Kevin Hart heeft zijn carrière bijna verpest vanwege deze 'SNL'-auditie

Inhoudsopgave:

Kevin Hart heeft zijn carrière bijna verpest vanwege deze 'SNL'-auditie
Kevin Hart heeft zijn carrière bijna verpest vanwege deze 'SNL'-auditie
Anonim

Hij staat tegenwoordig aan de top van de acteer- en comedywereld, maar Kevin Hart zal de eerste zijn om toe te geven dat dat niet altijd het geval was. Er was een sterke geest en arbeidsethos voor nodig om dit punt te bereiken. Hart gebruikte de afwijzing als positief, vergelijkbaar met zijn goede vriend Dwayne Johnson. Er is een reden waarom de mannen op de top van de Hollywood-berg zijn, ze weigeren te vertragen terwijl ze onderweg de juiste aanpassingen maken.

Hart had tijdens zijn carrière gemakkelijk op zichzelf kunnen vallen. In één geval had hij zijn carrière kunnen veranderen door een plek te verdienen op ' SNL '. Het ging echter mis in de auditieruimte, zo erg dat Lorne Michaels er niet helemaal zeker van was wie hij imiteerde.

We zullen die ervaring bespreken, samen met de aanpassingen die Hart onderweg aan zijn carrière heeft aangebracht. Het is duidelijk dat hij niet wakker ligt van de mislukking en tegenwoordig lacht hij erom.

Zijn carrière kwam traag op gang

Ja, dat klopt, zelfs mensen als Kevin Hart hebben al vroeg moeite om succes te vinden. In feite werd hij aan het begin van zijn carrière meestal uitgejouwd.

Naast Route Magazine gaf Hart toe dat hij die momenten als positieve dingen beschouwde, en dat hij ze onderweg als waardevolle ervaring gebruikte.

"Ik bedoel, kijk, in die tijd moet je begrijpen dat het allemaal een leerervaring is. Weet je, je gaat door het goede, het slechte en het lelijke om inzicht te krijgen in alleen dat. Die ervaringen maken je alleen maar beter. Ze maken je alleen maar sterker."

"Dus je moet begrijpen dat veel mensen stoppen omdat [het niet] gemakkelijk is. Niet veel mensen blijven zitten en vechten er doorheen. Degenen die doorzetten, zijn degenen die het uiteindelijk halen omdat ze de wil en het vermogen om alles te doorstaan. Dat is mijn mening."

Ondanks de moeilijke tijden heeft Hart nooit overwogen om van carrièrepad af te wijken of te veranderen. Hij was van plan het te maken in de entertainmentindustrie, ondanks de afwijzing in het begin. Zelfs een mislukte auditie met 'SNL' deed geen pijn aan zijn ego, hoewel hij jaren later toegaf dat het moeilijk zou zijn om terug te kijken.

Lorne Michaels begreep zijn auditie niet

"Als je deze [auditie]-tape had gezien," zei Hart, "zou je weten waarom ik hem niet heb gekregen."

Zijn 'SNL'-auditie was geen succes en veel ervan had te maken met verwarring… volgens Hart wisten de aanwezigen in de zaal, waaronder Lorne Michaels, niet helemaal zeker wie hij probeerde te portretteren.

"Ik heb een indruk gemaakt van Avery Johnson. Ik heb een indruk gemaakt van een persoon die niemand kende."

Hart wist meteen dat de auditie een mislukking was, aangezien Michaels niet reageerde op zijn sketch. "Ik herinner me dat Lorne Michaels naar me keek en hij zei: 'Mmhmm. Oké.’ Hij zei niet dat hij niet wist wie dat was, maar ik kon zien dat hij het absoluut niet wist. En ik zei gewoon: 'Ik geef de bal door aan David Robinson.' Dat was het."

Nogmaals, de mislukking heeft zijn carrière niet getemperd en opnieuw gebruikte hij het als brandstof en weer een waardevolle ervaring. Hij ging vooruit en zijn audities werden beter en al snel stond hij op de top van de berg en werd hij het gezicht van de komedie.

Hart veranderde zijn auditie-aanpak en succes volgde

Als dingen niet werken, is het tijd om te veranderen. Hart heeft een groot bewustzijn en dat hielp zijn auditiespel. Toen hij eenmaal een ontspannen aanpak gebruikte, begonnen de rollen op hun plaats te vallen. Hij begon altijd met een grapje, zodat er een losse sfeer hing.

"Doe audities met de bedoeling niet deze rol te krijgen, maar de volgende rol. Om indruk te maken, zou ik meteen knallen: "Hé, jongens, wat gebeurt er? Hoe gaat het tot nu toe? Ben ik de eerste zwarte die je hebt gezien?”

Hart onthulde dat de nieuwe mentaliteit bijna altijd zou leiden tot een terugroepactie en als dat niet het geval was, zou hij door gewoon de juiste houding aan te houden hem in ieder geval in de goede boeken van degenen in de auditieruimte plaatsen.

Ik werd bijna altijd teruggebeld en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds close met veel van die mensen. De hoofdrolspelers in Hollywood kunnen veranderen, maar de spelers achter de schermen blijven vaak hetzelfde. Zelfs hoewel ze me destijds geen rollen gaven, gaven sommigen me later geweldige rollen, 'voegde Hart eraan toe.

De waardevolle les die iedereen kan leren, trek altijd een positieve, zelfs uit een negatieve ervaring, en blijf vooruitgaan, terwijl je onderweg de nodige veranderingen aanbrengt.

Aanbevolen: