Tim Allen heeft bijna zijn carrière verpest met deze kassa-dud

Inhoudsopgave:

Tim Allen heeft bijna zijn carrière verpest met deze kassa-dud
Tim Allen heeft bijna zijn carrière verpest met deze kassa-dud
Anonim

Succes vinden in film of televisie is moeilijk voor elke artiest, maar het is echt zeldzaam om beide te kunnen doen. Jennifer Aniston's film- en tv-carrière was fenomenaal, maar ze is een uitzondering en geen regel. Sommige sterren veranderen gewoon niet goed, en ze dienen als een waarschuwing voor anderen.

Tim Allen is een ander voorbeeld van een ster die succes heeft gevonden in film en televisie, en dit komt door het kiezen van de juiste rol op het juiste moment. Gelukkig vermeed hij een box office blindganger die dingen had kunnen veranderen.

Laten we Tim Allen eens nader bekijken en zien hoe hij enige tijd geleden een misfire aan de kassa vermeed.

Tim Allen is een tv-legende

In de jaren negentig veranderde Tim Allen in een enorme televisiester dankzij de hoofdrol als Tim "The Tool Man" Taylor op Home Improvement. In een mum van tijd rolde hij het deeg in de hitshow en het was van groot belang om hem tot een begrip te maken.

Nu hebben de meeste sterren het geluk om een eenmalige show in hun carrière te hebben, maar af en toe kan iemand het meerdere keren laten gebeuren. Dit is precies wat er gebeurde toen Allen de hoofdrol begon te spelen in de show Last Man Standing, die debuteerde in 2011. Die show had bijna 200 afleveringen en het toonde aan dat het tv-publiek gewoon dol is op Tim Allen.

Tim Allens werk op tv was fenomenaal, maar hij heeft ook veel succes gehad op het grote scherm.

Hij heeft veel succes gehad op het grote scherm

Op het grote scherm heeft Tim Allen meer succes gehad dan sommige mensen zich misschien realiseren. Dit succes begon in de jaren '90 toen The Santa Clause de bal op gang kreeg. Van daaruit zou hij in Toy Story belanden, en mensen wisten toen nog niet dat beide films met kickstart-franchises voor de acteur.

In totaal zou Allen in drie Santa Clause-films verschijnen, zijn stem lenen aan vier Toy Story-films en zou hij verschijnen in succesvolle projecten zoals Galaxy Quest, Wild Hogs, Christmas with the Kranks en zelfs Ralph Breaks the Internet.

Hoewel het waar is en dat hij geen enorme lijst met credits op het grote scherm heeft, weet hij duidelijk iets goeds als hij het ziet. Door kwaliteitsprojecten te kunnen identificeren, heeft Tim Allen veel hoofdpijn vermeden tijdens zijn tijd in Hollywood, waar hij zeker dankbaar voor is.

Ondanks al het succes dat hij op het grote scherm heeft gehad, is zelfs Tim Allen niet immuun voor een misfire aan de kassa. Gelukkig is hij redelijk goed in het kiezen van het juiste project, en dit was duidelijk op de dag dat hij een blindganger aan de kassa kon ontwijken ten gunste van een vervolgproject.

Hij speelde bijna in 'The Cat In The Hat'

Dus, welke blindganger van een film kon Tim Allen vroeger met succes vermijden? Welnu, de acteur was in staat om te voorkomen dat hij deel uitmaakte van de beruchte Cat in the Hat-film, die de kans op een live-action Dr. Seuss-film voor enige tijd verpestte.

Jim Carrey's How the Grinch Stole Christmas was een enorm succes op zich, dus natuurlijk zagen filmstudio's dat er een munt moest worden gemaakt van live-action Dr. Seuss-aanpassingen. Gezien de immense populariteit van The Cat in the Hat was het een logische keuze om tot film te worden ontwikkeld. Tim Allen was een vroege kanshebber om in de film te schitteren, maar uiteindelijk werd hij wijs en wees hij het af ten gunste van een tweede Kerstman-film, volgens NotStarring.

In plaats van dat Tim Allen het hoofdpersonage zou spelen, zou de komische krachtpatser Mike Myers de rol op zich nemen, en ondanks al het talent dat Myers heeft, kon zelfs hij deze film niet tot een succes maken zoals de studio had gehoopt. Het was geen catastrofale mislukking, maar het was zeker een teleurstelling aan de kassa.

Ondertussen deed Santa Clause 2 het beter en was het succesvol genoeg om weg te geven aan een trilogiefilm voor Allen. Over de kwaliteit van beide films kan men twisten, maar uiteindelijk is het duidelijk dat Tim Allen de juiste keuze heeft gemaakt door zijn vervolgproject op zich te nemen in plaats van de Dr. Seuss blindganger.

Aanbevolen: