over welk moment het beste is in de geschiedenis van de franchise. Sommige fans hebben met trots hun mening hierover geuit.

Bam's High Five Prank is misschien wel de grappigste stunt ooit

Welk moment beschouwen sommige fans als het grappigste in de geschiedenis van Jackass? Welnu, er waren een aantal sterke kanshebbers, maar één gebruiker op Reddit bracht een klassieke grap naar voren die erin slaagde hen een hoop upvotes te bezorgen.

"De high five-grap wanneer Bam in een oogwenk van verticaal naar horizontaal gaat", schreef de gebruiker.

Veel mensen leken het eens te zijn met deze mening, en het is gemakkelijk in te zien waarom. Als je kijkt naar de show, de films en alle bonusbeelden die in de loop van de tijd zijn uitgekomen, is het bijna onmogelijk om een moment te vinden dat net zo grappig is als dit. In het bijzonder is het waanzinnig hilarisch om te zien hoe Bam Margera absoluut verpletterd wordt door de gigantische hand, en als zodanig hebben sommige fans het gevoel dat dit de beste aller tijden is.

In een aparte thread gooide een andere gebruiker een paar klassiekers weg, waarbij het laatste idee met de Switcheroo het meest opvallende was.

"Er zijn er zoveel, een die eruit springt was bam en Ryan Dunn in die gammele studiostoelen en bams die steeds uit elkaar vielen, toen bam zijn ouders wakker maakte met vuurwerk. Maar toen Preston zich verkleedde als phil en wakker werd, bams moeder. Dit is de switcheroo EDIT: wanneer Preston zegt "wat" en ze in paniek raakt, hilarisch ", schreven ze.

De Switcheroo is een echt hilarisch moment, en het werd briljant uitgevoerd door het team. Als je het nog nooit hebt gezien, raden we je ten zeerste aan om het te bekijken.

Hoewel sommige fans het moeilijk vinden om hun favoriete moment te kiezen, dienen degenen die door een aantal anderen zijn geselecteerd als sterke kanshebbers in elk gesprek over de franchise.

Aanbevolen: