Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment in de geschiedenis van 'Judge Judy' was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment in de geschiedenis van 'Judge Judy' was
Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment in de geschiedenis van 'Judge Judy' was
Anonim

We moeten wat liefde tonen aan Judge Judy Sheindlin, hoewel haar show na 25 jaar eindigde, is ze terug op televisie naast Amazon met 'Judy Justice'.

De nieuwe serie zal veel specialer zijn, aangezien Judy's kleindochter ook zal verschijnen en haar tv-debuut zal maken, Sara Rose.

In werkelijkheid, met een nettowaarde van $ 460 miljoen, hoefde de rechter echt niet terug te keren. Zoals we in het hele artikel zullen onthullen, is ze echter niet zo geïnteresseerd in met pensioen gaan in het algemeen.

Bovendien kijken we terug op haar 25 jaar, terwijl we het meest ineenkrimpende en moeilijkst te bekijken moment in de geschiedenis van de show naar voren halen, volgens de fans op YouTube.

'Judge Judy' beëindigde haar show na 25 jaar, alleen om terug te keren voor 'Judy Justice'

Dat klopt, op 79-jarige leeftijd is Judy Sheindlin nog steeds sterk op televisie. Ze maakte na 25 jaar een einde aan Judge Judy, en toen fans dachten dat dit het voor Judy was, tekende ze een andere deal, deze naast Amazon. Judy keerde in november terug naar de televisie met de nieuwe show 'Judy Justice'. De show zal des te specialer zijn, aangezien haar kleindochter ook zal deelnemen.

Wat haar pensioen betreft, gaf Judy toe, samen met The Hollywood Reporter, dat ze geen interesse heeft in tennis of wat voor gepensioneerde celebs dan ook doen.

"Ik ben niet moe. Ik speel geen golf of tennis. Ik heb geen zin om mahjong, schaken of dammen te leren spelen. Ik weet wat ik graag doe. Waarom, in mijn stadium in leven, zou ik iets anders proberen te vinden als ik al weet wat ik leuk vind? En dit is geen baan van negen tot vijf. Ik heb nog steeds de tijd om de kinderen van wie ik hou te zien, de kleinkinderen die opgroeien heel snel, en het schattige maatje waar ik nog steeds een kick van krijg."

Wat de verwachtingen betreft voor de nieuwe show, kunnen we dezelfde Judy verwachten waarvan we al jaren weten dat ze ervan houdt.

"Geef me een kamerjas en een koffer, en ik zal mijn werk doen. Ik had geweldige mensen die het Judge Judy-programma produceerden en regisseerden, en een paar van hen zullen me volgen naar Amazon. Dat zal mijn leven op een vaste kiel."

Hoewel ze een nieuw hoofdstuk aan het draaien is, kunnen fans niet anders dan zich enkele memorabele momenten uit haar 25 jaar herinneren. Eentje in het bijzonder zal altijd een aantal andere momenten overleven, als de meest onhandige en moeilijkste om naar te kijken.

Rechter Judy keek in volledige stilte toe nadat de eiser een vreselijke grap had gemaakt

De eiser hoefde alleen maar te antwoorden op een huis of een appartement, hoewel hij het gesprek op de een of andere manier heel snel ongemakkelijk zou maken. Rechter Judy vroeg: "woonden de beklaagden in de kelder van een huis of een flat?" Alleen voor de man om een volledig serieuze reactie te geven en te zeggen: "Het was in de kelder van mijn trailer … Nee, ik maak maar een grapje dat het in de kelder van mijn huis was."

De rechtszaal werd helemaal stil en rechter Judy had een uitdrukkingsloze blik op haar gezicht. Ze zou uiteindelijk antwoorden door te zeggen: "We zijn op het verkeerde been uitgekomen, meneer Russell, ik ga ervan uit dat u met mij op het goede been wilde uitstappen, dus we gaan opnieuw beginnen."

Het moeilijk te bekijken moment werd bekeken door bijna twee miljoen fans op YouTube, en de meeste kijkers waren het erover eens dat dit het huiveringwekkende moment in de geschiedenis van de show was. Natuurlijk hadden fans veel te zeggen over het moment.

Fans noemden het moment het griezeligste in de geschiedenis van 'Judge Judy'

Fans waren het ermee eens, het was een moeilijk moment, hoewel de meesten niet anders konden dan lachen, vooral door de levering van Mr. Russell. In werkelijkheid zijn de meeste fans het erover eens dat de grap misschien was aangeslagen als hij het anders had gepresenteerd.

"De grap was niet zo slecht, zijn bevalling was niet goed en zijn gezichtsuitdrukking."

"Iedereen heeft het hem moeilijk gemaakt, maar ik denk dat zijn snelle levering perfect was."

"Je hebt het gezicht niet voor dat soort punchline, gast."

"Die vent is een genie. Hij wordt gewoon verkeerd begrepen. Hij is geweldig. Zelfs rechter Judy kon niet boos op hem blijven. Diep van binnen giechelde ze."

We zijn er vrij zeker van dat rechter Judy die giechelt in de rechtszaal iets is dat we op geen enkel moment zullen zien.

Desalniettemin, rekwisieten voor de kerel voor het proberen grappig te zijn, ook al bleek het heel erg verkeerd voor hem te gaan.

Aanbevolen: